Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Én a cleanmgr-t használom sűrűn, azzal télleg veszélytelen módon lehet kiganézni alóla. A beépített defrag az hitéleti kérdés, én az auslogics utilját használom, korosabb vasakon a kettő együtt észrevehető eredményre képes.
1. Ha időzítésre állítom be (pl. naponta egyszer), akkor nem kell júzer beavatkozás? És mi történik akkor, ha a megadott időben éppen nincs bekapcsolva a gép? Elvégzi a legközelebbi bekapcsolásnál?
2. Olyat tud, hogy a célmappa a tökéletes másolata legyen a forrásnak? (Tehát ha valamit letöröltem, akkor a backupon is letörli).
3. Úgy csinálja, hogy csak a változásokat processzálja, ugye? (Tehát nem az egészet letörli és újrakészíti - az katasztrófa lenne).
Karbantartó arra jó, hogy a bent maradt windows frissítések, elszabadult temp mappák, akármik egy kattintással kigyakhatók a júzer által és ezzel kárt sem bír okozni, mint mindenféle csoda helyrerakós valamivel.
Létezik olyan program (vagy Win7 oprendszer fícsör), ami automatikusan iksz időnként backupot készít adott könyvtárakról adott helyre?
A "D" meghajtóm "adatok" könyvtárát, továbbá egy külső merevlemezen tárolt (és folyamatosan bővülő) adatállományt kellene egy másik merevlemezre elmenteni. Pillanatnyilag a freefilesync programot használom, és nagyon jó, csak éppen foglalkozni kell vele. Jobb lenne valami automatikus.
Tudtok ilyet?
Ha free, az nagyon jó, de ha nem, és nem túl drága, még meg is venném...