Keresés

Részletes keresés

anna32320 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 625
sziasztok! ha látátok volna mi volt Hajduböszörményben az sem volt ám semmi. már du 16-kor odaálltak a sajtért amiböl ugye nem volt csak vagy 60kg.hat rendört hivtak ki akik kameráztak meg csititották a népet sikertelenül.volt aki rosszul lett volt aki a hütöpultba találta magát.mindenki sajtot akart akinek meg jutott arra gunyos csunya megjegyzéseket tettek. azt mondják minden akcios terméknél ez volt.hát szerintem nem volt normális ember aki kitalálta ezt az akciót az biztos.
áru Creative Commons License 2009.06.08 0 0 624

Jó napot mindenkinek!

Ez a szülinapi akció jó ötlet volt,de balul sült el.Megítélésem szerint alaposan kijárna egy hatalmas büntetés a cégnek,a szervezésért pedig a felelősnek pár év börtön.

Az embereket jócskán bolondnak nézve,semmibe véve szervezte meg az akciót.Megérdemelte volna a cég,hogy szétverjék a boltokat a feldühödött vásárlók tömege.A jól beharangozott akció több hiányosságra is rámutatott.Ilyen, hogy a

kiküldött 1-2 raklap árú boltonként,szinte semmi,mert másodpercek alatt elkelt.Jól felmérhető lett volna,hogy boltonként akár egy kamion árú is elkelt volna az 1-2 raklap mennyiség helyett.

A megjelent vevők tizede sem tudott vásárolni a termékből. A hoppon maradt vásárlók pedig gyakran a dolgozók épségét is veszélyeztették.Ráadásul a sikeres vevők irritálták a sikerteleneket azzal is,hogy annyit vettek amennyihez hozzá jutottak.

A másik hiányosság a kiszolgálás szervezetlensége.Ilyenkor lehetne tikettet árulni és a bolton kivül a tikettre átadni az árút.Nem lenne ekkora balhé a bolton belül.

A harmadik hiányosság,hogy a meghirdetett 19 órai sajt akció termékeit már 17 órakor kiadták,így az "időben" érkező vevők csak hőzöngtek a boltban,és veszélyeztették az eladókat.Ha szerencsétlen dolgozók nem hívják ki a rendőröket,még anarchia is lehetett volna.Hozzá tartozik,hogy a kiküldött járőr Kecskemét egyik legcsinosabb nő rendőre volt és nehezen tudta lecsillapítani a vásárlókat.Csak személyének köszönhető,hogy nem lett "balhé".

Ezek talán a legnagyobb hiányosságok,melyek borzolták a kedélyeket,és remélhetőleg a GVH jócskán megvágja a penny marketet jó pár 10 millió forintra.

vagy kötelezi,hogy új akciót hirdetve minden boltba 1 kamion terméket kell biztosítania vagy a panaszkönyvbe beírt vevőket kártalanítania kell fejenként pl.10 kg sajttal,20 üveg sörrel,10 kg tésztával stb.

6órás Creative Commons License 2009.06.08 0 0 623
du már a kossuth rádióban bene volt a penny sajtakciója
takarítógép Creative Commons License 2009.06.08 0 0 622
én a tv előtt fogok ülni és most már röhögök rajtuk...(vezetőségen)úgy kell nekik
Előzmény: nika33 (620)
takarítógép Creative Commons License 2009.06.08 0 0 621
majd megtudjuk fél nappal elötte
nika33 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 620
Ma 18.30-kor rtl klub, híradó, fő hír!!!
penny-s Creative Commons License 2009.06.08 0 0 619
Sziasztok!
Én sem tudom, mit takar ez a Fun Game játék.. Valaki esetleg tudja?
takarítógép Creative Commons License 2009.06.08 0 0 618
reméljük már ma bent lesz a tv-ben....nézzétek
megérdemlik ezt a nagy hírverést reklám reklám reklám csak az a baj hogy NEGATÍV!!!!!!
nika33 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 617
Valaki nyilatkozik a tv-ben? Hol? Mikor? Nem tudjátok?
Előzmény: trinit (616)
trinit Creative Commons License 2009.06.08 0 0 616

Szégyelje magát az üzletvezető és területis aki otthagyta a boltját és nem vigyázott az embereire. Én egy magam osztotam a népnek az akciós árut.

Szabadnaposként is dolgoztam hogy minél kevesebb kritikát kapjunk.

Édesanyám és én biztos nagy sok jó kivánságot kaptunk.

 A cégvezetöknek gratulálni tudok!

