Keresés

Részletes keresés

organic Creative Commons License 1999.12.09 0 0 241
új játékot találtam ki:

narkóbázzunk!
Mire gondoltam? : )

Szóval Rózsakert? Na megnézzük.
Aztán csendben imádkozom, nehogy a rend orei hajnalban lesitteljenek azért mert jól éreztem magam és nem ártottam senkinek.

Az igazságérzetem kezd már terhessé válni, lehet, hogy levetkozöm? ÁÁÁ mégsem, inkább fejlessze a kormány a magáét.

Hová mész te hónap végén "kalapos"?
Lesz arra valami jó buli?

SliDe Creative Commons License 1999.12.09 0 0 240
Vadonatúj információ, CSAK ITT CSAK ÖNÖKNEK, kedves utitársak:)

21.-én e-klubban Virág/Wegha/Mood+állítólag még két terem, valami CADIK:))és persze a többiek akik nem fértek ide.
by: SliDe

Shroooom Creative Commons License 1999.12.09 0 0 239
hát te mán megint workaholic vagy??????

Repülöjegyet foglaltam, ugye nem baj, hogy Pápu Uj-Guineába szól?

Sajna nemtom hogy kell kisebb betütipussal irni ide, ugyhogy nemtom meghúzni magam...

Rózsakert party állitólag igen jól sikerült a múltkor (bár természetesen egy egész állatkertnyi grizli volt ott), ugyhogy tuti király lesz most is, már csak az "egzotikus" helyszin miatt is. huuuu, hát most azért én irigyellek egy kicsit, nagyon szivesen elmennék mán partyzni... na nem baj, majd a hónap végén bepótolom.

aztán nehogy beleszakadj a melóba!!

Shroooom

u.i: emléxel még a topic elejére? király hogy igy beindult!!

Előzmény: organic (238)
organic Creative Commons License 1999.12.09 0 0 238
Mi van sliDe, elokerült az ágy mögül egy tavalyi ganja? : )
Az aztán a nagy öröm (persze csak ha te találod meg : ))

Amúgy itt vagyok ragyogok, online, csak közben teszek-veszek.

Komolyan aggódok emiatt a gázos helyzet miatt itt kis hazánkban.
Úgy szeretnék partizni... naaa rendor bácsi, hadd menjek...

Lesz egy jó mélygarázs parti vhol Budán, egy bevásárlóközpont alatt. Jön valaki?

Shrooom, foglald a repülojegyet.
Habár aki Oakenfold partikon mozog, az jobban teszi, ha meghúzza magát irigykedo tekintetem elott!

SliDe Creative Commons License 1999.12.09 0 0 237
Nem értem ezt az egészet...Ti nem hajnali harmatos mezőkön szeditek a füvet? A fű -már amennyire én tudom- zöld, vékony szárú, 10 centis növény. A tehenek mellett szoktam gyüjteni, ők is azt legelik.
Amúgy organic-al tartok, hétvége=némi ártalmatlan könnyű pia...apropos..szerintetek büntetik ha egyenesen májba szúrom a tequilát?
Ha nem akkor már nem is izgi.
SliDe

PS: A "szénát" ismeritek? Ez a tavaly elrakott fű. Egészen más a zamata.

Shroooom Creative Commons License 1999.12.09 0 0 236
El kell hogy szomoritsalak... azt elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik szórakozóhelyen, de meglesz. egyébként azért nyugodtan menj el szórakozni, csak elötte igyál meg egy pár kisfröccsöt meg keritésszaggató házipálinkát, hogy jó legyen a kedved, meghogy tudj bulizni hajnalig (asszem az ilyen helyeken igy szokás...).

azért bizakodom, hogy nem jött még el a világvége... meg aztán végsö esetben az a Marinol-os dolog (ugy a 1oo. bejegyzés környékén emlitettem) azért ott van, bár az már nagyon durva lenne, ha ehhez kéne folyamodni...

Shroooom

u.i.: OFF: online-ban vagy? én igen...

Előzmény: organic (234)
Berill Creative Commons License 1999.12.09 0 0 235
Nyugi, nyugi, csak nyugalom. Nem kell túlzásba vinni a bulizást, sőt a ma divatos lüktető és rohanó életnek sem muszáj behódolni. :)
Szopogasd csak a cukorkát...az is pörgés...:)
Előzmény: organic (234)
organic Creative Commons License 1999.12.09 0 0 234
Shroooom, ugye ez nem Magyarországon volt?
Remélem.

