A legjobb dolog a világon!!!! Kefélgeti és fésülgeti (ugye milyen két fajta asszociációja van a tulképp azonos értelmű szónak???:DDDDD)a lelkemet és mindig egyfajta várakozást okoz, ami pezsdíti a vért:-)))))))
A dícsérő szavakat köszönöm!
Ez a legnagyobb örömöm:-))))
Olvasni, hogy míly nagy költő vagyok!
S a tasztalban örök nyomot hagyok:-))))
Más:
Ma van Ellák,
Ki nem melák!
Karcsú mint nád,
Szerelmét innám.....:-))))) Nő vagy fiú?????DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem volt reggel sárgabarack,
Bámult rám sok sáros tarack,
Ápoltjaim gyümölcs nélkül,
(Szemük szájuk már elkékül)
Bámulnak csak és morognak,
Nem látnak neki a dolognak.
De sebaj, jövő héten majd
Elmegyünk, addig kihajt
a sok finom ízes barack,
mi meg (akárcsak egy malac)
eszünk addig málnát zsákszám
kibírjuk, nem lesz világszám.
(tudom-tudom, a medve szereti a málnát, nem a malac...)
:))
Nézd kacsa, ezt meg én ma:
Nem volt a pörköltben hagyma,
Mert nem is azt főztem,
Kivágtam a meggyfát, alig győztem!
Ezért aztán pulykablő volt,
Így ingen se maradt folt!
Igaz a majomméz hagyott,
A kezemre is odafagyott:(((
Mondta is a nejem: disznó!
Pedig a nevem qszi, no!:DDDDDDDD
Ne érts félre, nem kaszinó, Kacsám!
Hanem csak így, qszi! azám!:-)))))))
szevasztok emberek
az én fejem szép kerek
az irodában üldögélek
iddogálok, eddegélek
nem halad a meló ma
lusta vagyok, mint a....izé...na
megvan! egy helóta
vagy lehet hogy a helóták
nem is voltak olyan lusták
de én biztos az vagyok
szundítok is egy jó nagyot
ha hazamentem, jobbkezemben
távkapcsoló...
rászörfölök eszementen
ez a TV jajdejó
aztán még egy kis vacsi
majd újra jöhet a hajcsi
reggelig terpeszkedek
kelo nappal dehogy kelek
fát ültetni hülye lennék
van abból már éppen ellég
naszóval itt bevégzem
kívánom, hogy mindenki
henyéljen és tévézzen
Nézegette a szexpédzseket
Ennél jobb már nem is lehet
Gondolta ezt, s némileg
Túl lett fűtve nemileg
De azt hitte a korral jár
Úgy rémlik, ezt mondták már
Neki, hogy nem szabad
Tojást enni, s tonhalat
Mert növeli a potenciát
S nagy baj lesz, ha nekilát
Hogy megnőjjön a szaporulat
Hát ki látott már ilyen nyulat!?
Mindenhol a kis kacsát látom,
Már majdnem a számat tátom,
Hogy pörögnek kacsaujjai
S teleírja tasztal topickjait!
Csúnya, rút nem lehetsz,
Gácsér különben nem kerget!
S ha Te írtad a kacsaverset,
Akkor nemcsak hápogni merhetsz:-)))))DDD
Syrax kedves: én nem dorongoltalak le! Sőt, örülök Neked:-))))) cserébe megkapod a nap (nem mai!!!:DDD lásd denix)legjobb versikéjét, a névnap kapcsán:
Aida!
Nem adom!
Vagy a másik:
Laura!
A falra!:-))))))
En a sajat 0-azasomra irtam a "gyenge poen"-t,nem a "topikfeldobodra". Es engem "dorongoltak le" egy korabbi nyilatkozatomat felreertve (elferditve) a "Minden amit mond,felhasznalhato On ellen!" alapjan:(
Pedig csak egy nagy "nullasozot" akartam lenullazni:)
Újlaki kedves, 100x inkább nyelvészeti, mint költészeti, mert a "nap" legjobb verse az én kis politikai fricskám a topicfeldobóban (no milyen az új szó??), amit "gyenge poénnal" illetve le is dorongoltak. Ennek ellenére örülök, hogy eszembe jutott ez a sziporkázó szóvicc:-)))))) Mellesleg a kritikát köszönöm és elfogadom:-))))
Bocs, tudom, hogy ez nem nyelvészeti topic, hanem költészeti, de hadd jegyezzem meg, hogy "mai nap" nincs. A "ma" az "ez a nap", "ezen a napon" szinonímája, a "mai nap" jelentése tulajdonképpen "ez az ez a nap". Ugyanez érvényes természetesen a tegnapi napra, a holnapi napra; ezeknek az előtagja a benne megbúvó "nap" szócskával már elárulja, hogy valami nincs rendben a szóösszetétellel.
Ugyanígy nincs "idei év", "tavalyi év", mert az "idén" az "ebben az évben" megfelelője, a "tavaly" az "előző év", az "elmúlt év" szinonímája.
Látom, érzem minden porcikámon, hogy kitűnőre sikredet remek poénom. Hiába no, az irigység ősi emberi tulajdonság:DDDDD én is irigy vagyok:-))))) sokszor még magamra is!
"Ez nem "ocsmanysag"! Mindossze gyenge poen" Hát ez azért minősített gyenge volt, és csak azért szóltam közbe...
"... mivel originalqszi nagy 0-asozo hireben all" És így a saját bőrén is megtapasztalhatja, hogy milyen az, amikor egy agyatlan 0-ás elviszi a topicját.
"Remeltem,hogy gyorsan elkezd toltodni a topik,es akkor nem kap ekkora hangsulyt" Neked ugye nem kell fizetni a kapcsolatért? Mert akkor végképp nem tudnálak megérteni. Amúgy is biztosan nehéz lenne, és nincs is szándékomban. Boldogítsátok egymást, ennyi voltam.
Ez nem "ocsmanysag"! Mindossze gyenge poen,mivel originalqszi nagy 0-asozo hireben all. Remeltem,hogy gyorsan elkezd toltodni a topik,es akkor nem kap ekkora hangsulyt... Hogy "agyatlan" lenne? Nem hiszem.
Syrax: "A Syrax pont azert lett kitalalva,hogy elbujhassak moge. Hangsulyozni szeretnem: nem 'ocsmanysagok' irogatasa miatt,mert az nem en vagyok,es anonimkent sincs erre semmifele ingerem!" Kedves, mester! Ez tényleg az tipikus agyatlan 0-ás, amit bizony én sem vállalnék.