  PANCSEREK        Ki is csinálja rosszul ezt az üzletet?

 

Mikor ismeritekbe hogy valamit nagyon eltoltatok?

Elnézést kérni nem kéne a dolgozoktól?

Hunyázkodni kéne és várni a büntetést.

 

            Bünösök ki mernek állni az tv stábok ellé?

 

Minden kedves kollegának további szépnapot és jó munkát!

 Kittartás !

 

takarítógép Creative Commons License 2009.06.08 0 0 615
Mi lesz az új feladat vagy akció vagy bármi????ide vele hadd csináljuk ne hagyjatok ellustulni minket....pfú de remélem hogy most lecserélik a vezetőséget legalább azt akinek ez az agyszüleménye volt!!!!!!
titan36 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 614
Csak az a szomorú hogy ha megint megbüntetik a Pennyt sok-sok millióval annak ismét
mint mindig a szerencsétlen (lehet már 13 éve) ott dolgozó issza meg a levét.
Fizetésemelés nuku,még több megszorítás ha van még mit....stb.
Többszörös forgalmat produkálnak(legalábbis nálunk)mint a konkurencia(Lidl,Spar)
harmad annyi dolgozóval,biztonsági őr nélkül és mégis mindig ők isszák meg minden
vezetési baki miatt minden sz...nak a levét.Tisztelem őket hogy még bírják mert el ne
feledjék túlnyomó részt családanyákról van szó.
t.579 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 613
Sziasztok!
Végre vége ennek az őrületnek amit szülinapi bulinak neveztek.Ti kedves Penny-sek annak éreztétek?Mert én és a munkatársaim koránt sem . Már irtatok szinte mindenről mert a helyzet úgy tűnik mindenhol hasonló volt. A záró buli nálunk is rendőri segítséggel zajlott le botrányosan. A hét utolsó két napján a vezetőség csendben magunkra hagyott, de legalább nem kellett konferenciázni megszámolni-kirakni -beszedni dolgokat. Arra se voltak már kíváncsiak, hogy élünk-e még. KIT LEHET EZÉRT HIBÁZTATNI??? Lehet a vezetőséget mint ahogy ezt is megírtátok. ÉS A KEDVES VEVŐK????Már órákkal az akció kezdete előtt ott tolongtak, veszekedtek, fenyegetőztek .Majd ahogy közeledett az idő, tépték, marták egymást, bennünket hibáztatva, hogy erről mi tehetünk. Ezek a kulturált vevők!!! Ahogy elkezdtük osztani az árukat bedurvultak, majd a kasszáson töltötték ki a mérgüket .A tegnap volt a csúcs. A családtagok bennünket féltve ott toporogtak a kirakatnál, a bejáratnál, ki hol. A nem dolgozó munkatársak feljöttek segíteni. A sajtot fél nyolckor tudtuk elkezdeni kiosztani mert többen rosszul lettek. Hat órától gyülekeztek és bosszúból?, unalomból ettek, ittak, loptak. Volt aki 5-10-szer fordult kabátba rejtett cuccal és azzal az indokkal, hogy ő csak a családtagját jött megnézni. Hát kedves kollégák f........ul rendben lesz a leltár. A szabadnapos munkatársak maradtak a romokat eltakarítani. Az akció kirakása félbemaradt, mert már záróra után se fizikai se lelki erőnk nem maradt. Amikor bezártunk sírtunk a megkönnyebbüléstől, hogy megúsztuk, látva egymást mert mindenki a másikat féltette. Ma reggel bár nem dolgoztam, bementem segíteni az akciót befejezni, lehet nem kellett volna!? Először egy vevő állt nekem hogy milyen szemetek voltunk hogy a két sajtból egyet elvett a kasszás és oda adta annak akinek nem jutott .Megkérdeztem hogy ti vevők hogy viselkedtetek?Ha egy kamion sajt lett volna akkor nem tiportátok volna agyonra egymást?DEHOGYNEM!!!!!!! Mert ilyenek,"de ők nem hibásak".Ami hab a tortán jött a dicséret a kedves vezetőségtől.: telefon,műszakvezető húzza a raklapot a kamionról,és a TV kéri azonnal forg. óraszám.stb. szerencsétlen mv. mondja, még nincs minden kész .Válasz: mit képzeltek magatokról, amit meg kell csinálni azt meg kell és ha kérem azonnal! HÁT ENNYIT ÉRÜNK, ENNYI AMI PRÉMIUMUNK.Bár lehet hogy plusszba kapunk még pár fegyelmit mert uram bocsá' nem készültünk el időben a feladatokkal .
lesifotos Creative Commons License 2009.06.08 0 0 612
LazaFred Creative Commons License 2009.06.08 0 0 611
http://index.hu/bulvar/2009/06/08/rendorok_fekeztek_meg_a_trappistaert_orjongoket/

