Tőlük idéztem a múltkor. Azért mondtam, hogy nem magyar találmány. Csak az eladók erősködnek, hogy nyugodtan megveheted. Vajon miért? Mert csak az eladását (birtokláson kívül) nem tiltja törvény.
Az Autó 2 lapot megvásárolva, egy érdekes cikket olvastam az UTÓLAGOS XENONRÓl, és LED beszerelésről.
A lényege: a LED-es ízzók, ha van "E" jel rajtuk, beszerelhetőek.
A XENON utólag nem szerelhető be, mert az ENSZ-EGB előírások miatt kellene az automatikus terhelésfüggő fényszóró-magasság állító, és a szintén automatikus fényszóró-mosó!
És hiába van ezeken az izzókon E-jel, mert a H4, vagy H7-es vagy más HALOGÉnIZZÓS FOGLALATOKBA, lámpatestekbe, C S A K HALOGÉNiIZZÓ szerelhető! Tehát, a halogénfoglalatokba építhető xenonizzókon biztos nincs jóváhagyási jel.
"A világító-és fényjelző berendezésekben CSAK a BERENDEZÉS TÍPuSÁRA ELŐÍRT műszaki jellemzőkkel rendelkező izzólámpát szabad használni..."
Én véglegesen letettem az utólagos xenon beszereléséről, nincs kedvem, itthon, vagy külföldön, rendőrökkel vitázni, büntetést fizetni, soron kívüli vizsgára menni!
És teljes szintetikus olajat raktok bele? Ha igen milyet? Ha ez így van akkor csak hozzátok érdemes menni.
Más: Tegnap el kellett mennem és nem tudtam reagáni egy-két dologra.
- Én nem azt mondtam, hogy sűrű a gyárilag megjelölt levegőszűrő csere, csak én úgy gondolom, hogy a megadott intervallumok, nem véletlenek és inkább túlbiztosítják a gyártók, mint alul, főleg és tekintettel a "piac legmegbíthatóbb" autója törekvésre és a 7 év garira. Persze mindenki annyiszor cseréli a szűrőket a meghatározott intervallumon belül ahányszor akarja és amennyi pénze van. De ha figyelembe vesszük, hogy 10 e Ft körül mondták az üzemanyag szűrőt, amit sajna valóban indokolt lehet akár 20 e -ként cserélni figyelembe véve a magyarországi benzinkút és üzemanyag állapotokat, de akkor árba már hol járunk?. Ugye megbeszéltük, hogy érdemes szintetikus olajat rakni., és cseréljük perióduson belül az üzemanyag szűrőt, a benzin szűrőt, a pollenszűrő a többi típustól eltérően ugyancsak évente cserés, hát lehet hogy a KIA Óbudának lesz igaza, mert ebben az esetben valóban az ő áraikhoz közelítünk.
- Gregnek: Szép ára volt nem mondom én 2006-ban 3800 Ft -ért vettem, nagyon szívtam a fogam, de megérte és én 2 év alatt a harmadát ha elhasználtam, a ceruzát meg nem is tudod, ha csak be nem hajtassz egy rózsa bokorba vagy ártéri erdőbe. A Corás árakkal ne törődj, mert ceruza nélkül az egész nem ér semmit.
- Egy kis info: Kezd durván fogyasztani a crdi-m/jó értelembe/. 235 km átlaga országúton főleg 5.2. Ebben benne van az induló 20 km város 9.8 l e is! Mostmár tudom, hogy fogyasztanak olyan csodákat az emberek, de én sajnos nem tudom úgy használni az autót. A hideg motorral mászkálás tesz be neki. Tegnap sajnos az országút után kavarnom kellett a városban, ügyeletre, patikába stb és meleg motorral már ez sem dobta az átlagot. Meleg motorral városban is hihetetlen értékeket mutat a fedélzeti, 50-55 nél 2.9-3.5! Elhiszem hogy pesti araszolásnál is lehet tartani az 5.5 l-t, de csak meleg motorral! Ebben biztos vagyok.
