Keresés

Részletes keresés

Terra K Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1234
Az első Fight az egyik legnagyobb kedvencem. El akarod adni? Ha igen, és CD-n akkor érdekel a dolog.
Előzmény: Törölt nick (1230)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1233
Jó reggelt X!
Na, megkérdezted az ifjú Lalátkát az Intense-es dolgokról?
Ripper Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1232
Csatlakozom, a Fight király volt!!! Remélem, az öreg új lemeze legalább ilyen jó lesz.
Előzmény: Kátai Tamás (1231)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1231
Igen-igen, első Fight lenni jó!
Előzmény: Törölt nick (1230)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1230
ezt az eladas dolgot nem lehet fuszerezni nemi utesvaltassal, ha nem tetszik az ajanlat, mert csak ugy erdemes:)))))))))))))
tenyleg most hogy Rob Halford ujra metal nem kell valakinek az elso Fight, mert azert a massag mellet az egy jo anyag
g
Előzmény: supertzar (1229)
supertzar Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1229
Jogos a két pont. Sonytól jött az infó, de ők csak terjesztők, Unida valóban American banda lett. Új lemez állítólag csak jövőre, igaz?

Relapse-nek még Ny-Európában sincs komoly bázisa, de próbálkoznak. Spitfire itthon BMG, de a hazai piac csekély méretei miatt a legtöbb cuccot csak importként tartják. Vagyis ha a kereskedő konkrétan rendel, akkor azt neki külön behozzák, némi felárral. Így aztán kereskedő nem nagyon erőlködik. Mi olyan 4500 körüli árakkal tudunk beszerezni ilyesmiket.

Más.
Sp.A. talán lesz 3900 körüli áron is, de max. májusban. Ígérni nem merem, nem tőlem függ.

Eladás nagyjából úgy műxik, hogy cede a hónalj alá, boltba be, cede a pultra ki, vizslatás, majd rövid alku, megegyezés, egymásra mosoly. Ez persze az ideális eset :-)

Előzmény: Albatross (1227)
Albatross Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1228
őőőőőőő

szóval "sztónd revolúsön" lesz, késő van, bocsesz.

Előzmény: Albatross (1227)
Albatross Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1227
Üdv

Csak emlékezetőül:
14-én, Pénteken CROWBAR/EYEHATEGOD/SOILENT GREEN koncert Bécsben, jófajta zenés/táncos mulatság nola derék ifjaival. Tessék menni!

Bárki: a Spitfire-nek, meg a Relapse-nek van valami hazai terjesztője??? Black Label, Sebastian Bach, Soilent G....féle nyalánkságokat be lehet szerezni korrekt áron?

Hammer boltban? - mert ritkán járok a Móricz körtéren, nekem messze van.

Ja: a Unida nem az American Records-hoz szerződött??? A Queens meg a Universalnál van, a Nebula a Sub-Pop-nál...lesz itt még "sztónd rivájvöl", én tudok várni.

Cső:

al(i)bi.