Jó is a sajt :D
Pont ott voltam 5-6 rendőr volt de mint a kisujjam még jó hogy azok nem kaptak :D
eladó1234 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 610
Ja és még valami,szerintetek ezeket az eladokon kívül olvassak ,területi vezető vagy nagyobb goré?? Tuti nem..sajnos
eladó1234 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 609
Mindenkinek szeretnék gratulálni aki túlélte ezt a 3 napot. Egyet nefeledjetek.. ami nem öl meg az megerősít.Nállunk is mind a 3 nap kintvolt a rendörség , mentők de mert mi pénztárosok mondtuk hogy kérünk védelmet .Érdekelne hogy mikor elfogyott az akciós termék és ömlött ki a nép a boltbol. miket vittek ki a táskájukból kárpótlás képpen mert ugye ezt sem nézte senki mert nem volt rá ember. Tényleg megérte ez a lejáratás a Pennyinek,, mert ami büntetést fognak fizetni ……………………….. szóval mindenkinek kitartást a további napokra.. Ja nállunk volt olyan aranyos az üzletvezető hogy a 3 napból 2-ön elment pihenöre.ehez is pofa kell.Az eladok mind kivannak idegileg.Ő biztos nem . kitartást nekünk.
angel_84 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 608
Sziasztok!

Először is minden "bajtársamnak" gratulálok, aki ezek után még tovább dolgozik a pennynél.Ez a tegnapi sajt akció kegyetlen brutál volt, remélem ezek után nagyon sok vásárló fog a fogyasztó védelemhez fordulni, és megint fizethetik a 100 milliós bírságukat. Azt állítottam volna be a boltba dolgozni ezen a pár napon, aki ezt az egészet kitalálta, ennyi terméket leküldeni, egy ilyen akcióhoz szégyen és gyalázat. Mit gondoltak, hogy az emberek nem fognak rácuppanni?Vagy hogy ha már bent vannak úgyis vásárolnak? Na ebben tévedtek. Nálunk, aki nem kapott sajtot szitkok és átkok kíséretében távozott az üzletből, és megértem ha többet nem jön vissza.Szerény véleményem szerint a penny most már nem csak a dolgozóiból, hanem a vásárlóiból is hülyét csinál. Meg ha már valamit meghirdetnek, akkor azt illene is betartani nem? Gondolok itt a maximalizált mennyiségre, az újságban megjelenik max. 10 kg, a boltba meg a készlet miatt max. csak 1 gurigát vihet a sajtból. Persze, hogy utána a vevő fenyegetőzik a fogyasztó védelemmel, meg beír a vásárlók könyvébe, mert igaza van. Oké, hogy fent tartják a változtatás jogát.. no de ennyire?? Az a baj, hogy ezt csak és kizárólag az tudja, aki a saját bőrén tapasztalja meg a vevők haragját. Vagyis mi, a dolgozók.
honika74 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 607

sziasztok!

ahol én voltam ott is voltak rendőrök, de nem tettek semmit, csak csendesen hallgattak.... amellett összetaposták az emberek egymást...

