Hát igen, először mérnem kellett volna, aztán beszélni! Sajnos ez a módszer ebben az esetben nem járható, mert a csapágy helye ill.a kihajtórést a kapa felé egy méretű, a kaprész pár tizeddel kisebb, de ez nem elég! Elnézést!
Örülök, hogy sikerült! Ha elfogadsz egy ötletet, a hegesztéseket szoktuk úgyis megoldani, hogy a felrakandó felületet / mivel úgyis alá kell szedni /, méret alá szedi egy esztergályos,. Erre erős zsugorral /méret túlfedés, persely felmelegítés / ráhúztok egy perselyt, majd ezt szeditek méretre!
Szia kirka! Szivesen segítek ha tudok ,énis érdeklödöm a fuvokák utám hátha ez a tipus kell neked. Vagy ha temeg tudsz valami pontosat és jó neked ez a karbi jelzel és meg botoljuk /alkudozni is lehet egy kicsit/.
Megnéztem a képet,ránézésre ua.mint az enyém.A fúvóka réretek közül eggy leolvasható a levegő állitó csavar mögötti, azon 55-sz van.Nemtudom aztsem a Robi 55-töt mien fúvókákkal szerelték,egyáltalán ami benne van belevaló e .Ezért próbálkoztam a fórumon keresni olyat ami jólessz ehelye aminek megvan a szemétben fenntartott helye. Azért keresek olyat amire azt mondhatni ez eddig működik ,lássuk tovább.nemértek hozzá igy nemtudom a te karburátorodbal levő fúvókák megfelelőek e, igy jók e az 55-höz.
A Robi55-on IKOV van a piillangó szelep teljesen kikopott,rotty az egész.Sajnálatból vettem át lehet csak költhetek rá,meg bosszankodhatom vele. Olyannál volt aki villáskulcs helyett,vágót meg kalapácsot használt.