Előzmény: Zero (1226)
Zero Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1226
én is csak hasonlókat tudok mondani a Gire kaziról, mint postmortem. Köszönöm szépen. Ja és nyárra lehet, hogy lenne 1, vagy 2 koncertlehetőség, Tamás, majd mailben megbeszéljük.
Előzmény: Törölt nick (1218)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1225
udv
nem tudja valaki hogy megy ez a hasznalt cdeladas a Barlangban, van egy par cd amit leadnek
supertzar esetleg te tudod?
g
iLane Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1224
Aha, koszi szepen az infot.
Azt, hogy "Egyelore csak US import van" ertsem ugy, hogy varjak es akkor lesz olcsobb is? Ugyanis hajlamos vagyok igy erteni... :)
Előzmény: supertzar (1223)
supertzar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1223
Bocs, úgy értettem, hogy itt az Indexen. Meg nem mondom már, hogy az ezer topik közül melyikben. Prog, Priest, Maiden, Dream, az a baj, hogy én sem emlékszem.
Egyelőre csak US import van, még csak az amerikai kiadó (Sensory) adta ki - drága, pontosan nem tudom azonban, hogy mennyi.
Viszont mától van a hónap végéig tartó 15%-os kedvezményes CD vásár, szóval, akár.
Előzmény: iLane (1221)
Sleeper Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1222
iLane: a progmetalos topicban volt szó róla pár hete, meg most is. Én jártam a Barlangban, 4900.- a Spiral Architect 8-0
iLane Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1221
Kedves supertzar, nem tudom te mit ertesz par het alatt, de januar 3-ig visszaneztem ezt a topicot es egy szot nem talaltam a Spiral Architect-rol. A velemenyedet mindenesetre koszonom, valoszinuleg erdekel a dolog. A Hammerben mennyiert adjatok a CD-t?
Előzmény: supertzar (1220)
supertzar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1220
Sosem értettem, hogy miért kéne a rockot/metalt bárkinek is megmenteni. Ez már a 80-as évek elején is mánia volt bizonyos körökben. Ünnepelték az eladható, kiherélt, sznob punkot, ezt a new wave dolgot, hogy ez biza majd megmenti a dinoszauruszokkal teli, válságban döglődő rockzenét. Mi meg hallgattuk a Maident, az Acceptet, a Motörheadet és nem értettük, hogy miről beszélnek ezek a fejek.
Nem megmenteni kell, hanem nem megfojtani. Nem elhallgatni, hogy létezik.
Ez a lassan 25 éve folyamatosan kihalásra ítélt csökevény amúgy köszöni, tök jól van.

iLane:
Pár hete már volt itt ömlengés Sp.A. ügyben. Ha valaki bírja a korai P.Waltzot és a Watchtower albumokat, annak ez egyszerűen kötelező. A basszusgitáros egy állat, de az egész anyag teljesen beteg, ultratechnikás komplex metal.
Amúgy szerintem csak a Barlangban van belőle. De komolyan.

Előzmény: wice (1215)
supertzar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1219
Sosem értettem, hogy miért kéne a rockot bárkinek is megmenteni. Ez már a 80-as évek elején is mánia volt bizonyos körökben. Ünnepelték az eladható, kiherélt, sznob punkot, ezt a new wave dolgot, hogy ez biza majd megmenti a dinoszauruszokkal teli, válságban döglődő rockzenét. Mi meg hallgattuk a Maident, az Acceptet, a Motörheadet és nem értettük, hogy miről beszélnek ezek a fejek.
Nem megmenteni kell, hanem nem megfojtani. Nem elhallgatni, hogy létezik.
Ez a lassan 25 éve folyamatosan kihalásra ítélt csökevény amúgy köszöni, tök jól van.

Előzmény: wice (1215)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1218
katai tamas
koszonom a demot, el vagyok szallva tole, szvsz kurva jo, pedig volt bennem nemi eloitelet, majd emilben irok tobbet
nos a GIRE-t mindenkinek csak jo szivvel ajanlhatom
g
Előzmény: Kátai Tamás (1211)
wice Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1217
talalgathatok? arrol szol, h a zenekar tagjai egy hejben allnak, es az uvoltos temakat enervalt arckifejezessel, csukott szajjal szavaljak? ;-)

mult heti zuzdaban lattam egyebkent ektomorf klipet, zeneileg egesz jol eltalalt moby dick utanerzes volt, es a szoveg is sikeresen kozelitette a nagy magyar atlagot.
meg jo, h van itthon legalabb egy lukacs laci, kulonben nemtom mit csinalnek. illetve asszem igen, valszleg ehenhalna az agyam magyar szo hijan, rockzeneileg.

