Sajnos a mi sorsolásunk sokkal behezebb mint a Szolnoké.
Szinte biztos,hogy vissza kell vágnunk nekik Szolnokon,ahhoz ,hogy elsők legyünk az alapszakasz végén(ha lehet több ,mint 5 ponttal..)
Hátralévő meccseink:
-Ose (h)
-Körmend(i)
-Paks(h)
-Deac(i)
-Kecskemét(i)
-Körmend(h)
-Sopron(h)
-Szolnok(i)
-Alba(i)
A hazaiak mellett,ha Szolnokon nyerük akkor akár beleférhet első helyhez 3 vereség is( ha kettő vereség akkor tuti alapszakasz elsőség ha Szolnokon több ,mint öt ponttal tudnánk nyerni)
..ha kikapunk Szolnokon akkor szerintem max egyet bukhatunk még,de lehet egyet sem..
Szolnok meccsei:
-Kaposvár(i)
-Alba(i)
-Pécs(h)
-Sopron(h)
-Körmend(i)
-Falco(h)
-Szeged(h)
Én bízom ,hogy mi megverjük őket és idegenben valahol kikapnak(most a Kaposvár is veszélyes lehet,remélem a háromból max egy helyen nyernek csak).
Nem lesz egyszerű,de meg jell oldanunk,az nagy előny lenne a rájátszás során!
A tegnapi meccs is mutatta , hogy milyen komoly edző ül a padunkon!
Jómagam sem láttam teljesen tisztán Barac erősségét, illetve Doktor Petire sem tettem volna komolyabb összeget, de mindkét játékos hihetetlen fejlődésen ment át, mert az edzőnk ki tudta belőlük “ szedni” ami bennük van! Emellett a csapat kohézió is brutálisan javult!
Már a sokadik ilyen csodát látjuk Okorntól, jó lenne még sokáig látni , mert ez az ember egy zseni !
Barac nagyon hasznos tagja ennek a csapatnak. Lehet, hogy nem a legjobb dobó, de egyik legjobb védőjátékosunk. Ami szerintem legnagyobb pozitívuma a tegnapi meccsnek, hogy jól bírjuk a sorozatterhelést és ilyen rejtett tartalékaink vannak, mint Doktor Peti. Gratulálok a tegnapi bátor, eredményes játékához!
Nálad meg nálam biztosan jobb védő, de amúgy nem olyan rossz ... csak a jótól messze van :) Látod, a Gasper Őt játszatná ... ha tudná :) Na de ne is emlegessük annyit szegény sérült Andersont, nehogy csuklási rohama legyen a repülőn ülve :)
Régi (10-15 év) olvasója vagyok a fórumoknak, nem szoktam hozzászólni . Inkább szurkoló, mintsem okoskodó típus vagyok, de a mai meccs után nem bírtam ki, hogy ne regiszráljak. Nem vagyok egy nagy szakértő, de van egy kosárlabdát elég jól értő és nem Falco ellenes körmendi barátom, aki kosarazott a legmagasabb szinten. Ő mondta azt, hogy a Barac, - akit közületek sokan leszóltak, - a magyar bajnokság egyik legjobb védője 4-esben. Látszik rajta, hogy képezve, elmondása alapján komolyan "iskolázva" van a pali és komoly kulcsa lehet az esetleges bajnoki címünknek is. Nyilván ez még sok mindentől függ, és lehet, hogy még nem is játszik komolyan ez a tényező, de az ember szerintem is egyre jobb és Kellerrel nagyon komoly védőpárost alkotnak magas poszton. Érdekelne, hogy ti ezt hogyan látjátok?
Szép volt ez a mai teljesítmény így irányító nélkül.
De én még mindig ott tartok, hogy egy 5. légiós nélkül necces lesz a rájátszás, nem is a buckások, mint inkább a kompót miatt.
Szerintem ők lesznek a legnagyobb ellenfél.
Ha nem is egy Dorsey-Walkert, de egy jól védekező, 8-10 pontos alsó posztos játékost jó lenne még a rotációban tudni.
Anderson meg jöhet még, de sok vizet nálam nem fog zavarni főleg azért, mert védekezésben marhára le van maradva ennek a csapatnak a leggyengébben védekező játékosától is.
A mai meccs egy hatalmas meglepetés számomra. Ennél sokkal szorosabb meccsre számitottam még Benivel is.Hatalmas gratula mindenkinek. Palánk alatta magas embereink abszolut domináltak, kiválóan oldották meg a feladatukat.Kintről Zozó és Szili remekeül bontották meg a védelmet, Zozo remek asszisztokat adott, Szili meg szórta a triplákat a szomszéd utcából is. SZÉP VOLT FIÚK!
Azért akik korábban Baracot és Doktort "temették", mea culpázhatnak, Doktor Peti nem gondolt egyet, hogy most jól fogok játszani, hanem ebben Gaspernek komoly szerepe volt, miután Váradit pihentetni akartam Doktorba "beleszuggerálta" mit kell csinálnia, és mint neki sok minden, bejött!
Eddig le a kalappal. Erősen tartalékosan is abszolút sima. Ne aludjunk bele és húzzuk be. Barac nekem is tetszik. Még nincs meg a győzelem, legyünk okosak. Fontos a mai!!!
Beni nélkül ez nagyon nehéz meccs lesz. Szépen lassan kikészül az a pár ember, mig Andersonra hónapokat várunk.... Csak húzzuk be ma vhogyan, és ússzuk meg sérülés nélkül