Én most értem haza a törökbálinti Corából. (apropó KWZ ezüst Crdi SW valaki innen?) Megnéztem a Turtle WAXokat, de nem vettem. Az összes feketéből és sötétkékből ki volt lopva a színkréta. :s Hazafele egy pillanatra megnéztem, mi a kocsi vége (1,4 EX). 3 személlyel, megpakolva 190. A fogyasztásmérőre nem mertem pillantani, de fél perc efféle autókázás alatt +2decit ugrott az átlagom. :)
Így a korrekt... akkor vagyok morcos, ha kiragadnak, meg átfogalmaznak, és azt tulajdonítják nekem... :)))))))))))))
Amúgy meg ezt megcsinálta egy cseh lap, igaz csak a képekkel, és valami ingyenes fotófeltöltő portál, így még felelősséget sem vállalnak... de már nem idegesítem magam, csak legalább sorrendben lettek volna... :(
Van rutinja fülre váltani, vagy benzines tapasztalattal lesi a fordszám mérőt, és 4500-ig pörgeti? Nem vicc láttam már ilyet... C3 1.4HDI kínzás volt... mintha benzines lett volna... ááááhhhhhhhhh....
bármit használhatsz, az itteni fórumbeli képeim is szabadon felhasználhatóak eme nemes célra... :) Magam is tervezek adatot feltenni majd, de most kicsit havazva vagyok... :) Előbb-utóbb összeszedem magam... :)
El kellett mennem a gyerekekkel Dunaújvárosba. Kiállok a garázsból - múlt héten tankoltam tele - s miközben melegítettem az autót és vártam a családot ránéztem mennyit ment az asszony a városba a héten és milyen átlagot hoz a fedélzeti. Hát majdnem sírógörcsöt kaptam. 18 km-n 9,8 l. Na ezt űberelje valaki! /crdi sw/ Majd "gurultam" olyan 110- km-t országúton és most 5,5 l-t mutat:) Ez már így jobb, megnyugodtam.
Ja és továbbra is jó az autó /2900 km/ nem rángat, nem zörög, jó a lámpa és:
Hazafelé már édes kettesben jöttünk az asszonnyal és ment a Petőfin a Depeche Mode- Question of time, hát én inkább voltam rocker még megboldugult fiatal koromban, de gondoltam ezt feltekerem, mert ez egy olyan feltekerős szám, és nekem nagyon jól szól a cucc /6 hangszóró/, korrekt a mély, szerintem szuper. Persze én nem vagyok egy "mélyládát a csomitartóba" típus, de családi autóba szerintem kiváló.
West Kia , köszönöm a tanácsod! sikeres volt. Az akksi sarut kb 1 percig levettem és visszatéve minden helyre állt (természetesen óra datum ujraállitva) Hát jó tudni másnak is , ha begurul a pillanat fogyi értékelö áramszünet miatt, ez a metodika segit helyre állitani. még 1x Köszönöm
ÚJ Szoftver tapasztalatok: Budakeszi ut tetején akartam váltani 4.et,de akkor vettem észre,h abba van,mert a domb elejétől 4. be mentem föl..kb 55Km/h val. Nem rángatott szépen ment! Fogyasztás szerintem nem fog emelkedni mert tegnap a régi szoftverrel direkt kiprobáltam egy egyenesben ahol naponta 4x járok,h 4. ben 55 nél 2,5-2,6 körül mozog a pill fogyi mérő. Most kiprobáltam az előbb és 2,5 öt mutatott szintén!!! JA és nem füstöl!! még annyira se mint eddig!!!ez persze csak a viszapinllantobol tudtam ellenőrizni a mögöttem jövő autok fényében,de mindig igy szoktam!!! :))))
Kb fél óra volt,nagyon lassan töltödött! A munkalapra ráirták a régi és az uj softver számát! Ebböl viszont nem kaptam másolatot,gondolom a rendszerben majd megjelenik! Reménykedem nem lesz baj! Én mindent megtettem!!!
Irányjelzzőt nem cseréltem, egyelőre nincs is tervben, gyári relével nem megy... ráadásul a központi compi vezérli az irányjelzőt, így még macerásabb...