mittudoméneztet!
Szerintem 33-hoz a Permanent4 gyári alufelnije a legkirályabb, persze biztosan csak én vagyok ennyire belebuzulva a gyári Alfa felnikbe!
Újabb fejlemény Ital-Autó ügyben!
A történtek címszavakban:
-telefon
-túloldalon felveszi, mondja: Ital-Autó, tessék
-bemutatkozom, mondom: 3 hete érdeklődtem, mondták visszahívnak, ennek ellenére semmi, esetleg tud-e valamit a kért alkatrészről?
-ember mondja ő vmi. szerelő, nem tud semmit, de majd ha háromnegyed óra múlva bejön az alkatrészes azonnal hívnak, adjam meg újfent a nevem és a számom,
-ennek lassan két órája! várok...
Nincs azzal gond, hogy elfoglaltak és nincs idejük egy nyamvadt alkatrészre, meg egy potenciális ügyfélre, de legalább ne igérgessenek!
Én is szeretnék már végre egy szép kis alufelnit, de megmondom őszintén, hogy nem láttam még a 33-hoz szépet. Mert ami jól mutat egy 75-ön az az enyémen már nem néz ki jól, úgyhogy ha tudtok akkor segítsetek! Ez a matrica dolog engem is érdekelne!
Ha a Boldizsárnál akar valaki kiegészítőket venni, feltétlenül vigyen párnát, amit maga mögé helyez, mielőtt az árat megkérdezi, hogy puhára essen. A múltkor egy láthatóan hörcsög által megharapdált váltógombért akartak tőlem pénzt.
Az Ital-Autó, mint alkatrészbázis, általam még nem lett kipróbálva, de a csecsebecséknél ilyen visszahívási gond nem lehet, mert ki vannak téve az asztalra, meg a vitrinbe. Csak menj el nyugodtan, j.l.t., ha GTV krómlökhárítót nem is adnak azonnal, de biztos van még a legkirályabb Alfa-kulcstartóból amit valaha láttam,.
Matricaügy: GTV-s nem lehet a gyáros, neki matrica helyett rendes jelvénye van a kocsin. Katalógusból könnyű! :)
Az olaszországi autóbirizgálások elég nyugtalanítóan hangzanak. Egyrészt mert nem akarom hogy ellopják az autómat, de ez a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy nem tudok olaszul, és nem tudom magam kimagyarázni a rendőrnél, hogy az a fickó mellettem a földön miért van totálisan működésképtelen állapotban. Még a végén azt hinnék, hogy valami közöm van hozzá!
Joe 155!
Nem, nem a GTV-s! Szerintem ezt a srácot nem ismered, de majd bemutatlak Neki! Egy piros Alfa 75-el szaladgál, ami igen királyúl fel van matricázva, olyan DTM stílusban. A matricázás meg úgy megy, hogy Ő legyártja, és Ő is rakja fel, mert ehhez szakértelem kell. Ezért ezt csak akkor tudjuk megejteni, ha fent leszel Pesten!
Larini.
Annyira állat ez a kép, nem tudok betelni vele.
Ki a matrica gyártó? A GTV-s? Úgy el van veszve, napok óta ,hogy kerestetni kéne! Egy garnitúra matrica rendel!
Embörök!
Ha már itt tartunk, van Alfa Corse matrica is (fehér háromszögben zöld négylevelű), ha kell biztosan meg lehet oldani! Egyik klubtársunk készíti, csak nem öl meg, hogy elmondtam, olyan matricából, amire 5 év kültéri garancia van. Joe 155, Neked az oldalsó idexek fölé tudom ajánlani, a Többieknek meg csak úgy!
Demo:
Az Alfa Corse embléma ott látható az első sárvédő az ajtó előtt, nekem meg a szélvédő tetejére, a Philips ..... felirat helyére, van felirva a larini, ugyanolyan betükkel, mint az eredetin a hátsó ajtó üvegére.
