Mi Stuttgartban kapcsolatban szoktunk utazni, általában találkozás 2- kor nálam irány Stuttgart megállás cimboráért a határon és utközben max 1megállással kb 9-kor kint szoktunk lenni délután meg 3-4 felé vissza indulunk így 24 órán belül meg szoktuk járni az utat, de itt kiállítás is szokott lenni főként N-es .
Viszonylag jókat szoktunk tudni vásárolni is, de 100. Euróval ide sem érdemes kijönni, hogy megérje, viszont 4 felé osztva az üzemanyag költség nem horrorisztikus a kb 6 literes fogyasztással is 10-11000 Ft/fő költséggel kijövünk igaz autópálya matricák ra szerencsére nem kell külön költenünk
üdv Robi
igaz itt összeszokott csapat szokot utazni és nem szoktam minden sarkon megállni:-))
Üdvözletem! Eladó az alábbi tt gördülő állomány. Érdeklődni, további képek e-mailben. Budapesti átvétel megoldható.
piko gysev taurus (DB-s átfestésével készült) 17000Ft br35 jól fut, de a szerkocsin a lépcsők hiányosak, első vonókapocs csonkolt 8500Ft
br242 jól fut 7500Ft bttb vagy tillig (nem tudom megállapítani, de szerintem inkább bttb) MÁV postakocsi tillig dobozban 6500Ft Dr postakocsi 2500Ft (minden ajtó megvan, szép állapot ) Dr emeletes kocsi, dobozos 5000Ft dr csapófedeles kocsi 1800ft dr banános kocsi 1500Ft tartálykocsi 1300Ft /db tillig 3 részes limitált kiadású DB silberling szerelvény 25000Ft
Eladó TT L.S. Models szlovák (ZSR) V.korszakbeli hálókocsi. Nagyon keveset használt, szép állapotban. Eredeti dobozában, papírjaival, és bontatlan kiegészítőivel. Cikkszáma 58021.
Már kifutott vagonról van szó.
Ára: 8.000 Ft.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, vagy előre utalás után postázom.
Véletlenül bukkantam reá, és lehet, hogy orbitális nagy butaságot mondok, de a link alatt található trafó erőst hajaz a te tulajdonodban lévő áramforrásra.
Amennyiben igazam van, akkor csak egy év híján egyidős velem :D
Eladó TT L.S. Models szlovák (ZSR) V.korszakbeli hálókocsi. Nagyon keveset használt, szép állapotban. Eredeti dobozában, papírjaival, és bontatlan kiegészítőivel. Cikkszáma 58021.
Már kifutott vagonról van szó.
Ára: 9.000 Ft.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, vagy előre utalás után postázom.
Basszus, háromszor is megnéztem, hogy mivel sérthetted ennyire vérig, de nem találtam semmi személyeset, hacsak nem modellgyártó. Nem értem az embereket...
Én sem téged akarlak kritizálni,de először azért...kicsit "olvass" utána a dolgoknak.
Másodsorban szeretném felhívni minden kedves "modellezőtársad" figyelmét,hogy a fórumok nem fikázásra és észosztásra valóak!!! (vonatkozóan más helyekre is...látva,hogy nagy divatnak örvend)
A véleményt lehet kulturáltan is elmondani ... ha meg csak picsogni jártok ide,arra feltalálták az óvodát.
...S legfőképp először tanuljatok meg köszönni,megszólítani!!
Üdv! Tudtam erről a videóról sőt többször is megnéztem és amikor először láttam már akkor tudtam,hogy a következőre én is elszeretnék menni. A videón 13 perc 49 másodpercénél látható 18 EURÓS ROKAL mozdonyok miatt gondoltam én,hogy féláron lehetne vásárolni dolgokat. Bár nem tudom,hogy miért adta az eladó csak ennyiért.Lehet,hogy nem működtek. Az is nagy vonzóerő,hogy egy egész terem tele van használt TT dolgokkal.