Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
8 millió éve néztem, de ott valamiért első körben kihullott. Legtöbb azért, mert a cél helyről nem törölte a forrás helyről törölt fileokat, mikor mentett.
Egyébként meg majd szóljatok, ha meguntátok a kötözködést, mert ez a topik egyáltalán nem erről szól tudomásom szerint. Arra biztosan van valahol másik. Miért nem ott élitek ki ezt a fajta hajlamaitokat?? :P
Én a cleanmgr-t használom sűrűn, azzal télleg veszélytelen módon lehet kiganézni alóla. A beépített defrag az hitéleti kérdés, én az auslogics utilját használom, korosabb vasakon a kettő együtt észrevehető eredményre képes.
1. Ha időzítésre állítom be (pl. naponta egyszer), akkor nem kell júzer beavatkozás? És mi történik akkor, ha a megadott időben éppen nincs bekapcsolva a gép? Elvégzi a legközelebbi bekapcsolásnál?
2. Olyat tud, hogy a célmappa a tökéletes másolata legyen a forrásnak? (Tehát ha valamit letöröltem, akkor a backupon is letörli).
3. Úgy csinálja, hogy csak a változásokat processzálja, ugye? (Tehát nem az egészet letörli és újrakészíti - az katasztrófa lenne).