valami normális igazságügyi szakértővel kéne készíttetned egy korrekt állapotfelmérést aztán azzal bemenni, hogy szerintetek ennyi, de szerintem megy ennyi.
amikor valami majom elvitte az e28 seggéről a vadonatúj (!) gyári (!) lökhárítót, nekem is akartak adni valami negyvenet merthogy öreg autó stb
mondom bazmeg, csak a közepe volt hetven plusz áfa, itt meg kéne mind a három darab plusz a gumicsík.
Egyáltalán nem felesleges. Lesz mire hivatkoznod, gyakorlatilag úgy kell alkudoznod, mint a piacon. Nincs kőbe vésve, hogy mennyit adnak, nyilván a legkevesebbet mondják, amit remélnek, hogy elfogadsz. Ha nincs egyezség, akkor mehet a polgári peres út.
Amikor össze törték a westfalia vito, szemétkedtek velem is, fel vittem a Pappashpz a kocsit kértem rá ár ajánlatot, 1.2m lett.
El küldtem nekik, kértem pótszemlét 4x amikor harmadszor jött a kárszakértő azt mondta, mutassam mit fényképezzen, már mit fel ír, de ne jöjjön többször. 900- at adtak.
VIN alapján a netes keresőben megnéztem, stimmel mindkét autó (AM25064 és JY02027).
Szervizkönyvek lefotózva, úgy tűnik, rendben van az is.
A Cabrio alatt 35/20-as AP sportfutómű van, a Compact alatt 40/15-ös Eibach rugók. Adja a gyárikat is velük, szerintem magyar utakra mindkettő túl alacsony, bár kétségtelenül mutatós.
Rá tudnátok nézni a hirdetésekre, kiszúrja-e valami a hozzáértő szemeteket? :) A Cabrio volt az eredeti célpont, csak kiderült, hogy hirdet egy E36-ot is. Csomagban jobb áron el lehetne hozni a két kocsit.
A Compact-ban lévő automatától kell félni?
4 vagy 5 sebességes lehet? Mennyire öli meg a kocsit a kéziváltóshoz képest?
Illetve ha megnézitek a Cabrio képeinél az egyiken látszik a rendszám valamennyire, de én ilyet még nem láttam. Ez nem Saisonkennzeichen, viszont valami keret van a jobb szélén és abban mintha egy 6-os lenne. Ismeritek ezt a típusú rendszámot, miben térhet el a simától?