robot???? Creative Commons License 2009.06.08 0 0 606
sziasztok!
Végre vége a bolondok házának(találkozójának)!
Nálunk is nagy volt a csetepaté a sajt miatt! 5 rendőr kellett hogy lenyugodjanak a kedélyek.Persze a panaszkönyvet is sokan kérték és megtiszteltek bennünket a beírásaikkal.Elmebetegek!!!!!!Köszönjük ezt a pár élménydús napot a vezetőségnek!!!
Amúgy ők hol voltak ez idő alatt? Bent ültek az irodában és röhögtek a markukban!!!!!! Ezek FELSŐVEZETŐK????????????????Nem ezek ALJANÉP!!!!!!!!!!
6órás Creative Commons License 2009.06.08 0 0 605
A nyititt raktárajtó merész volt.
Mi barikádot épitettünk üres raklapokból az ajtóba.
jason38 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 604
Szép napot mindenkinek!
Remélem mindenkinek sikerült megúszni az elmúlt pár napot. Sajnos a rossz hír az, hogy a Penny anonim "agytrösztje" ismét kifundált valamit. A múlt heti pc-s infóban volt hogy konkrétan mit, de hogy melyik nap arra nem emlékszem. Én sok jóra nem számítok! Ez már mindig csak szarabb lesz! A hibákból úgy látszik nem tanul a vezetőség. Nem most büntette meg a Gazdasági Verseny Hivatal a Penny-t, mert beszerzési áron alul árultunk dolgokat??? A cégnek tényleg lehet hogy sok száz milliója van ilyen büntikre, amit rajtunk spórolnak meg! És majd a felelősnek levonják a fizetéséből a rá eső részt? A miénkből biztos levonnák! Volt már rá példa néhányszor. Mindenkinek laza, nyugodt, konferencia mentes napot kívánok.
Üdv!
titan36 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 603
Igen sajnos szinte mindenhol ez volt de nem hiszem hogy a tisztelt vezetőséget ez túlzottan érdekelné.Akárcsak honatyáink a tv-ben ők is csak kitalálják a baromságaikat
miközben telhetetlenül tömik a zsebeiket és a szegényemberen csak nevetnek.
Ez a pár napos akció egyértelműen nem volt más mint a "kedves vásárlók"hülyének nézése,a saját alkalmazottak(sokan már 13 éve)egyértelmű veszélyeztetése,és a vezetőség lejáratása hiszen ezek után már tényleg megkérdőjelezhető hogy kik ülnek
a vezetői székekben ennyi kereskedelmi hozzáértéssel.
Kedves vezetők nem fenygetőzni kell ilyen hivatalosnak tűnő kifejezésekkel hogy
"zéró tolerancia" meg egyebek nem az alkalmazottakon múlik hogy a vásárló hogy ítéli meg a boltot és el ne felejtsék mindig "a fejétől büdös a hal"....
Én semmi pénzért nem cseréltem volna egyik dolgozójukkal sem mert elsősorba
ennek az egésznek ők itták meg a levét és még ki tudja meddig isszák amíg ott fent
nem gondolkodnak.Szóval eddig is voltak bőven nagy mellétrafálások a Pennynél de
ez a mostani akció volt a csúcs.
Azt hogy a Penny már 13 éve legyökerezett kishazánkban esetleg ésszerűen is
meg lehetne ünnepelni ahol dolgozó és vásárló is esetleg jól jár.
Végezetül a vásárlóknak is igazuk volt hisz ez minden volt csak nem akció,a dolgozók
előtt le a kalappal hogy kellő elismerés,érdekvédelem,megbecsülés és biztonsági őrök
NÉLKÜL sokan már 13 éve állják a sarat(szerintem a Penny ezért tart itt ahol tart) a
vezetőség meg ahogy Torgyán doktor mondaná: -Mondjon le!!!

Egy együttérző hozzátartozó...
Mclaren 22 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 602
Sziasztok!

Találtam még egy beszélgetős fórumot, ahol főként a hétvégi akcióval kapcsolatos véleményekről van szó, javarészt VÁSÁRLÓI szempontból! Valaki pl. azt írja, hogy a penny egy ideje már ezt játssza az emberekkel, és hogy nyugodtan forduljanak a fogyasztóvédelemhez, illusztrálva a helyzetet pedig hozzálinkelte a penny múlt havi bírságáról szóló oldalt! :-)
Érdemes elolvasni! Lesznek, akik meggondolják, hogy bejöjjenek-e hozzánk!
Ha valakit érdekel akkor itt találja:
http://www.advent.nlcafe.hu/index.php?id=1057&fid=441&topicid=231824&bw=0&forumuser=&forumuserid=&step=3&page=1

Sziasztok!
totálgáz Creative Commons License 2009.06.08 0 0 601

Sziasztok!

A dolgozók testi épsége soha nem számított. Amikor fegyveres rablás volt valamelyik Penny-ben emlékeztek milyen info jött??? Na csak gondoljatok vissza! Meg arra is, hogyan erősítették meg azóta az őrzést! :D És ez csak az egyik fele, mert a 3M magasra rakott raklapokról még nem beszéltünk ami elé M30-as lépcsőt kell építeni, hogy le tudjuk szedni az 5kg-os krumplit (törött rekeszben). És a rampa amióta be van fedve ezzel a sz.r dorozmás fém borítással, nem életveszélyes ha esetleg vizes?

