Nagyjából teszek rá, hogy mennyire művelt. Egy közszereplőnek tisztában kell lennie a felelősségével. Sajnos az ő iq-ja erre nem alkalmas. Ha kocsmában dumálunk, és Spinoza meg Schopenhauer között elmond egy ilyen mondatot, akkor oké, bizonyos szintig egyet is értek vele. De a médiában ne nyilatkozzon már ilyeneket. Az a hajó meg, hogy ő milyen jópofa bohém srác, nálam a Carew hátbarúgós mondatánál csúnyán elúszott.
Valoban ,III.Ker TTVE . Aztan kovetkezett a VASAS . Vegulis csak az Arpad hidon kell atmenni,s maris az Angyalfoldon van az ember . / De ilyen alapon Nyil sem FTC neveles,mert O a Margitszigeten kezdte az Uttoro Stadion csapataban /. Elkanyarodtam a tematol . Bocs .
Ha legközelebb összefuttok, kérdezd már meg tőle, hogy tényleg járt-e jogra, mint azt Kepes András "desszert" c. műsorában megemlítette, úgy jó 10 évvel ezelőtt. A műsorvezetőnek kb. 10 perc volt, mire összeszedet a leesett álát...
A bundás jelző nem emiatt van rajta, hanem készült vele anno egy tv riport és abban bundában pompázott
:-)
Na de Mészöly sem négerezett! "légiósokról" beszélt, akik "épp hogy lemásztak a fáról" Tudod, hogy a Francia Idegenlégióban erőfejlesztés céljából gyakran mászatják fára a katonákat. És ezek a légiósok, alighogy lemásztak a fáról, bizony eléggé elfáradnak, lépni sem tudnak. Ilyen fáradtan valóban nem emelnék a magyar foci színvonalát. Erről beszélt Kálmán bá'.
Tőlünk levontak 3 pontot, ő meg megússza? Francokat!
Igen, ha képesek voltak tőlünk levonni 3 pontot (Magyarországon ezért elsőként és egyedüliként), akkor a MINIMUM, hogy saját magukkal szemben sokkalta szigorúbban ügyelnek ilyenre.
Én is ezt mondom. Hülye volt, meggondolatlan, és valószínűleg megszívja ezért. Csak ne ítélkezzzenek már olyanok felette, akik a pályán vígan huhognak.
az nem is gáz, hogy te mondod ezt, de mészöly kicsit magasabb beosztásban van, ráadásul pont ő "harcol" a rasszizmus ellen, hát akkor fogja be a pofáját.ahogy előttem írták, az ujpesttől bezzeg levonták a 3 pontot.
Ha egyszer is elbeszélgetnél vele, ez a véleményed igen hamar megváltozna. 2 hete futottam össze Kálmánnal, és Spinozától kezdve a Lomonoszov-egyetem könytárán át sok mindenről szó esett. Meglepően jártas minden témában az öreg. És hát igen, még a nürnbergi fajtisztasági törvényekben is otthon van valamelyest
Adom . Kimondta amit ha nem is mki,de SOKAN gondolnak . Ezzel nem akarom felmenteni ,ilyet nem lehet mondani nagy nyilvanossag elott . Mas : valami hasonlo tortent nehany evvel ezelott Angliaban . Az akkori football szovetsegi kapitany tett valami olyasmi megjegyzest a mozgasserultekre ,ami joggal sertette sokak erzekenyseget . Egy het mulva levaltottak a kapitanyi posztrol . Ennyi. Maris tulragoztam .
Lehet utálni Mészölyt, de ne kezdjünk már azon háborogni, hogy "fúj, csúnya rasszista bácsi, ráadásul bundázott is, fúúúúj!"
Kálmánnak teljesen igaza van. Szőke, magyar fiatalokat a pályákra, a dzsungellakóknak max. banánpucolást engedényeznék - persze, fák híján a világítóoszlopok tetején. (Mondjuk a REAC pályán ez egyelőre még nem lenne megoldható, de ott szerencsére nincs is néger.)
Milyen sok lett a toleráns,afrikai labdarúgókat kedvelő arc a DK-ban. Helyes, helyes.
A Szőke Szikla egy örök bohém, angyalföldi gyerek. Ami a szívén, az a száján. Fehér-angolszász-protestáns felsőbbrendűsége tudatában nem szereti a feketéket, és ennek olykor hangot is ad. Biztos lesz majd ennek következménye, hülye volt, hogy kimondott olyat, amit akkor és ott, és MLSZ-alkalmazottként, és TV-ben nem kellett volna.
Hibázott, mert egy adott pillanatban őszinte volt, és kijött belőle, amit a helyzetről gondolt.
ezt nagyon precízen leírtad, oké, ebben tiszta a mészöly, de bunda ide vagy oda: ilyet nem mondunk tv-ben..és utána még van pofája azt mondani, hogy tekintsük meg nem történtnek az esetet..mészöly, a ténykedésednek kéne meg nem történtnek lennie!
Nem vedem id. Meszolyt,mert szemely szerint nem kedvelem. Jatekospalyafutas ide vagy oda . Nem lattam az emlitett nyilatkozatot,de ha tenyleg ezt mondta,akkor xtem mennie kell . A bundasra vixxaterve :gondolom a ETO-ZTE meccsre gondolsz ,1988-bol,mikor a ZTE vezetojekent segitett a zaliaknak ... Ez nem a Vasasnal volt . Sot ,tovabbmegyek : az elmult 30 evben tobbszor is volt bundabotrany . Egyszer sem volt benne a VASAS !!! ( 1984 : Csepel-Honved 0-2 ,Volan-Honved 6-6 ,DVTK-Nyir1haza 2-7,majd ket evre ra Debrecen-Honved 1-1 ,illetve aztan 1988-ban az emlitett ETO-ZTE ) .Arrol meg nem is beszelnek ,hogy 1985 tavaszan a Dozsa es a VASAS is lefekudt a Fradinak a Nepstadionban ,hogy ki ne essetek (mind2 meccs 1-0 lett a Fradinak . A Fradi akkor a 13. helyen zarta a bajnoksagot ,VASAS 5. ,Dozsa axxem 4. lett . )Tehat a Helyedben ezt a bunda temat nem forsziroznam ... Mondjuk ez mar nem ennek a topiknak a temaja .