Jó estét! 1 órája beszéltem NagyonI-vel, engedélyével megírom, túl a műtéten, rehabilitáción van. A napi hisztijei sem maradnak el. Alakul a térde, várja, hogy szaladni tudjon.
Valamikor a tanyán (T.püspöki) Soha nem engedtük le. Több évet is kibírt. Arra kellett figyelni, hogy ne vágja ki a jég, ha kiolvadt. Akkor nem kellett babrálni. A mikor a műanyag tönkre ment közönséges fóliát kapott. Két, három évet az is kibírt.
Jól szórakozom a szomszéd házban lakó lelkeseken. Van egy felfújható "medencéjük". Minden évben, mire elkészítik, felfújják, feltöltik, másnap elromlik az idő. Most se volt ez másként.:-)
Inkább azt mondanám, hogy átmenetileg visszavonult a hőség, de mához egy hétre ismét átlépi a 30 fokot a hőmérséklet, sőt július 20-22 körül már ismét 36-38 fok lesz.
Hahó! Mi lett itt? Sehol senki? :/ Főleg Nagyonka híreire várok.
Még bírom a meleget, ez a régi ház még tartja, 25 fok van benn.
A macskám nehezebben bírja a vastag kis bundájában. Pedig a bokrok alá fekszik ilyenkor. Kinti-benti macska, úgyhogy kb. 60 fok különbség neki a tél-nyár csúcshőmérséklet. Alig eszik, és szomorúnak látom.
Nem lesz könnyű hétvégéd. Ugye nem leszel egyedül? A rehab nagyon fontos szerintem. Jó is lesz. Nekem nagyon aranyos gyógytornásznő volt. Nem volt műtétem, csak olyan talpraállító kezelések a reuma kórházban.
Miért nem tudnál ülni a térdműtét után? Sőt, állni és menni is fogsz tudni. Ne légy olyan kishitű! Feküdni A mi korunkban már szigorúan tilos! Nézd csak meg Lényemet. Egyszer lefeküdt, aztán 2 évig mozdulni se tudott. Most is csak keveset és rolátorral. Szóval talpra Nagyi, nincs lazsálás!
Pénteken hoz Ittemlényom haza. Talén el tudok már némi időt ücsörögni a gép mellett. Ma Rohoncon voltunk. Az úszás egyre a végét járja nálam, de a térdeim nagyon szeretik a hideg- nem is volt hideg, csak az első 1-2 percben.
Volt nálam is, hogy felhívott a kezelőorvosom, máskor a körzeti orvosom a labor miatt. Barátnőmet az altatóorvos hívta műtét előtt. Szerintem nagyon rendes emberek az orvosok, nem miattuk olyan szörnyű az egész egészségügy.
Nagyon drukkolok neked. Majd jelentkezz, ha már lehet.