A múlt héten írtam róla. 7-8 évnél már nincs előnyöd. A 8 éves lanosomat pontosan annyival adtam el kevesebbért, mint amekkora újkorában volt a különbség az astrához képest
szervíz:
Az opel szervízekben képtelenek voltak a motor csörgési problémámat orvosolni....
élmény:
Munkában 1.7 opel dízelt vezetek. Ugyanannyiba került mint a fullos dízel EX SW Ceed. Ég és föld a két autó. A ceed nem csörög, sokkal jobban megy, a felszereltsége tökéletes. A várható szervízár alacsonyabb.
Én nem bántam meg a döntésemet. A ceed után visszaülni az opelbe. Brrrrrrrr.......
a hír az hogy még nincs hír! vagyis van, de semmi kézzelfogható! ÍRT a kereskedő! állítólag jött vagy 200 új ceed az országba ami szétosztásra vár, a rossz hír, hogy még nemtudják melyik kié, szal biztosan nemtudták megmondani benne vagyok-e! a nagyszámok törvénye és az eltelt idő függvényében ( 3,5 hónap ) érzem az bizonytalanságot az erőben és reménykedem hogy köztük van a kis oil blue exlim sw-m is :)
Ha hozzászólást szeretnétek írni, vagy magatok szerkeszteni az oldalt, akkor a jobb hasáb alján van a Meta funkció. Ott be kell lépnetek. Ha beléptetek akkor lehetőség van arra, hogy az Írás menüpont alatt hozzászólásokat tegyetek, vagy a linkek alatt új linket belinkelni.
Ha beléptetek az oldal tetején van, az, hogy blog megtekintése, rá kell kattintani és az oldalt mutatja. Ott a már létező címekhez, témákhoz ( rákattintva ) hozzá tudtok szólni.
Ha ismét a szerkesztő részhez akartok jutni akkor megint a Meta funkció ( jobb hasáb lent ) ott az első menüpontra ( admin, editor stb annak megfelelően milyen jogkörrel rendelkeztek ) rá kell kattintani és már ott is vagytok.
Bocsánat, nem trükk, de nem vagyok még anyira jó a fórum használatában. Köszi a tapasztalatokat, a progit kipróbáltam, jó, sőt működik. van egy progi, ami a gépen található bármilyen audió cuccot konvertál bármibe, azt keresem, nekünk van, de a licenced, ám, azt mondják, hogy van free verzió is, és az tényleg bármitbármivel...
Milyen színű a verda? Milyenek a szervíz tapasztalatok? Hol vetted. kedvezméyn, tapasztalat?
aha, ez a trükköd, hogy előzményként saját Hsz.-odra válaszolsz! :-))
Na az enyém tavaly junius óta van, 1.4 EX 14 ezer km van benne, semmi baja! a hidegben nem nyomta fel a teleszkóp a hátsó ajtót segítség nélkül, egyéb hiba nem jelentkezett! Nekem összességében nagyon bevált, abszolút elégedett vagyok!
Hasonló cuccot gondoltam én is, de van egy olyan, ami a saját gépeden alakítja át a kívánt formátumra. Rádiózom, ezért sokszor szükségünk van ilyen dologra. Ja, OFFOFF, de megy a TV-ben valami hihetetlen dolog, nem tudom, hogyan kerültem a STORY TV-re, nyomogattam és a SZILÁGYI volt, beszélgetett... egészen idáig, most áll egy talpig fűzőben álló csaj, aki mindenféle dolgot árul. annyira erotikus, mint egy 44-es gumicsizma, feketében..., hihetetlen. Ő azt mondja VICCES...dolgokat.
A csaj nem rossz, de a termékek...
Árulhatna CEEDhez tunigboxot, na az kafa' lenne, sőőőőőt erotikus.
Szaktársak, vki tett már be a járművéba tunigboxot(CRDI), érdemes?, na persze bejáratás után.
Azon nagyon csodálkoznék, ha kereskedésben nem tudna jóóó számot kisajtolni a főnökből! Én szurkolok neki!!!!
Próbáltam regisztrálni az oldalra andit37 néven, de a jelszó nem jó, amit kaptam OK, megváltoztattam, de nem akarja az igazat.
Köszönettel veszem a segítséget.
A VMA/MP3 átalakítót keresem, van egy olyan progi, ami mindent átalakít, mindenre(audioban). amint megvan küldöm a címet. Fontos, legális és működik, ja és bolond biztos, szerintem holnap estére felteszem az elérést.