Előzmény: VORTEX (1214)
iLane Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1216
Valaki tudna mondani valamit errol a Spiral Architect lemezrol. Uzseka Norbi rendesen elszallt tole, meg ugy altalaban igen jo pontokat kapott. Mielott megveszem azert kivancsi lennek meg masok velemenyere is. Supertzar?
Egyebkent majdnem megvettem elso felindulasbol, de nem volt az MCD-ben, igy meg aludhatok ra parat...

ui.: a Massive Attack es Chemical Bros. fanoknak uzenem, hogy vettem helyette egy Mylene Farmer CD-t, ez is nagyon joooo!

wice Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1215
nezd, az, h megy a hype a metal korul, nem ujdonsag, dave grohlt meg sose ereztem annyira hiteles szemelyisegnek, h meglepjen, ha pia'rilag kifizetodo dolgokat nyilatkozik. az mondjuk vmivel tobbet jelent, h henry rollins szajabol olyas kifejezeseket hallani, mint pl "hard rock".

en inkabb arra varok, h ha mar a metal reviva'l, akkor telleg vallalhato modon tamadjon fel, ne ebben a szegecses-bo"ro:s-operaenekes formaban, ahogy eroltetve vagyon. pl kilencvenes evek elejen elhittem, h a grunge majd megmenti a rockot, kozepen a pantera/machine head vonalrol detto, aztan az egeszbol megintcsak egy minden korabbinal melyebb (bar nyilvan kivulrol gerjesztett) valsag lett.

eddig egyebkent, ha kerdeztek, h milyen zenet hallgatok, mindig siman vallaltam, h metalt, de ha az emberek megint az ossiannal kezdik azonositani a dolgot, lehet, h inkabb nem mondok semmit, v marad a szokasos "mindenfelet, lenyeg, h ne jatsszak a danubiuson" valasz. :-)

Előzmény: supertzar (1213)
VORTEX Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1214
Akár hiszitek akár nem már van black magic bonbon, épp most eszem. Ezek a Slayerék, hogy eladták magukat. Pfujj!
Amúgy ma debütál a Strong Def első klipje a Z+ban, a Zúzdában, címe Standby.
supertzar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1213
Azért a he says még mindig jobb, mint az I say vagy a wice says :-)
Mindenesetre érdekes, hogy az elmúlt 6-8 évben azért ilyeneket nem mondott, és a punk körökben igen ritka Led Zep tetkóját sem reklámozta túlzottan :-)
wice Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1212
"he says", ugyanmar, mondani barmit lehet, en is mondhatom, h mostantol helybol ugrom a szaz metert. majd ha mar dauerolt hajjal cicanadragban fenykepezkedik, akkor szolj, akkor majd elhiszem, h telleg feltamadt a heavy metal.
Előzmény: supertzar (1208)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1211
Na jó, akkor én is élnék a reklám lehetőségével...

Április 21., péntek, Budapest, Voodoo : Underground metal fest

Gire
Vale Of Tears
Sahib
Altar Of Storms

Ripper Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1210
Akit érdekel: 14-én, pénteken NEMESIS koncert lesz a székesfehérvári Bahnhofban. (Vendégek: Falanx, Gutted)
X Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1209
Debrecenről engem is informálhatna v.ki, mert részemről a fesztivál betegség és egyéb okok miatt elmaradt:( De pont csak annyit meséljetek róla, hogy ne legyen jó a mai napom:)
Előzmény: supertzar (1207)
supertzar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1208
Ez a "nemsemmi"!
Már Dave Grohl is heavy metalt játszik :-)

Dave Grohl, former drummer and the current leader of the Foo Fighters, has had some time off. He has headed into the studio at his home in Virginia with a side project called Probot. Probot, he says "sounds like a heavy metal band." He hopes to release it in the future but has no firm plans yet. Grohl has also sang and played on a song for Black Sabbath guitarist Tony Iommi's forthcoming solo album. It has also been reported that he has contributed a couple of songs "to be considered" for Ozzy Osbourne's next release.

supertzar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1207
Á, Skolnick mester már "kinőtte a metalt", őt nyugodtan elfelejthetjük. Rég volt, szép volt.
Mondjuk DeGarmo is gyanús...

Más.
Pénteken nem volt valaki Debrecenben? Milyen volt a Fresh/Blind/Neck/Ganxsta stb. fesztivál?

Előzmény: Fafara (1205)
Szépmező Szárnya Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1206
Szolnokra, a Denevér Fesztiválra jön valaki?
Fafara Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1205
primitive, hahh, de jót tudnék most cinkelni, de visszafogom magam

Sava: monnyuk egy Alex Skolnick?

Előzmény: supertzar (1203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!