Keresés

Részletes keresés

hali79 Creative Commons License 2021.02.07 0 3 895

Teljesen egyetértek veled!

Sajnos a mi sorsolásunk sokkal behezebb mint a Szolnoké.

Szinte biztos,hogy vissza kell vágnunk nekik Szolnokon,ahhoz ,hogy elsők legyünk az alapszakasz végén(ha lehet több ,mint 5 ponttal..)

Hátralévő meccseink:

-Ose (h)

-Körmend(i)

-Paks(h)

-Deac(i)

-Kecskemét(i)

-Körmend(h)

-Sopron(h)

-Szolnok(i)

-Alba(i)

A hazaiak mellett,ha Szolnokon nyerük akkor  akár beleférhet első helyhez 3 vereség is( ha kettő vereség akkor tuti alapszakasz elsőség ha Szolnokon több ,mint öt ponttal tudnánk nyerni)

..ha kikapunk Szolnokon akkor szerintem max egyet bukhatunk még,de lehet egyet sem..

Szolnok meccsei:

-Kaposvár(i)

-Alba(i)

-Pécs(h)

-Sopron(h)

-Körmend(i)

-Falco(h)

-Szeged(h)

Én bízom ,hogy mi megverjük őket és idegenben valahol kikapnak(most a Kaposvár is veszélyes lehet,remélem a háromból max egy helyen nyernek csak).

Nem lesz egyszerű,de meg jell oldanunk,az nagy előny lenne a rájátszás során!

Hajrá Falco!

Előzmény: zizou0005 (891)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.07 0 3 894

Ez egy hivatalos közlemény Andersonrol hogy majd lesz Andersonrol egy hivatalos közlemény...

Előzmény: Ryland (893)
Ryland Creative Commons License 2021.02.07 0 4 893

Egy hivatalos közlemény, amiben szó esik Andersonról? Nofene...

Előzmény: _Espada (892)
_Espada Creative Commons License 2021.02.07 0 3 892
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.07 -2 2 891

Igen igen, 2 dolog miatt is nagyon fontos lenne elcsípni az első helyet.

Egyrészt szolnokon mindig rendkívül nehéz nyerni, és az sem kizárt, hogy a rájátszásra már lehetnek nézők, na úgy viszont még sokkal nehezebb lenne.

Másrészt pedig a szolnok ismeri a receptet, amivel le tudnak győzni minket.

Nagyon kell az alapszakasz első helye!

Előzmény: hali79 (889)
splity24 Creative Commons License 2021.02.07 -1 1 890

na latod... mondtam en, hogy nem csak mi tudunk botlani. A szolnok is fog meg. 😉

Előzmény: hali79 (889)
hali79 Creative Commons License 2021.02.06 -2 6 889

Mai Alba vereséggel az szinte eldőlt,hogy az első két helyen leszünk az alapszakasz végén(jó lenne az első hely)!

Donc1c Creative Commons License 2021.02.06 -3 4 888

Akárki-akármit mond, ezzel a csapattal történt valami a kaposvári és a novgorodi zakók után. Persze pozitív irányban.

Nem a győzelmek száma miatt írom ezt, hanem mert a mutatott játékunk is teljesen más.

Nagyon tetszett a tegnapi csapat. Zozó és Doki remekül megoldotta az irányító posztot. :) 

Yelloman Creative Commons License 2021.02.06 -3 9 887

A tegnapi meccs is mutatta , hogy milyen komoly edző ül a padunkon!

Jómagam sem láttam teljesen tisztán Barac erősségét, illetve Doktor Petire sem tettem volna komolyabb összeget, de mindkét játékos hihetetlen fejlődésen ment át, mert az edzőnk ki tudta belőlük “ szedni” ami bennük van! Emellett a csapat kohézió is brutálisan javult! 

Már a sokadik ilyen csodát látjuk Okorntól, jó lenne még sokáig látni , mert ez az ember egy zseni !

Előzmény: Törölt nick (880)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.02.06 -1 3 886

Barac nagyon hasznos tagja ennek a csapatnak. Lehet, hogy nem a legjobb dobó, de egyik legjobb védőjátékosunk. Ami szerintem legnagyobb pozitívuma a tegnapi meccsnek, hogy jól bírjuk a sorozatterhelést és ilyen rejtett tartalékaink vannak, mint Doktor Peti. Gratulálok a tegnapi bátor, eredményes játékához! 

Előzmény: Törölt nick (880)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.05 -1 6 885

Nálad meg nálam biztosan jobb védő, de amúgy nem olyan rossz ... csak a jótól messze van :)
Látod, a Gasper Őt játszatná ... ha tudná :)
Na de ne is emlegessük annyit szegény sérült Andersont, nehogy csuklási rohama legyen a repülőn ülve :)

Előzmény: falco Man (884)
falco Man Creative Commons License 2021.02.05 -3 1 884

Mit is kellene megertenem ? Szerinted Gasper egy ilyen gyenge védő játékost jatszatna ? Biztos vele van a baj, szegeny Coach! :))

Előzmény: zizou0005 (883)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.05 -1 5 883

Szerintem hagyd, nem érti meg. Szerelmes :)

Előzmény: Törölt nick (882)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 -1 7 882

Pedig de. 

Lyuk a védekezésben a srác

Előzmény: falco Man (881)
falco Man Creative Commons License 2021.02.05 -5 1 881

Meg szerencse, hogy nem te vagy az edző. :) 

Előzmény: Withoutshadow (879)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 -1 7 880

Szevasztok gyerekek!