Hétvégén ugyanis partizni szeretnék menni...
Jól berugok, aztán láncdohányzok, esetleg bekapok mellé egy quarelint, mert az jó koffeines, és rádobok két bombát (energy drink) két tequilával, majd toxikus tüneteket mutatva görcsös rosszullétben okádok, miközben azt kiáltom:
Éljen a logika!

Persze, lehet, hogy nem is akarom a szórakozásnak ezt a brutális módját választani, inkább besétálok a közeli csemegeboltba, és veszek egy csomag francia drazsét amit nyugodtan elszopogatok, a csokit-cukorkát úgyis szeretem.
Este kicsit megizzadva de meleg szívvel táncolok egy jót és miután jól kialudtam magam, örömmel gondolok majd vissza pozitív döntésemre és jókedvuen fütyörészve hazasétálok.

Mindenkit üdvözöl organic
a félreértések korából

Shroooom Creative Commons License 1999.12.09 0 0 233
Hát ezt nem gondoltam volna, hogy ekkora lavinát inditok el ezzel az internetfigyelési dologgal...
Hogy megnött a forgalom, tiszta király!! 1 napig nem dolgozok és máris 2oo fölött vagyunk (nagyot néztem mikor megláttam...)

Ja, azért egy-két dolgot nekem is hozzá kell tennem az eddigi hozzászólásaimhoz:
- a sztorykat, amiket egyesszám-egyesszemélyben irtam, szerencsére :)) nem tudhatom a magaméinak, ugyanis be kell hogy valljam, hogy a VIII. ker. rendörkapitányság fogdáiban hallottam, ugyanis én ott vagyok fogdaör.
- "füvet" (jól irtam???) természetesen soha nem innnnnnyekcióztam be magamnak, és nem is tervezem (egyébként is allllergiás vagyok a vadkenderre, ugyhogy valószinüleg bele is halnék...)
- a "gomba" alatt természetesen a nagy özlábgombát értettem, az már egy más kérdés, hogy rám egy kicsit "más" hatással van ez a fajta, mint az átlagemberre (képzeljétek, néha még halucinálni is szoktam töle :))))
- egyébb "kábitó hatású szereket" meg csak ámerikai gengszter-filmekben láttam, azaz még ott se nagyon, mert amint megjelenik egy ilyen jelenet, álltalában azonnal kikapcsolom a TV-t.
- ezentúl a történeteket, amiket esetleg irok, továbbra is a fogdában levö kriminális egyénektöl hallom, habár 1szám-1személyben fogom továbbadni az Index hasábjain, mivel hogy igy sokkal "valósághübbek".

na ezzel is megvónék...

egyébként meg mivan, senki sem "hallott" mostanában egy jó sztorit?

Shroooom

u.i: viszont az azért tényleg komoly hogy az egyik ismerösömet csak ugy meg-drogszondáztatták egy szórakozóhelyen, és bevitték (füvezett a szemét állatja :) ). elözetes, aztán most várja a tárgyalás idöpontját. :-((((((((((

SliDe Creative Commons License 1999.12.09 0 0 232
Nem gáz. Fókusz főszerkesztő. Nem az alacsony bögyös rondaság mert az a Marsi, sem a lakli szemüveges bájgúnár mert az meg a Batiz, sem az alacsony féleszű fekete hintaló mert ő a Holló...a maradék a Peti.:)
By SliDe
Sysygy Creative Commons License 1999.12.09 0 0 231
Bocs a tudatlanságomért. Ki az a Kolosi Peti?
Előzmény: SliDe (227)
Berill Creative Commons License 1999.12.09 0 0 230
Azért ez felvet egy teóriát: ha mindenkit lecsuknának, aki ilyeneket irogat (és még nem is szóltam azokról, akik csinálják), akkor Budapest és Magyarország 3/4-e börtönben lenne. Viszont akkor ott nagy bulik lennének... :))
Előzmény: SkydiveR (229)
SkydiveR Creative Commons License 1999.12.09 0 0 229
En + Marsi Anikot ismer(t)em regrol...
Hat o is mas emberke volt 1 kicsinyt. No de ez van....

Köpcös:
Maximalisan vissza lehet keresni, hogy ki honnan irogat. Az Indexen logoljak az ip cimeket. Csak akkor vagy biztonsagban, ha egy kavezobol (jo mi? ertitek? kaaaveezoobool ;o) irogatsz
De ha + van az ip cim akkor is csak azt tudjak beazonositani, hogy melyik geprol irtak, vagyis nem az "elkveto", hanem az "elkoveteshez hasznalt eszkoz" van +. Hogy ki hasznalta, nos az mar egy mas teszta.... Aztan, hogy beszelsz vmirol, az meg nem buncselekmeny (remelem). Arrol is beszelgethetnenk, hogy hogyan lehetne kirabolni 1 bankot, mongyuk.....
De azert jobb felni, mint +ijedni

SliDe Creative Commons License 1999.12.09 0 0 228
mármint tánc közben
SliDe Creative Commons License 1999.12.09 0 0 227
Hy!

