I was talking'm a bit about yourself: / I am living in Budapest since 2009 and finish Sote and working as dentist now, I have to travel every day from Budapest to . Maglód I have been looking to buy good E36 or Golf or A3 .. .. but the sites like hasznaltaut0.hu are full of stern dealer with the way prices are car or rust bucket.
I wonder if some one can address me place to meet original owners, like forums they'll Klubs selling our cars.
o63o455o662 hossein.delgosha at gmail.com facebook.com/le.mechanic
M50TU-val szívtunk még régen mindennel (5w40, 10w40, 10w60) csörögtek a tőkék melegen... A végén meglett a megoldás egy olajcsere után már nem kapta fel az olajat, a pumpa volt kopott. Szétszedtünk még 2 bontottat de mindegyikben durva karcok barázdák voltak. Vettem egy újat utána már Hringen se csörgött melegen...
Tulajdonképpen mindegy mi a baja mert ha morog nyikorog stb, akkor mindenképpen ki kell szedned.
Aztán ha már kint van akkor a csapágyazás állapotából el lehet dönteni, hogy egy pucolás/kenés elég neki, vagy inkább csere. Ha most nem csinál semmit, akkor nyilván megszorult és kinyírta a sünit és/vagy a biztosítékát.
Azért írtam le a tüneteket, hogy esetleg ez egy tipikus hiba és van tipikus megoldása, vagy jobb, ha rögtön új motor után nézek, esetleg a szabályzásával van probléma...
Mikor megvettem a kocsit (2 hete :) ) még nyekergett. Hallottam, hogy morog, de fújt. Néhány napja már nem akart fújni, de 10 perc utazás után magához tért és működött.
Ma beütött az eső, semmi nem történik, akárhova állítom a gombbal. Párás ablakkal kellett közlekedjek.
Én csak a motorhoz szoktam nyúlni.:) Meg szolídan a futóműhöz, de azért nem fogják kivenni a kocsit.
Most aztán vehetnék, a motortéri köteg bemondta a zárlatot, még az akku is leürült....
Már szarkodott, mert az alapjárati motor sokszor akkor is ment, amikor kihúztam a gyújtáskapcsolóból a kulcsot, de mikor levettem a motort, és a kábelt mozgattam, mialatt rajta volt az alapjárati motor, egyszer zizegett, egyszer nem, tehát a köteg valahol letestelt.
Nincs valakinek eladó egy körcsatis, lehetőleg már műanyag szelepfedeles, kézi váltós M52-höz motortéri kötege?
Felrtam FB-re is de nem tolonganak az ajánlatok. Két körcsatis, meg automata nem alkalmas...:)