Hatalmas különbség nincs a Complete C2 és C3 között. A C3 kicsit szebb, valamint lábbal kapcsolhatóak a fokozatok, illetve van egy minimális lengéscsillapítása a kerekeknek. Azt hiszem DynamicDrive néven fut. Talán valamivel hosszabb a kábel, de ez megint típus függő. Szóval nem feltétlenül éri meg a C3..
sziasztok, porszívót szeretnék, kétszintes családi ház, főként laminált padló, pár szőnyeg. eletrolux és miele között hezitálok, illetve a miele c3 és c2 között (olvastam, hogy érdemes a parquet verziót vásárolni a fej miatt). elég lehet a c2 vagy megéri inkább a c3-at venni? a keret kb 80e. nem nehéz a c3 a belső lépcsőn cipelgetéshez?
90 ezerért pedig Dysont is kapni. A Samsung ezzel az árpolitikával nem fog sokat eladni. És azért legyünk őszinték: Dysont, vagy Samsungot vennénk hamarabb?
Kurvára szánalmas, gusztustalan és hányinger az egész MediaMarkt hozzáállása, hogy az elvileg független eladók azért a rohadt jutalékért megbasszék a legyet is röptében, de lagábbis a saját anyjukat 2Ft-ért.
Ezt 2hónapja írtam: "Ha van időd visszaolvasni ezen az oldalon, vagy a Prohardver oldalon, akkor nagyon sokszor előkerül, hogy a MM-ban az eladók a Philipset ajánlják. Electrolux, Miele helyett is. Szerinted miért? :) jutalék, osztalék, százalék... Én ennyiért biztos, hogy nem vennék Philips porszívót!"
Múlthéten kedves barátom vett Electrolux porszívót a MM-ban, mert oda kaptak ajándékkártyát. Erre odamegy az eladó, hogy a Philips ennyire meg annyira jó. Hát szopjon lovat, szarjon sünt. Komolyan, a tiéd legalább a 10. történet, hogy a szar porszívójukat erőltetik a jutalékért.
Ez de felcseszett most...
Vedd meg a Miele parqett gépet, a retardált hülye azért nem vagyok (nem a f... nem!) idiótákkal pedig ne foglalkozz.
Egy 32 mm külső átmérőjű teleszkópos toldócsövet szeretnék illeszteni egy 35 mm belső átmérőjű fejhez. Létezik ehhez adapter? Próbáltam körülnézni, de csak ennek a fordítottját sikerült eddig fellelni.
Porszívó vásárlás előtt állok. Nézegettem egy-párat de el vagyok veszve. Most iparí porszívóm van,ami brutálisan szív, a szőnyeget szinte felemeli, de nincs benne semmiféle hepa szűrő így sok mindent vissza engedhet. Porallergiám van, így most olyat keresek, ami szintén szuperül szív, könnyen siklik a szőnyegen de van benne hepa szűrő.
Van javaslatotok?
Meglepetésemre tegnap a médiában lebeszéltek egy Miele C2-ről. Állította az eladó, hogy jobban járok a Philips Performer Expert-tel. No itt már elvesztem.
Szinte kizárt dolog :) A Miele alig van benne valamilyen akcióban. Akár Joy, akár Glamour napok a MM-ban, a Miele porszívókra nem érvényes. Tavaly feketepéntekre vártam, hátha olcsóbban tudok C3-at venni. Persze... sehol semmi :(
Egyedül a Sebo-nál volt annyi akció, hogy ingyen kiszállítás és 5db porzsák ajándékba.