Ha már a Fókuszt emlegettétek...na kivel partizgattam (úgy 1000 éve lehetett, drogtörvénynek még se híre se hamva, azokban a boldog időkben azt sem tudtuk mi az hogy drog:))
én együtt a supersonicban?
A Kolosi Petivel. Nem volt túl egyszerű arca azokban a régi időkben:))
Sokat rágózott tánv közben:))
A drága kis farizeus:)
By SliDe

Pavarottis infarction Creative Commons License 1999.12.09 0 0 226
Egyébként az Ifjúsági és Sportminisztériumban még soha senki nem próbált ki semmiféle drogot sem.

bocs, off voltam

Én bezzeg...

Resistance Creative Commons License 1999.12.09 0 0 225
hehe jo poen lenne, marmintha benne lennenk a Fokuszban....ezzel is bizonyitanak, hogy mennyire piti ugyekkel foglalkoznak. Ugyebar a Tilosradion mehet a szoveg hogy Amsterdamban ki milyen fuvet "nezegetett" stb stb, de minket figyelnek! Ha figyelnek.Figyelnek?...hehe..amiota a topic megindult mindig fenn van az elso 3 oldal egyiken..ergo szem elott van...JUJ..:))))

Legalabb lesz mibol tanulniuk az idezem: "serult rendoroknek". Ezen szetrohogtem magam...."serult" hehehe... Hat igen...hmmm...lehet erre jobbat mondani? >8)

Mas: Ha az "allam" v. "kormany" terjeszthet ilyen oltari nagy baromsagokat a mediaban hogy a kisiskolasoknak a dealerek ingyen adjak az LSD-s heroinos, stb, csokikat, belyegeket..akkor mi miert ne "fantazialhatnank" arrol, hogy ki hogy "repulne", milyen elmenyekkel gazdagodna HA drogos lenne.. :))) Ja, azt mar tudjuk hogy milyen elmenyei vannak az alkoholistaknak....csak nezzunk korul ;)) hmmm..nemtom a ketto kozt van kulonbseg...

Barcsak ledrogosoznanak minden embert aki akar szivni, es hagynak, mint azt az alkoholistakkal teszik..(Pl: mindenki latja hogy a talponallokbol nem viszik el az uveges szemu, szerencsetleneket elvonora..minek? hianyozna az egyik jol megszokott magyar eletkep;P)

Na, de eleg ebbol, ez a topic nem erre van. Tovabbra is nyitva all a topic minden elmenybeszamolora, aki akarja az "milettvolnaha" stilusban is eloadhatja, de megnyugtatok mindenkit, hogy a netet mar eddig is figyelte'k!! ;)))) Legjobb lenne egy torvenyt hozni amiben a kormany deklaralna a cenzurat, es betiltana a szolasszabadsagot!!! Akkor senkinek sem fajna a feje, hogy mit mond... Bar a felsobb szervekbol sem artana par emberkevel elbeszelgetni, hogy miert jo a nepet jo nagy ivben felrevezetni a drogok teren!!!! EZ NEM BUNCSELEKMENY????!!!!!!

(vazz, de hulye vagyok...;) tiszta politikai oldal lesz ez..na szam befogom, bocs brothers ;))
+ 1 sister, mert ugyebar van egy no is kozottunk aki voltolyan jofej es hozzaszolt a dolgokhoz..

hajajajjj.........Vizipipa ruleZ ;)))))))))) perrrrrrrrrrsze csak Dohannyal!!!! ;PPPPP

Peace :)

Előzmény: Berill (220)
Berill Creative Commons License 1999.12.09 0 0 224
De persze ezt a szitut csak a TV-ből szedtem.
Előzmény: Berill (222)
Köpcös Creative Commons License 1999.12.09 0 0 223
offtopic bocs!
mennyire lehet visszakeresni, hogy honnan irogat az ember ?
ontopic

persze, ha találkozni akarnék bárkivel is nem itt beszélném meg a részleteket...amúgy remélem csak vicceltem a börtönnel...

