Keresés

Részletes keresés

Feyd-Rautha Creative Commons License 2007.07.13 0 0 93
Nagyjából teszek rá, hogy mennyire művelt. Egy közszereplőnek tisztában kell lennie a felelősségével. Sajnos az ő iq-ja erre nem alkalmas. Ha kocsmában dumálunk, és Spinoza meg Schopenhauer között elmond egy ilyen mondatot, akkor oké, bizonyos szintig egyet is értek vele. De a médiában ne nyilatkozzon már ilyeneket.
Az a hajó meg, hogy ő milyen jópofa bohém srác, nálam a Carew hátbarúgós mondatánál csúnyán elúszott.
Előzmény: CSABEE (71)
KergeKacsa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 92

Bocsi, re Rejtő-regényekben nem igazán va szó fáramászásról. :) (Kb az összeset olvastam :D)

Amúgy szerintem sem lesz következmény. Errefelé az nem szokás.

Előzmény: Törölt nick (90)
szabolcs75 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 91
Ne bántsátok már Kálmán bácsit, a büdösúristenit!!!! :-)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2007.07.13 0 0 89
Nem az, sőt. De hogy kerül ő most ide? Szerintem Tofting is kő primitív, de semmi köze a topik témájához.
Előzmény: Törölt nick (65)
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 88
Nekem is leesett... :-)
Előzmény: lg23 (85)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 87
Valoban ,III.Ker TTVE . Aztan kovetkezett a VASAS . Vegulis csak az Arpad hidon kell atmenni,s maris az Angyalfoldon van az ember . / De ilyen alapon Nyil sem FTC neveles,mert O a Margitszigeten kezdte az Uttoro Stadion csapataban /. Elkanyarodtam a tematol . Bocs .
Előzmény: lg23 (82)
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 86
Na de miért úszná meg? Szerintem ennek lesz következménye.
Előzmény: KergeKacsa (80)
lg23 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 85
Ha legközelebb összefuttok, kérdezd már meg tőle, hogy tényleg járt-e jogra, mint azt Kepes András "desszert" c. műsorában megemlítette, úgy jó 10 évvel ezelőtt. A műsorvezetőnek kb. 10 perc volt, mire összeszedet a leesett álát...
Előzmény: CSABEE (71)
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 84

A bundás jelző nem emiatt van rajta, hanem készült vele anno egy tv riport és abban bundában pompázott

:-)

Na de Mészöly sem négerezett! "légiósokról" beszélt, akik "épp hogy lemásztak a fáról" Tudod, hogy a Francia Idegenlégióban erőfejlesztés céljából gyakran mászatják fára a katonákat. És ezek a légiósok, alighogy lemásztak a fáról, bizony eléggé elfáradnak, lépni sem tudnak. Ilyen fáradtan valóban nem emelnék a magyar foci színvonalát. Erről beszélt Kálmán bá'.

Előzmény: Törölt nick (74)
lg23 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 82

A szőke szikla szerintem óbudai gyerek :D (III. kerületi nevelés)

Előzmény: CSABEE (61)
KergeKacsa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 80

Már miért is ne?

Mi meccsen huhogtunk, ő meg a TV-ben.

Tőlünk levontak 3 pontot, ő meg megússza? Francokat!

Igen, ha képesek voltak tőlünk levonni 3 pontot (Magyarországon ezért elsőként és egyedüliként), akkor a MINIMUM, hogy saját magukkal szemben sokkalta szigorúbban ügyelnek ilyenre.

Takarodjon ő is az egész MLSZ-szel együtt.

Előzmény: CSABEE (76)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 79
Kosz az infot ,en axxittem a ZTE dolog miatt . En azt a TV riportot nem lattam. Tan jobb is ... Megjegyzem tenyleg nem javult az NB I . Sot .
Előzmény: Törölt nick (74)
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 78
Sokat tanulhatnánk tőle, hidd el. :-)
Előzmény: Törölt nick (75)
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 77
Erről van szó, majd legközelebb árnyaltabban fogalmaz. Már ha lesz számára legközelebb.
Előzmény: PVMiki (73)
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 76
Én is ezt mondom. Hülye volt, meggondolatlan, és valószínűleg megszívja ezért. Csak ne ítélkezzzenek már olyanok felette, akik a pályán vígan huhognak.
Előzmény: Törölt nick (70)
PVMiki Creative Commons License 2007.07.13 0 0 73
az nem is gáz, hogy te mondod ezt, de mészöly kicsit magasabb beosztásban van, ráadásul pont ő "harcol" a rasszizmus ellen, hát akkor fogja be a pofáját.ahogy előttem írták, az ujpesttől bezzeg levonták a 3 pontot.
Előzmény: CSABEE (66)
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 72
Polonkai határeset, b+! :-)
Előzmény: Törölt nick (68)
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 71
Ha egyszer is elbeszélgetnél vele, ez a véleményed igen hamar megváltozna. 2 hete futottam össze Kálmánnal, és Spinozától kezdve a Lomonoszov-egyetem könytárán át sok mindenről szó esett. Meglepően jártas minden témában az öreg. És hát igen, még a nürnbergi fajtisztasági törvényekben is otthon van valamelyest
Előzmény: Feyd-Rautha (63)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 70
Adom . Kimondta amit ha nem is mki,de SOKAN gondolnak . Ezzel nem akarom felmenteni ,ilyet nem lehet mondani nagy nyilvanossag elott . Mas : valami hasonlo tortent nehany evvel ezelott Angliaban . Az akkori football szovetsegi kapitany tett valami olyasmi megjegyzest a mozgasserultekre ,ami joggal sertette sokak erzekenyseget . Egy het mulva levaltottak a kapitanyi posztrol . Ennyi. Maris tulragoztam .
szbull Creative Commons License 2007.07.13 0 0 69
mészöly rasszista kálmán 
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 67
ny=ly
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 66
Irónia, tőlem? Soha.

