Gratulálok a csapatnak, annyit adtunk Ki Magunkból amennyit kellett. Anderson visszatérése után 7 Assist, ez volt a legtöbb a csapatban, biztató comeback, de nem igazán nezett ma meg a gyűrűre. Szerdán már egy erosebb ellenfél ellen kell győznünk, nehezebb mérkőzést várok.
Gratulálok én is a csapatnak! Sokkal szorosabb meccsre számítottam, szerencsére nem jött be, összességében teljesen ok volt a mai. Anderson látszólag rendben van fizikálisan, idővel a forma is jön. Reméljük Benke is mielőbb visszatér és komplett kerettel megyünk neki a márciusnak.
Ha Okorn nem maradna,én hoznék egy jó kvalitású edzőt.
Hogy miért?
Erről írtam pár hete, ha valaki másodedző, nem biztos edzőnek jó lesz. Ilyen csapatnál meg főleg nem fér bele,mi legyünk a rookieév, hiába jók a játékosok, ha nincs aki össze tudná fogni.
Ami ma a Körmenddel történt,az szerintem ultragáz.
Ilyen szó, hogy térdinszalag nem létezik, a videóban sem szerepel. Az ín és a szalag két különböző dolog. Ha a térdszalagja szakadt volna el, akkor ma valószínűleg nem meccsre készülődne.
nem neztem a videot de ha Anderson Hamstringet mond akkor az combhajlito izom ez ilyen egyszerű sajnos, elnezest ha nem nálad volt a hiba. Akkor aki fordította az oldalnak ő nem tud angolul rendesen
Térdszalagszakadás meggyógyul két hónap alatt? Mondjuk lehet hogy "csak" részleges volt. Remélem most már tényleg gond nélkül lenyomja a szezont! Annyit azért megkérdeznék, hogy ezt miért nem lehetett eddig elmondani?
Igen, hamstringet mondott egyébként a videóban. Remeljuk ezentúl elkerülik a csapatot a sérülések és teljes kerettel tudunk harcolni a szezonban a címekért.
A klub hivatalos oldalán fennt van minden info, ma elmondott mindent Anderson, nézzétek meg. Terdinszalagjaban volt egy szakadás, ami nem játék. Holnap már játszik, szóval bizakodhatunk.
Andersonnal kapcsolatban két dolgot szeretnék idén:
- Most már tényleg térjen vissza, és húzza ki a szezont sérülés nélkül!
- Az illetékesek gondolják át az elmúlt két hónap kommunikációs stratégiáját, tanuljanak belőle, és lépjünk előre ezen a területen is, ne kövessük el többször ezeket a hibákat!
A holnapi nem lesz egyszerű, a csapat egyik fele túl sokat pihent, a másik fele meg túl sokat játszott... De a hazai meccseket már hozni kell!
Én a holnapi meccsel kapcsolatban sem vagyok teljesen nyugodt, ideálisnak messze nem mondható a februári felkészülésünk, de ez van. Szerencsére akkor Anderson már játszik holnap, nagyon erőltetett menet jön, fontos, hogy 2 hónap után végre bevethető legyen, a válogatott játékosoknak is kell némi regeneráció és pihenés.
Azért remélem szerdán már tud játszani! Andersonnal mi van? Felépült már, vagy még most sem bevethető? Mert ha mindketten hiányoznak még jövő héten is, akkor nem lennék nyugodt.
A heti kettő meccsre mondod, hogy erőltetett? Szerintem az teljesen normális ritmus.
Viszont a DEAC és a Szeged már csak 3 meccset fog így is játszani 1 hónap alatt, akkor ők mit csinálnának, ha ezt 2 hónap alatt kellene? Akkor már inkább legyen középszakasz!
A mai korlátozások bejelentésével egyébként az is eldőlt, hogy az idei szezon csak nézők nélkül fog lemenni, zárt kapuk mögött. Mivel nem lesz kozepszakasz simán ki lehetne tolni a szezont június közepére, végére és akkor nem kellene ebben az erőltetett ütemben mérkőzéseket játszani. logikus döntés lenne.