Köszi fiuk, hát nem lettem sokkal nyugodtabb, és bár az én autóm aránylag jól fel van szerelve lopás elleni védelemmel, az igazság az hogy tréler ellen nincs védve. Azt hiszem ha megérkezem Olaszba majd beállítom a kicsikémet egy garázsba, lezárom, belevezetek áramot, lefizetem a Cosa Nostrát, a két fekete övemet meg felakesztom a kilincsre. Al-fan. Kölcsönadhatnád a tiédet is hátha három még meggyőzőbb ! :-)
Larini. Az a 145 QV nagyon szép !!!
IC !
Akkor ezzel a gyorsulás kérdéssel egy véleményen vagyunk. Rövid idézet Varga Cigány Zoltán (raliversenyzo)-tol : "én nem szeretem ezeket a lámpánál megmutatomkimegyelelsonek dolgot. Menjünk ki a kanyarokba, majd ott megnézzük" és az Alfa ebben is nagyon partner, ezt mi jól tudjuk.
Al-fan!
A gyári és nem gyári felni közti választás problémáját megoldandó:
Én ezeket a felniket mondtam 75 rókáért, szerintem nem létezik olyan felni, ami ennél jobban illene az autódhoz!
Más!
Az Ital-Autó nekem sem jött be! A csákó akivel beszéltem, valami nagy vetítőgép lehet, mert jobbra-balra ígérgetett mindent, azóta is várom a visszahívását! Csak akkor nem tudom, minek kellett neki a telefonszámom?! Asszem ma felhívom és megköszönöm a "segítségét"!!
Joe155!
Ezt a rémhírt,Olaszhoni lopás, én is hallottam, de azzal a kieg.-gel, hogy foleg a kisebb autókat, leginkább Puntot. Vagyis mint itthon. A külföldi rendszám meg itthon is nagy "csábero" Minden esetre itt tegnap kaphattál jó tippeket az autóvédelmre is hasznosíthatóan. Meg aztán nem két fekete öved van ???
Larini!
Tudom én, hogy nem sok , csak ugye a pénztárca...Elképzelheto, hogy várnom kell egy kicsit, amíg bejön egy kis plusz lé. Amúgy van egy ismerosöm, aki felniket és gumikat is tudhat hozni, esetleg megúsznám olcsóbban is...persze nem király Speedline felni meg Pirelli PZero gumikkal.
Alfino!
Még beszélünk errol...
Jó lenne tudni !
Elvileg még a márkakereskedoknél vannak cuccok. A Boldizsárnál múlt héten jött áru, esetleg hívd oket : talán lesz kultúrált kulcstartójuk. Amúgy minden K*va drága, ami gyári !
Az Ital-Autóék kicsit csalódást okoztak, tudjátok, a Bravo tükör : azóta is csak ígérgetik, hogy meglesz, két megbeszélt idopontra sem voltak meg vele, visszahívást pedig csak ígérgettek, Remélem ez csak egyedi és szerencsétlen eset volt.
Joe 155!
"Olaszban nagyon lopják a külföldi rendszámú olasz kocsikat" -erről még nem hallottam, de arról igen, hogy ha az Olasz határőröknek "megvan", akkor az összes külföldi rendszámú Olasz autót ízekre szedik. Meg arról is, hogy az Olasz közlekedési közegek direkt utaznak a nem Olasz rendszámmal díszített Olasz autókra! Persze lehet, hogy ez csak mende-monda, mivel én még nem voltam Olasz-honban ezt sem alátámasztani, sem pedig megcáfolni nem tudom!
Bocs a mendéért! Tudom, hogy nem szereted Őket!:-)
Larini.
Az a gáz tényleg hogy szinte minden optikai cucc amit fel lehetne rakni veszélybe kerül a hitvány hazai utakon.
Más. Mi lehet az igazság abban hogy Olaszban nagyon lopják a külföldi rendszámú olasz kocsikat?
Sokan beszélnek ilyet. De kettéharapok mindenkit aki túl közel megy a gépemhez az tuti.
Gúten mórgen evribádi!
Al-fan!
