Igen, önindítóval nézték a szelepfedél nélkül, állítólag alig ment fel olaj. A mérési pontnál pedig 4 bar a maximum, amit tud a pumpa, az ott fordulaton megvolt, beljebb ugye nem tudtak mérni... Az olaj szép, aranysárga, mondjuk alig volt benne kilométer a csere óta. Amióta összeraktunk 10W40-nel mentem 1000 km-t-ugye itt magas fordulat sem volt, aztán olajcsere 5w30, kb. 150-200 km, aztán chipelés, akkor onnantól hallom a kopogást. Hidrotőke hang volt, azért volt elsőre csere, mert hátha az koszos, de ugye ezt már tudom, hogy csak jelzés volt.
Amit elmondott, nekem onnan bűzlik, hogy az önindító megforgatására vélt egy nyomást felfedezni a szerelő. Egyből arra fogta, hogy nem megfelelő csapágyakkal raktuk össze. Mivel én ralktam össze a motorját, így tudjuk, hogy a főtengely alapméretes, a hajtókar csapágyak vadi újak, a nyugvó csapágyak az eredeti bokkból valók.
Ami engem borzasztóan zavar:
Addig semmi tőke hang nem volt, amíg az első 1000 km-t el nem futkosta vele, aztán bekerült a 10w-400 olaj helyet a vékonyka castrol 5W-30. Akkor az első 1000 km-en hol volt az olajnyomás?
Arról ne is beszéljünk, hogy kicseréltették a fele!!! hidrotőkét, aztán összerakás után elment az erő (az addig egészen fasza) motorból. Magyarul a vezérlést nem tették helyre.
Szegény srácra az ideget hozzák rá, persze az egyszerű megoldás elmaradt, hogy egy vastagabb olajjal kipróbáljuk.
Lehet rám mutogatni. (jó magyar szokás) Nyilván nem vagyok vérprofi, de már annyit csináltam, és a programozáskor kiderült, hogy pont megfelelő fokon volt a vezérlés.
Mikor elment az erő, akkor az szerintük nem a rossz vezérlés miatt volt, amit beállítottak szarul, hanem az olajnyomás miatt.
vegyük ki a motort, csapágyazzuk újra, mert tuti ott megy el a nyomás...
Szerintetek?
Az olajszivattyút nem bántottuk, csak át lett mosva, az ereeti ment vissza. (270 e km)
ha valamit kell cserélni, akkor azt lehet, de a csapágyakat nem bántanám, magyarul simán nem szedném szét darabjaira a motort.
Szerintetek mit kéne?
Megajánlottam, hogy elmegyek a vezérlést összerakom, ahogy volt eredetileg, és tegyünk bele vastagabb, akár 10W-60-as castrolt, vagy amit én használtam régen 5W-50 Mobil-1-et. De vajon megússza ezzel?
Engem az bátorít, hogy az első ezernél nem volt gond.:)
Feri racinger barátomat megkérdeztem, szerinte mindenki azt csinál, amit akar, ő nem venné ki a motort, az olajszivattyú cseréhez- hosz azt nem 2 Ft, meg logikailag nem ott lesz a gond.
Csak össznépi segítségkérés gyanánt írtam a fentieket.
en beszelek kicsit magáról :/ I am living in Budapest since 2009 and finish Sote and working as dentist now, I have to travel every day from Budapest to Maglód. I have been looking to buy good E36 or Golf or A3.... but the sites like hasznaltaut0.hu are full of dealer with far a way prices or car are bucket rust.
I wonder if some one can address me place to meet original owners, like forums they selling cars our Klubs.
o63o455o662 hossein.delgosha at gmail.com facebook.com/le.mechanic
I was talking'm a bit about yourself: / I am living in Budapest since 2009 and finish Sote and working as dentist now, I have to travel every day from Budapest to . Maglód I have been looking to buy good E36 or Golf or A3 .. .. but the sites like hasznaltaut0.hu are full of stern dealer with the way prices are car or rust bucket.
I wonder if some one can address me place to meet original owners, like forums they'll Klubs selling our cars.
o63o455o662 hossein.delgosha at gmail.com facebook.com/le.mechanic
M50TU-val szívtunk még régen mindennel (5w40, 10w40, 10w60) csörögtek a tőkék melegen... A végén meglett a megoldás egy olajcsere után már nem kapta fel az olajat, a pumpa volt kopott. Szétszedtünk még 2 bontottat de mindegyikben durva karcok barázdák voltak. Vettem egy újat utána már Hringen se csörgött melegen...
Tulajdonképpen mindegy mi a baja mert ha morog nyikorog stb, akkor mindenképpen ki kell szedned.
Aztán ha már kint van akkor a csapágyazás állapotából el lehet dönteni, hogy egy pucolás/kenés elég neki, vagy inkább csere. Ha most nem csinál semmit, akkor nyilván megszorult és kinyírta a sünit és/vagy a biztosítékát.
Azért írtam le a tüneteket, hogy esetleg ez egy tipikus hiba és van tipikus megoldása, vagy jobb, ha rögtön új motor után nézek, esetleg a szabályzásával van probléma...
Mikor megvettem a kocsit (2 hete :) ) még nyekergett. Hallottam, hogy morog, de fújt. Néhány napja már nem akart fújni, de 10 perc utazás után magához tért és működött.
Ma beütött az eső, semmi nem történik, akárhova állítom a gombbal. Párás ablakkal kellett közlekedjek.