Bocsánat a terjedelemért, de ez utóbbi talán mindig érdeklődásre számottartó információ, legalábbis amikor én új friss autóval friss fórumtag lettem ittam ezeket a beszámolókat. Akiket untatott azoktól elnézést kérek!
Szia! Az enyém pont ilyen, színben is stimmel. Röviden annyit, hogy cca. 5ezer km után sem bántam meg, remélem, Te sem fogod. Nagy, kényelmes, jó vezetni és jól fogyaszt (mármint szerintem nem sokat).
Megrendeltem! KIA CEED l.6 EX SW OIL BLUE.Nehéz szülés volt, de ez van.Benzines lett. Kérem, hogy ha valakinek már van ilyen , irjon néhány szót tapasztalatairól!
fűthető tükör negyon hiányzik nekem. kár, hogy a mienkben nincs, vagyis akkor még nem lehetett rendelni. a swiftben volt és nagyon jó volt. a ceedben állandóan bepárásodik a tükör és semmit nem látok meg vizes :(((
Sziasztok!Ha valakit érdekel és"0"olajcserét szeretne házilag lehet már olajszüröt kapni a jármüalkatrész boltokban nem csak a kereskedésekben.Japán,eredeti 1000- 1500Ft
Ma reggel a jó időre való tekintettel elmentünk kettesben kedvesemmel kicsit kirándulni. Reggel megtankoltam + spuri, majd először irány a XVII. kerületből (ott lakom:)) a Homasita (Fehérvári út). Vettem 1 pár H7-t és H1-et. Ahogy KiberLovag írta a kettő együtt nemsokkal 10.000 Ft alatt volt. Majd onnan a 2/A-n Nógrád - Szécsény - Bp (XVII. ker). Ez így ~260km volt, melyből kb 50-60km város (addig 6.2 volt a fogyi), többi országút és falvak. Ennek átlaga 5,6l/100km. Ennél jobb fogyim még sosem volt, főleg hogy 99%-ban Bp-en közlekedem hétköznap, így meg vagyok elégedve. Ráadásul a 2/A-n vannak emelkedők, ahol lehetett huzatni az autót, szóval nem tojáshéjjal a lábam alatt lett ennyi. :)
Majd kipróbálom. Köszi A rádió egyébként nem olyan erőteljes hatású hangzásilag, mint a CD. 90 km van a kocsiban (75 km a mai termés) és 6.1-t mutat átlagban a fogyasztásra a mai napra, Bp-en. Iszonyú hamar lesz üzemmeleg a motor. A diesel-es hangzása egyébként egyfolytában kivehető. Ami nagyon tetszik az az, hogy ha középen áll a kormány, akkor nem olyan könnyű picit elfordítani. És jó tapintása van a bőrnek. A váltó határozott, nem akad egyáltalán és meglepően könnyű vele parkolni (SW), bár sokat segít a radar isp.
Hali! Nekem meg van! Akárhogy meg lehet oldani! CD-n, pendrive-on, vagy akár az SD kártyát is oda tudom adni, ha meg tudjuk oldani! Kicsit több mint 1 giga az adat!
Mondjuk ha a szervizeseket nézitek, abban is benne van már a típus, de ezt majd mindenki elfelejti közölni,:-) én meg olvasgtahatok olykor heteket a fórumon vissza... :-)
Holnap megcsinálom és fel is teszem, de egész héten nagy volt a hjtás és holnap reggel meg be kell mennem megint, meg természetesen egész jövőhéten. Ez ma este már nem lesz meg... de holnap ahogy igértem igen. Az lenne a kértésem, hogy addig is elküldhetnétek nekem ezen adatokat, vagy megírhatnátok, én meg összesítem... persze ha a többiek akarják.
Szió! Olyan táblázatot nem lehetne csinálni, hogy kinek milyen kocsija van, színe, mikor vette, mennyi km van benne, mit vett még hozzá, stb. Így célirányosabban is tudnánk egymástól érdeklődni.