Régi  (10-15 év) olvasója vagyok a fórumoknak, nem szoktam hozzászólni . Inkább szurkoló, mintsem okoskodó  típus vagyok, de a mai meccs után nem bírtam ki, hogy ne regiszráljak. Nem vagyok egy nagy szakértő, de van egy kosárlabdát elég jól értő és nem Falco ellenes körmendi barátom, aki kosarazott  a legmagasabb szinten. Ő mondta azt, hogy a Barac,  - akit közületek sokan leszóltak, -  a magyar bajnokság egyik legjobb védője 4-esben. Látszik rajta, hogy képezve, elmondása alapján komolyan "iskolázva" van a pali és komoly kulcsa lehet az esetleges bajnoki címünknek is. Nyilván ez még sok mindentől függ, és lehet, hogy még nem is játszik komolyan ez a tényező, de az ember szerintem is egyre jobb és Kellerrel nagyon komoly védőpárost alkotnak magas poszton. Érdekelne, hogy ti ezt hogyan látjátok?  

Withoutshadow Creative Commons License 2021.02.05 -1 7 879

Szép volt ez a mai teljesítmény így irányító nélkül.

De én még mindig ott tartok, hogy egy 5. légiós nélkül necces lesz a rájátszás, nem is a buckások, mint inkább a kompót miatt.

Szerintem ők lesznek a legnagyobb ellenfél.

Ha nem is egy Dorsey-Walkert, de egy jól védekező, 8-10 pontos alsó posztos játékost jó lenne még a rotációban tudni.

Anderson meg jöhet még, de sok vizet nálam nem fog zavarni főleg azért, mert védekezésben marhára le van maradva ennek a csapatnak a leggyengébben védekező játékosától is.

Kriva Creative Commons License 2021.02.05 0 0 878

A mai meccs egy hatalmas meglepetés számomra. Ennél sokkal szorosabb meccsre számitottam még Benivel is.Hatalmas gratula mindenkinek. Palánk alatta magas embereink abszolut domináltak, kiválóan oldották meg a feladatukat.Kintről Zozó és Szili remekeül bontották meg a védelmet, Zozo remek asszisztokat adott, Szili meg szórta a triplákat a szomszéd utcából is. SZÉP VOLT FIÚK!

Viktor Rónay Creative Commons License 2021.02.05 -1 1 877

Azért akik korábban Baracot és Doktort "temették", mea culpázhatnak, Doktor Peti nem gondolt egyet, hogy most jól fogok játszani, hanem ebben Gaspernek komoly szerepe volt, miután Váradit pihentetni akartam Doktorba "beleszuggerálta" mit kell csinálnia, és mint neki sok minden, bejött!

falco Man Creative Commons License 2021.02.05 -6 1 876

Szoval a két legkreatívabb játékos nélkül vertük a Pécset idegenben ? Azt hiszem ilyenkor kell

azt mondani, hogy egyszerűen k..va jók vagyunk ! 

Márciusra azért ha ebben a csapatban mindneki felépül és formában lesz, nem sok jót jósolok az ellenfeleknek.

Godemperor Creative Commons License 2021.02.05 0 0 875

Ez elég simára sikerült, nem erre számítottam. Gatulálok az egész csapatnak!

hali79 Creative Commons License 2021.02.05 0 0 874

Szintén ezt kívánom én is mindenkinek!

Én a mai meccsen SEMMILYEN kivetnivalót nem találtam!Gondolom nem vagyok ezzel egyedül:)

Hajrá Falco!

Előzmény: Real013 (872)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.02.05 -1 0 873

Szép volt fiúk!!!! 

Real013 Creative Commons License 2021.02.05 -1 0 872

Harmadik negyed vége, de leírom. Ez a mai ez nagyon szép volt két hiányzóval,akik ráadásul a legjobb irányítóink.

Grat a csapatnak!

Jó pihenést a szünetre, a válogatottaknak sok sikert, sérülésmentes meccseket!

Hajrá Falco!

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.02.05 0 0 871

Eddig le a kalappal. Erősen tartalékosan is abszolút sima. Ne aludjunk bele és húzzuk be. Barac nekem is tetszik. Még nincs meg a győzelem,  legyünk okosak. Fontos a mai!!! 

_Espada Creative Commons License 2021.02.05 -1 0 870

Igen,Doktor Peti ma az egyik kellemes meglepetés, jó lenne ha ennyivel máskor is be tudna szállni meccsbe :)

Beninek ha jól hallottam bevezetőben, bokájával van gond, már Jászberény ellen megsérült,ma nem kockáztattuk.

Előzmény: hali79 (869)
hali79 Creative Commons License 2021.02.05 0 0 869

Személy szerint én nagyon elégedett vagyok a eddig látottakkal!

remélem a folytatás is hasonló lesz!

Nagyon-nagyon jól védekezik mindenki és a támadásaink is rendben vannak!

Doktornak nagy grat eddig!Jól védekezik és mellette bátran és jól támad!

Beninek milyen sérülése van?nem hallottam a bevezetőt.

Hajrá Falco!!

_Espada Creative Commons License 2021.02.05 -1 0 868

Így van, ha ő fogja a Pécs centerét, mindig vagy kipasszolja Brkic vagy eladja.

Mivel nem drága játékosról van szó, én örülnék ha jövőre is maradna.

Előzmény: Törölt nick (867)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 0 0 867

Barac védekezése brutális!

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.02.05 0 1 866

Beni nélkül ez nagyon nehéz meccs lesz. Szépen lassan kikészül az a pár ember, mig Andersonra hónapokat várunk.... Csak húzzuk be ma vhogyan, és ússzuk meg sérülés nélkül 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!