Vadvirágos szép jó reggelt Mindeninek!
Mélyen tisztelt sir ALIEN!
Már éppen ideje volt, hogy ne csak figyelgess, hanem bele is szólj abba, ami itt folyik!
Tudjátok milyen a sárga irigység? Én már tudom! Láttam egynehány kollégám arcát amikor megmutattam a klubkártyámat nekik! Szomorúan jöttek rá, hogy az Ő autóikhoz még nagyon sokáig nem jár még ilyen kártya! K*rva yo!
Joe 155!
Szal újra otthon?! Gondoltam köszönök! Apósoméknál vagyok, így kivételesen bele tudtam olvasni a topicba. Nem volt vmi nagy a hétvégi termés! A Szamosiéknál viszont nagyon király volt!!! Ilyen jó Klub találkozón én még nm voltam, máskor is Náluk kellene rendezni, csak attól félek csôdbe mennének! Amióta űltem az Olman Zsolti Q4-esében, állandóan féltékenységi rohamok törnek rám és az alvás sem megy már könnyen! :) Csak rájött Ô is végre, hogy melyik a legkirályabb Alfa! (ezt a GTV-snek szántam!!) :))))
Hali mindenkinek.
Na hazaértem, hóvihar meg miegymás. Szal csak mégegyszer szeretném megköszönni a Szamosi KFT-nek a vendéglátást, a rendszámtáblatartó kicserélve! A ruppótlan SEAT-os pedig a kukában végezte. Üdv mindenkinek aki ott volt, én jól éreztem magam!
Jónapot mindenkinek, itt a GTV-s beszél.
off
Bocsi a hosszú hallgatásért, de úgy összeomlott a W98, hogy újra kell formázni a vinyót. Amíg meg nincs kocsim (ti. a zár miatt Újpesten hagytam), be se tudom hozni a munkahelyemre újrainstallálni, így meg csak csökkentett módban műxik, nem látja a hangkártyát, modemet, CD-t.
on
TudatLan:
Sper: Állj le fél kerékkel a padkára, kövér gáznál ugorj le a kuplungról, ha mindkét kerék elforog és elindulsz rendesen, van sper, ha a padkán levő fötör csak, nincs sper. Pörögni is csak sperrel lehet az aszfalton. (Tekerd ki tökig a kormányt, indítsd el nagyon lassan az autót, lépj kövéret, közben rúgj rá a kuplungra, hogy egy pillanatra megszűnjön a nyomaték, aztán csak lépd a gázt és figyeld a pörgést, nek ine cspd a fenekét valaminek.)
Millenium:
Kösz a linket!
valaki:
Az alfaklubos honlap még nem műxik, csak a címlap van rajta.
A kikönnyített bmw egy 750i volt, asszem attól nem szégyen kikapni egy 2,5-ös szívómotorral.
Na ennyi, holnap este.
Érezzétek jól magatokat a Szamosimál, a lelkem veletek lesz (a testem meg itt Ferihegyen 7-ig).
Al-fan
A kedvemet semmi nem tudja szegni, ha az én Romeomról van szó! A Szamosiékkal elégedett vagyok máshoz nem is veszem a járgányomat. Tudom, hogy ott jó kezekben van és mindent megtesznek azért, hogy jól szuperáljon. Még arra is van idejük, hogy nekem laikusnak elmagyarázzák tételesen, hogy milyen munkákat végeztek és mire számítsak az elkövetkezôkben. Ráadásul még értem is mirôl beszélnek! Ennek köszönhetôen lassan doktorálni is fogok autószerelésbôl.
Sajnálattal közlöm, hogy a 13-ai találkozón, a pörgésről készült képek közül 1 sem sikerült :((
Ezeket hagyományos kis géppel csináltam, de a fényviszonyok miatt megadta magát.
Üdv
Na fiuk lassan hazatolom a bringát a melóból, beizzítom a lovakat, elkerülöm a trafipaxokat, délután remélem minnél többen összejövünk. Akkor tali a Szamosi szervízben.
Üdv.
Larini,
Akkor mejd egy ilyet meghallgatok ! Egyenlore asszem marad a vég. Aztán majd ha dobot kell cserélni, jöhet vmi sportdob. Érdekes, én a Remust tartottam a legjobbnak, erre kiderült, hogy tök csendes dobok, a Sebring sokkal jobban szól !
Szerintem mind a két fajta kipufogó nagyon jó minőségű, ha jól tudom a fő eltérés hangerőben van amire érdemes odafigyelni ha zenét akarsz hallgatni a kocsiban.
Al-fan!
Nem tudom, hogy aki legagyizta a Supersprintet, az látott-e, hallott-e ilyen kiput! Brutális, nagyon jó minőség, nagyon jattosan szól, nem finom lelküeknek való, csak vaddisznó autókra való! Talán egyszer én is felteszek egy olyat!
Larini!
Sajnos az a hajó elment, akár volt új autónál sportkipu lehetoség , akár nem. Egyébként meg nem mondták , hogy lett volna (M5). Azért erosen gondolkodóba ejtett az is, hogy veszek jó sokért esetleg egy "néma" kiput...tehát kéne a tapasztalat. Ha meg csak a kinézet kell, akkor elég egy kipuvég a hátsó dobra, oszt annyi. Egyenlore a hátsó spoiler és a kerék szerepel még a kívánságlistámon. Amúgy a Supersprintet legagyizta vki. Szerinted milyen ?
Al-fan.
PRC a cég neve, a cím Kiskunlacháza, Kossuth L. u.39.
Tel. 24-430-443.
Larini.
fél 1 körül ,de inkább elötte indulok fel Pestre, kb fél háromra vagyok Fóton, család ki, puszi-puszi, és tépek 1000-el. Majd hívlak!
Millenium.
Megtelt a postafiókom, most ürítettem ki szerintem nem fért bele az üzid. Ha tudod küld el mégegyszer, kb 12-ig tudom még elolvasni, utána nem leszek net közelben vasárnap estig.
Üdv.
Al-fan!
Van Náluk egy katalógus árakkal, abból meg tudja rendelni Neked! Ha jól emléxem, Te szeretnél sportkiput az autódra, de mivel vadi új elveszted a garanciát, nem?! Kérdésem: nem tudom, hogy hol vetted a szépséget, de például a Boldizsárnál úgy értesültem, hogy forgalmaznak Sebringet és Supersprintet, így el lehet intézni, hogy némi ráfizetés ellenében azzal vehesd át a gépet, ahol Te vetted ott ilyen nem volt?!
Larini !
Hja kérem, úgy könnyu ! Úgy emlékszem, azt mondtátok, hogy a Szamosinál is lehet kapni vmilyen kiegészíto cuccokat ( ASSO ?)ugye ? Érdemes körülnézni ?
Al-fan!
Nem emlékszem a nevükre, de van szórólapjuk, majd megnézem! Még nem tudom, mikor megyünk. Joe155 azt mondta, ha felér telegrácsol, találkozunk aztán padlógáz keresztül a városon. De számításaim szerint bővem 14 óra előtt lesz.
Üdv Larini !
Ez igen, ilyen kora reggel ! A ringen nem emlékszel véletlenül arra a cégre , amelyik kipufogókat meg végeket (PRC vagy PCR ?) gyártott ? Nem találkoztál velük vmilyen autón ?
Mikorra mentek a Szamosihoz ?
IC-nek meg teljesen igaza van : reálisan akkor lehet megállapítani, mit is tud az autó, ha nem csak egyenesben gyorsul, hanem kanyargós dimbes-dombos úton is kell menni. Itt már nem csak a motor számít.