üdv. mindenkinek

Berill Creative Commons License 1999.12.09 0 0 222
Szinte látom magam előtt a helyzetet, amint vad dühvel átitatva szeded össze a grammokat, és szedegeted őket apró darabokra, majd égeted őket el egymás után, hadd hulljon a férgese...
...s utána látom a megkönnyebbülést az arcodon, az angyali békés nyugalmat... :)
Előzmény: Pavarottis infarction (221)
Pavarottis infarction Creative Commons License 1999.12.09 0 0 221
Mi a barátaimmal maradéktalanul eleget teszünk a drogtörvény által előírtaknak és megpróbálunk egyszer s mindenkorra leszámolni a vadkender nevű gyomnövénnyel. Minden egyes kezünkbe kerülő példányával grammról grammra leszámolunk. Meggyújtjuk és a füstjében gyönyörködünk. Olyankor olyan nyugodt vagyok...
Berill Creative Commons License 1999.12.09 0 0 220
:)
Nem baj, mi majd a börtönben fogjuk nézni a Fókuszt.... :)
Előzmény: SkydiveR (219)
SkydiveR Creative Commons License 1999.12.09 0 0 219
Szerintem hamarosan benne leszunk a fokuszban:

"Drogosok az Interneten! Kabitoszerelvezo fiatalok mar az Interneten beszelik, szervezik meg onrombolo szokasaikat. A bombakeszites titka, a pedofil kepek, a kilesett emberek meztelen fotoi utan immar barki talalkozhat virtualisan a drogosokkal, otleteket kaphat, akar kabitoszerhez is juthat,r a vilagmeretu ferton, az Interneten...."

Berill Creative Commons License 1999.12.08 0 0 218
Ééééééééérdekes ez a topic...itt sok-sok aranyos drogellenes kisgyerek gyűlt össze... :)
Én se csinálnék ilyenket ;)mert én nem vagyok OLYAN, de azért a kisovisokat (vagy ott még nem tartunk?!) én is nagyon szívesen megvédem, ha kell, ha nem
palpatine Creative Commons License 1999.12.08 0 0 217
En se hasznaltam szant szandekkal semmilyen,drogot.Amikor elkaptak a rendorok,akkor epp le akartam adni azt a drog mennyiseget,amit a kornyeken levo alltalanos iskolaknal arulo dealerektol vettem el.A vizeletemben kimutatott spuri-t is ok csempesztek bele a vizeletmintamba,azert hogy lejarassanak.Vagy lehet hogy amikor verekedtem veluk,eronek erejevel eszrevetlenul az orromba nyomtak.

Mennyivel konnyebb lenne az eletem,ha az iskola elott is arulnanak belyeget,zoldseget stb.Nem kene allandoan a postara szaladgalnom,zoldsegeshez rohangalni,sorba allni,oda telefonalgatni hogy nyitva vannak-e meg?

Csak leszaldnak ide sulihoz,es mar repulnek is visszafele.

Almodik a nyomor!

Kulonben is ha valaha ki is probalnam csak puszta onfelaldozasbol tennem,hogy megmentsem artatlan ovodasok es kisiskolasok eletet.

Vacskamati Creative Commons License 1999.12.08 0 0 216
Valami kaja megfeküdhette a gyomromat (ugye, SkydiveR :) mer olyasmit álmodtam, hogy egy Ember gombával vár és mingyárt indulok rakétán :))
Virtuális spangli-találkozó kedd 17-20, szerda 16-20,csütörtök 10-20, péntek14-20?
Az előbbi önarckép nagyban
Vacskamati Creative Commons License 1999.12.08 0 0 215
Keszeg Creative Commons License 1999.12.08 0 0 214
Aaa, nem kell mindent szo szerint venni! Szerintem Kopcos sem gondolta komolyan, biztosan csak viccelt. Hisz ez a topic errol szol, hogy kitalalt dolgokkal szorakoztatjuk egymast, meg ugy teszunk mintha, mikozben fogalmunk sincs az egeszrol.
Szerintem Kopcos biztos nem vetemedne ilyesmire, hisz abba bele lehet halni, nem?

Keszeg

Előzmény: spájbl (213)
spájbl Creative Commons License 1999.12.08 0 0 213
"nem lehetne esetleg egy topic meeting, mielőtt még lecsuknak minket. tekereghetnénk egyet valamerre..."

Dumcsizzátok meg itt az interneten, és még össze is jöhet mindkettő...

Köpcös Creative Commons License 1999.12.08 0 0 212
Azt a műsort én is láttam, persze véletlenül. Kemény volt...
Egyébként a leirt dolgok velem sem történtek meg, csak képzelődtem....Nem mérgezem az ereimet mindenféle kemikáliával (és ez igaz is).

Köpcös
ui.:bár egy jó kis bringatúrára már elmennék a hideg ellenére is.
ui2:nem lehetne esetleg egy topic meeting, mielőtt még lecsuknak minket. tekereghetnénk egyet valamerre...

Előzmény: SkydiveR (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!