A raklapot még meg sem mozdítottad, te már csúszol a kerék alá. A rollkocsik kereke ha mozdul, már boldog lehetsz, de akkor meg magadra rántod (jó esetben) az egyik rácsot, mert nincs rajta rögzítő!Mirelit konténerek irányíthatatlanok, ha egyáltalán meg tudod mozdítani!De inkább használd a f.sza békát, mert ha mégis megindul, eltöri a bokádat, ha nem vagy elég fürge! Ennyit a dolgozók testi épségéről!

 És akkor ezek után aki nem penny-s dolgozó ne jöjjön nekem azzal, hogy "mert eltették maguknak az akciós cuccot"!!!! Ha ide járnak, látják, hogy hányan dolgozunk egy műszakban, ha véletlenül többen vagyunk, az vagy fizetetlen túlóra, hogy a másikkal ne b.ssz.nk ki, vagy éppen váltás van. Nem kell bennünket sajnálni, de a rosszindulatú megjegyzésekből sem kérünk! Az állásával senki sem mer játszani, és nem akármilyen fenyegetések jöttek az akciós termékek miatt! A sz.ros pár üveg sör, vagy a liszt, vagy a gyorsan rohadó paradicsom stb. kit tett volna boldoggá azok után amit naponta átélünk?????? Az elmúlt hét eseményeit ne is említsük!

Ennek az egész f.szságnak egyedül a dolgozók voltak a szenvedő alanyai, mert aki sorban állt(dühöngött) pár száz Ft megtakarítás miatt, az mind maga választotta a lehetőséget, mi mindannyian inkább elmentünk volna fizetetlen szabira, ha megtehettük volna, pedig nem közelíti meg a fizunk a környező multikban dolgozó kollegák fizetését, sem a munkakörülményeket! Lásd munka eszközök! Nekik sem fényes az életük, de mi pennysek tudjuk csak igazán mitől döglik a dolgozó!Hát ennyit tájékoztatásul annak aki esetleg irigyelne bennünket.

Tesóimnak meg továbbra is kitartást, és nyugisabb hetet kívánok!

 

Előzmény: házi11 (596)
ü.v.h. Creative Commons License 2009.06.08 0 0 600

 

Az előbb említett kép
ü.v.h. Creative Commons License 2009.06.08 0 0 599

Sziasztok! Nálunk a lent csatolt kép alapján mindenki eldöntheti, mennyire volt brutális a helyzet. Még mindig nem tettem túl magam rajta a kolléganőimmel együtt. Én hátul voltam a raktárajtónál és 3 sajt kiosztása után bezártuk. A "kedves vevők" egymást agyon nyomva akarták a sajtot. Mi nagy forgalmúak vagyunk és kaptunk 16kartont összesen. Gratulálok annak aki ezt kitalálta és kívánok neki is egy ilyen napot mint a tegnapi volt. Kitartást mindenkinek!

honika74 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 598
Sziasztok!
én azt nem értem, miért hirdetnek ha nem adnak az üzletnek annyi árut, hogy mindenkinek kerüljön.
hát az elején még mosolyogtam, hogy milyen tömeg van a sörnél, de ami a sajtnál volt az nem volt nevetséges, hanem brutális és félelmetes...
nem szeretnék mégegyszer ilyen helyzetbe kerülni...
minden pennyben ilyen világ volt akkor ezek szerint, mert én egy kisvárosbol irtam.....
hcrs Creative Commons License 2009.06.08 0 0 597
Tisztelt Penny Vezetőség!

Én is tisztelettel, és köszönettel tartozom kedves 13. éves akció kitalálójának! Asszem sokan vagyunk így! De ennél már csak az e heti csütörtöki akció lehet jobb! Láttátok??? Nagyon szupi! Megint osztogathatunk a kasszánál... Penny FUN Game??? Mire jó ez??? Mit tudtok róla???
Üdvözlettel, és további kaitartást kívánva, további jó munkát Nektek: HCRS
házi11 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 596
Tegnap már nem volt idegzetem, hogy írjak.
Óriási botrány volt nálunk, rendőrség meg minden.......
Eljutottunk oda, hogy ez a szarrágó cég már a saját dolgozói testi épségét is veszélyezteti.
Remélem álmatlan éjszakája volt, s páros lábbal rúgják ki e fergeteges akció kitalálóját. Meg aki eldöntötte melyik üzletnek mennyi árura van szüksége.
Megnézhetik mától hány vásárló teszi be a lábát a Penny Marketbe. Az tuti, hogy aki tegnap ott volt a sajtos /vagy inkább sajt nélküli?!/ akción, az egy életre elkerüli. Azt jönnek a leépítések a forgalom visszaesés miatt.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!