Ez remek, moziőrültként talán jobb helyre nem is jöhettél volna, mert a mi macikánk (Winni a Pooh :o)) írja a legremekebb mozifilm-kritázálásokat :o)
Nekem 43-as a lábam, és állandóan bukdácsolok matekból.... Télleg, nem vállalnál be helyettem egy valószínűség számítás vizsgát úgy kb két 7 múlva? Mert nekem valószínűleg nem fog sikerülni... :o)))))
1971.01.04. 7:25
Magamról csak annyit, hogy több idétlenséget írok, mint okosat, ebből rögtön kiderült a nemem is, ugye fiuk?
Kedvenc kajám a rakott kelkáposzta, 40-es a lábam, 5-ös voltam matekból, mozi-őrült vagyok, és most hirtelen más fontos nem jut eszembe.
És most inkább nem csettelek, de nem kizárt, hogy máskor igen.
Én lenni illetékes elvtárs.... azazizé, Bak-társ :o)
Tessék csak nyomulni, de kellene néhány paramétered, mint pl.:
- születésed pontos ideje,
- nemed,
- néhány általad fontosabbnak tartott dolog magadról,
- és bármi, ami eszedbe jut.
Na most, fentiek nélkül is megvagy itt, semmi nem kötelező, csak ezeket úgyis kiszedik belőled idővel :o) Gondoltam megelőzöm a többieket, ha már mostanában kicsit hézagosan vagyok +található errefelé... :o) Ha ilyen késő éccaka erre kolbászolsz, engem itt találsz meg:
Keresd a cseten Tihi-t :o)
Na én megyek, csettegek még kicsit, ahelyett hogy tanulnék...... :o))))
Azért válaszoltam ilyen homályosan, mert nem túl rég "írogatok" a topikba és illetéktelennek érzem magam ahhoz, hogy pont én avassalak be a Bak topik rejtelmeibe, ugyanakkor perpillanat csak magammal szolgálhatok.
Próbálkozz nappal, akkor okosabb dolgokat tudhatsz meg az illetékesektől.
Addig is minden jót, és üdv. itt köztünk!
Én pl. egyszerűen nem férek a nethez, míg a többi bak kellemesen cseveg az égvilágon mindenről, talin viszont már voltam (igaz, csak 1szer). Aztán vannak olyanok, akik talikra nem járnak, viszont naponta 200-szor hozzászólnak, és vannak olyanok, akik mindkettőt teszik, és vannak olyanok, akik egyiket se, és vannak olyanok is, akik nem is Bakok, mégis teszik, de nekik is szabad, szóval úgy csinálod, ahogy akarod. Vagy nem?
Lehet, hogy nem vagyok érthető... épp lelépni és szórakozni készülök...
Sziasztok,
Én is Bak ketszeresen is. Mi a manót irtok itt ennyit? Csak barátkoztok vagy Bak mivoltotokat elemzitek? Szokott lenni tali? És az milyen? Milyen gyakran? Valaki avasson már be, vagy kell előbb anyakönyvi kivonat? :-)
Boribon
Bocsika, de itten még mindig havazik. Annyira de nagyon, hogy Macikám, még megköszönő levelet se nem bírtam neked küldözgetni Velem Vagy Nélküledért, pedig már ott is figyel benne az oldalban. De itten most a nagy nyilvánosság előtt megteszem: KÖSZÖNÖM! :o))) És abba ne hagyd!
Na szóval mik a hírek:
- egy nagy projekt lejárt a hét közepin (töktotál munkahelyi), de lett belőle másik :o(
- csütörtökömön szabadságnapom bejáccott, meg vettem egy lábhajtányos kétkerekűt (azóta fáj a seggem :o((
- holnap kéne egyet szigorlatolnom, de ma tuttam meg, hogy miből.. :o) Na ez eredményre kiváncsi leszek :o))
- előzőhöz kapcsolódva: most kéne akkor ezexerint tanulnom..... mit keresek én itt? :o)
Hát csak annyi a megfigyelés hogy 2 percig tart a műdurca-duzzogás, mert ha valójában semmi bajom akkor az teljesen nyilvánvaló. Hiába szinészileg nem vagyok tálentum.
me ugye ha az embernek lelke is van az okoz némi nemü fennakadást :o(
probálkoztam a duzogos, a szemem alatt megnyalom könnyek kifacsarásával de asszem nem jött be, sőt inkább felrántottam az agyát rendesen, ugyhogy ezután semmi színészi jelenetet nem probálok megvalósítani :o)