Larini,
szinte el is hagyhatjuk a megszólítást, úgy látszik, csak mi nyomulunk ilyenkor.Olvastam a Detonátor -féle hozzászólást a hétvégén, bevallom, jól esett, hogy "külsos"dícséri a topicot. (szerintem Matiz-a van, nem mintha számítana,milyen kocsija van).
No, ha nem én nem indulok egyedül, akkor lehet , hogy kilátogatok a ringre. Az Alfás hét teljessé válása : menjünk vásárolni az Alfába. Az agykontrollosok után szabadon : most már én is könnyen lemegyek Alfába, jót is tesz mentálisan, az tuti !
Al-fan!
Ugyan larini én vagyok, de indulni nem fogok! :) Viszont kimegyek, mivel állítólag az idénnyitó mindig nagy buli! Meg ha mindenki betartja amit mond, azért innen is leszünk egy páran! Csak attól félek, mostanában hírtelen annyit fogunk találkozni, hogy meg is unlak Benneteket! :))) Mert, ugye ha minden jól megy, találkozunk ma, holnap és pénteken, úgyhogy ez egy király Alfás hét lesz!
Larini,
Én híresen nem szoktam mosóba járni, de egy Alfa azért más...meg aztán GTV-s barátunk is eloírta a tisztára suvikszolt megjelenést. Én még nem vagyok klubtag, szal vigyázni kell magamra ! Nem tudod, be lehet ott helyben is lépni ? Mert akkor kell vinnem némi lét.
A ringre mész ? Én nem merek elindulni, mert sajnálom a túlzott igénybevétel miatt a szegény verdát. Meg aztán nem vagyok egy Schumi sem. Vagy Larini.
Al-fan!
Igen megyek, igen lesz fotoaparát! Nekem ma sajnos nem nagyon lesz időm meglátogatni a mosó-üzemegységet, de szerencsére nem is nagyon koszos a beton-torpedó!
Most végeztem a topic eseményeinek nyomonkövetésével (ha egyszer csak munkahelyen van net). Jó termés volt ! A nap már csak jó lehet, ennyi 145 láttán. Nekem is majdnem piros lett... Jössz délután, ugye ? Fényképezogép is lesz ? Én ma kézimosóban kezdtem, ne valljunk szégyent...
Sperdifff miről állapítható +? (bocsássatok + 1 szegény TudatLannak! ))))))))))))): )
No még valami:szerintetek van vmi. fantázia egy '87-s évjáratú 75 TS-ban 390kHUF-ért?/Rozsdásodó
ormány, Felújított( grrrrrrHrrrrrWrrrrr!%) motor,
repedt szélvédő és tenyérni lik a pótkerék kikandikál?/
sZia GTV-s!
Off
bocs a tetu lassu valaszert,de ritkan vagyok gepkozelben
ON
hogy lehet megnyitni az alfaromeoclub.hu-t? en csak italian vagy english közül valaszthatok, de aztan semmi!?( lehet hogz ez is OFF volt?)
Ha valakit érdekel még néhány kép erről az igen "ronda" autóról, az alábbi címre látogatva csöpögtetheti a nyálát!
www.246g.com/155tiz/index.html
Persze Japán!
Na cső!
Ma sajnos tényleg nem. Az F-1 csak az egyik fele, tudod mondtam hogy egész hétvégés családi összeröffenés lesz nálunk, hát volt is. Ha tegnap elmegyek Kecskemétre, ma már szabad ember vagyok!
Üdv.
Hi!
1. Igen, voltam! Nem volt rossz! Az F1 nem lehet kifogás, mert a barátom szintén nagy Forma 1-es és mégis Ő vitt le a kocsijával!
2. Igen ott leszek, majd hívj fel, megbeszéljük a részleteket! Viszont sajnálom, hogy Te ma nem leszel ott!
Jó reggelt Larini.
Voltál tegnap Kecskeméten? Engem a asszony 12 kor rángatott ki az ágyból, a hajnali F-1 miatt nagyon meg voltam zuhanva. Milyen volt a buli?
Akkor holnap találkozunk!?
Üdv.
Ekkora a kihaltság?
A hajnali üzenetem óta 1 darab üzenet mindössze? Hát akkor kit emlékeztessek a hétfő délutáni dzsemborira?
Aki még nem tudná: 16:00-tól TV-felvétel lesz az Alfa Romeo klubról, mindenkit (klubtagokat és leendő klubtagokat) várunk, elvárunk az Alfájával együtt Budapesten, Újpesten a Megyeri út 51-ben. Ez a temető után van, egy volt üzem. De nem lesz nehéz eltéveszteni, a kinti parkolójában valószínűleg otthagyom a GTV-met: ezüstszínű, az orrán lesz egy fekete "bugyi". 1/2 4-től biztos ott vagyok, lehet keresni engem is.
off
Joe 155, neked felmentésed van, elkéredzkedtél
:-)
on
Azt hiszem ma hajnalban láthattuk a német "precizitást", és az Olasz "megbizhatatlanságot"!
A 16 pont király, de mivel ez nem F-1 topic nem részletezem tovább.
Üdv.
Akkor kedden????
Mégse!
Na akkor szpatty, mert nagyon korán kell kelnünk. Az MTV műsorigazgatója meg kapja be, amiatt hogy németül kell végignéznem, tele reklámmal!
Na mindegy valahogy majd kibirom.
Üdv, és Forza Ferrari.
Csak, hogy örüljön minden alfás, idelinkelek egy oldalt, amin a 166-osra épített prototípus
Bertone Bella látható.
Meg egy képet is ideteszek, a 147 kémfotót:
Legtolsó élményem alapján jó sötét van, a rajt meg van világítva rendesen, a pályát oldalról világítják be ferdén 3-4 refivel. A boxutcából lehetne talán fotózni...
off
Rendet raktam a honlapomon, a régi címet megváltoztattam a mindenki számára egyértelmű csupa kisbetűsre. Szóval a cím: extra.hu/gvt6
Így csupa kicsike betűcskével. Kérek mindenkit, hogy ha már betette a kedvencekhez, akkor javítsa ki. Most nem linkelgetek..., holnap 3/4 4-kor kelek, kezdődik a közvetítés.
on
Bocs a késésért de "dolgom" volt. Én is most készülök először ki, de remélem hogy jó buli lesz. Miért ne lenne? Hosszú szünet után alig várják már a népek hogy nyomuljanak egyet!
A fényviszonyokat nem ismerem, de ha filmezni lehet, gondolom a fényképek is jók lesznek.
Üdv.
A dolog érdekes és vonzó, csak egy kis technikai problámát kellene még megoldani. Konkrétan azt, hogy az anyósom vigyáz-e éjszaka a gyerekekre. Van néha egy kis hátránya annak, ha az emberfia nem 20 évesen kavar egy Alfa Spiderrel, hanem pár évtizeddel később :-( Különben valaki volt már közületek a ringen ilyen bulin? Milyenek ott a pálya fényviszonyai? Lehet-e értékelhetó fotókat készíteni? Ugyanis arra gondoltam, hogy utána a honlapomra feltennék egy fényképes beszámolót az Alfák fényes és mindent elsöprő futamgyőzelmeiről.