Engem is szíven ütöttt a kilónyolcvan, de ha elkezdessz számolni: a 145QV felni 75 róka, erre veszel 4 db király méretű, király márkájú gumit, alsóhangon 22-25K, akkor már ott is vagy árban! Ha most még nem akarsz ennyit szánni rá, inkább várj!
alfino!
Most akkor kitől is kapok jutalékot?
Joe155 testvér!
A frontspoiler tényleg jól néz ki, bár a pesti utakon elég gázos lenne. (Akkor is a fekete felni a legkirályabb!!!!!!!!) :-)
Igazán sajnállak a cipekedés miatt, remélem a viszkizés kárpótolt!
larini, akinek tegnap óta az autójára is ki van írva a neve
Kapaszkodjatok meg, de eladó egy GTV1-es Zsiguli motorral!!!
Te jó Isten...
GTV-s: köszi, kárpitból nekem is többletem van. De szerencsére az elég kicsi, lapjával elfér a garázsban. A fenti kocsin azért gondolkodom, mindenesetre a Zsiguli-motorra már van vevőm. :)
Bandi GTV-jéről és egy SLR Merciről vannak fenn képek a frissített oldalamon (extra.hu/gtv).
Ja, Bandi volt aki a hetes BMW-vel mérkőzött (alfás fekete dzseki), de azt mondja, nem volt fair, mert a kihívás után kivettek a németből pár száz kiló súlyt, plusz benne termett egy sportváltó az automata helyett.
Ezzel kapcsolatben engedtessék meg nekem egy kis moralizálás.
Egyrészt, mint már Al-fannal megállapítottuk, a gyorsulás önmagában nem minden. Persze, a BMW nagyszerű, hogy állat módra gyorsul, de ettől még nem sportautó a sportautó. Sprinthez nem kell más, mint egy alváz és egy motor, a kerekeket kormányozni pl. tök fölösleges.
A legtöbb úgynevezett sportos autó, mármint a VW Golf-félékről beszélek, nem is nagyon jut közelebb a sporthoz, mint a gizda indulás a pirosnál. Erre tökéletesen meg is felelnek, mert a motorjuk erős. Akinek erre kell, és persze nem sajnálja gyilkolni, hát vegyen ilyet.
De egy Alfa tudása, ugye, messze nem merül ki ennyiben.
Másrészt meg, egy félmilliós, húszéves autó egy húszmilliós, féléves autó ellen? Az utóbbinak SZVSZ valami hangrobbanás-félét kellene produkálnia, ha ezt be akarja hozni. Mert ha "pénz nem számít", akkor van Alfa Zagato is...
Szóval a fenti két okból nem járok gyorsulási versenyre, de lehet hogy a GTV-vel majd elcsábulok egyszer.
Akkor a sokszor idézett Ital-Autó BT nem rossz ötlet, Soroksári út valahány, lejjebb megtalálod.
Póló, sapka, kitűző, kulcstartó, autómodell, meg efféle van bőven.
Haveromnak szeretnek valami Alfas erekjet venni, egy gyonyoru 33a van, gyarilag ultetve, konnyufem felnivel, lakkpiros az egesz.
Keresnek valami olyan boltot, ahol lehet jo minosegu polot, sapkat, kulcstartot vagy egyeb mutyurt venni. A gaz, hogy gyorsan kellene, csutortokon lenne a buli... :-)))
Sok-Sok...sajnos a Speedline-nak ilyen ára van. Még engedtem is abból amit ajánlottak eladási árnak mivel nincs kedvem vevő után futkorászni. Ez itt egy egyszeri alkalom CSAKITTCSAKMOSTCSAKNEKED. Ne szalazd el, a felnik RÁD várnak!
(Reklám vége).
Alfino !
SOK ! Vagy ez líra ? Akkor jó ... de viccet félre:
meggondolandó, mert nem a pénz a sok, csak tudod, az összeg ! Megnézem a lehetoségeimet. Én is eladom a négy gumit az enyémrol, ettol is függ a biznisz. Nem irreális az ár, de megbeszéljük még.
Most asszem lépek én is, a mai egy jó, vidám kis nap volt!