Lehet utálni Mészölyt, de ne kezdjünk már azon háborogni, hogy "fúj, csúnya rasszista bácsi, ráadásul bundázott is, fúúúúj!"

Kálmánnak teljesen igaza van. Szőke, magyar fiatalokat a pályákra, a dzsungellakóknak max. banánpucolást engedényeznék - persze, fák híján a világítóoszlopok tetején. (Mondjuk a REAC pályán ez egyelőre még nem lenne megoldható, de ott szerencsére nincs is néger.)

Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 65
Mindenfele szemelyeskedes nelkul ,Komora Imre bacsi sem az az akademikus tipus ...
Előzmény: Feyd-Rautha (63)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2007.07.13 0 0 63
A tökös angyalföldi legény már nem először hibázott ilyet. Egy surmó jobbágy, aki a kocsmába való, és nem a médiába.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 62
Az elso mondatod dijnyertes :))) Ha jol velem, ,,nemi " ironia van benne azert ...
CSABEE Creative Commons License 2007.07.13 0 0 61
Milyen sok lett a toleráns,afrikai labdarúgókat kedvelő arc a DK-ban. Helyes, helyes.

A Szőke Szikla egy örök bohém, angyalföldi gyerek. Ami a szívén, az a száján. Fehér-angolszász-protestáns felsőbbrendűsége tudatában nem szereti a feketéket, és ennek olykor hangot is ad. Biztos lesz majd ennek következménye, hülye volt, hogy kimondott olyat, amit akkor és ott, és MLSZ-alkalmazottként, és TV-ben nem kellett volna.

Hibázott, mert egy adott pillanatban őszinte volt, és kijött belőle, amit a helyzetről gondolt.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 60
Hello ! Az elejen kifejtettem ,mit gondolok a nyilatkozatrol . A tobbit csak dobcsany kolleganak ,,gratisz" . udv
Előzmény: Törölt nick (59)
PVMiki Creative Commons License 2007.07.13 0 0 58
ezt nagyon precízen leírtad, oké, ebben tiszta a mészöly, de bunda ide vagy oda: ilyet nem mondunk tv-ben..és utána még van pofája azt mondani, hogy tekintsük meg nem történtnek az esetet..mészöly, a ténykedésednek kéne meg nem történtnek lennie!
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 57
Nem vedem id. Meszolyt,mert szemely szerint nem kedvelem. Jatekospalyafutas ide vagy oda . Nem lattam az emlitett nyilatkozatot,de ha tenyleg ezt mondta,akkor xtem mennie kell . A bundasra vixxaterve :gondolom a ETO-ZTE meccsre gondolsz ,1988-bol,mikor a ZTE vezetojekent segitett a zaliaknak ... Ez nem a Vasasnal volt . Sot ,tovabbmegyek : az elmult 30 evben tobbszor is volt bundabotrany . Egyszer sem volt benne a VASAS !!! ( 1984 : Csepel-Honved 0-2 ,Volan-Honved 6-6 ,DVTK-Nyir1haza 2-7,majd ket evre ra Debrecen-Honved 1-1 ,illetve aztan 1988-ban az emlitett ETO-ZTE ) .Arrol meg nem is beszelnek ,hogy 1985 tavaszan a Dozsa es a VASAS is lefekudt a Fradinak a Nepstadionban ,hogy ki ne essetek (mind2 meccs 1-0 lett a Fradinak . A Fradi akkor a 13. helyen zarta a bajnoksagot ,VASAS 5. ,Dozsa axxem 4. lett . )Tehat a Helyedben ezt a bunda temat nem forsziroznam ... Mondjuk ez mar nem ennek a topiknak a temaja .
Előzmény: Törölt nick (45)
gugugaga Creative Commons License 2007.07.13 0 0 56
attól h ők pénteken néztékmeg..^^
Előzmény: szaltósGera (54)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!