Keresés

Részletes keresés

Pistike Creative Commons License 2005.10.23 0 0 56
Gratula!
Előzmény: Wác (54)
Pistike Creative Commons License 2005.10.23 0 0 55
Köszi! Ha jól vettem észre a Nemzeti Sport a beharangozóban egy sort sem írt erről a meccsről. És nem a Szegediektől sajnálom a 2 oldalt!
Előzmény: sanya122 (52)
Wác Creative Commons License 2005.10.22 0 0 54
  • Dinamo Bucuresti - MKB Veszprém KC 25-40
  •  

Gratulálok :)

sanya122 Creative Commons License 2005.10.21 0 0 53

szombat este 18.00 tól

sanya122 Creative Commons License 2005.10.21 0 0 52

Olafur Steffansonnal készített interju  jövő héten!

viszont ismét BL idegenbeli meccs,

ismét élő közvetítés,

szombat estétől, ismét drukkerturné

beszámoló útközben, a 13 órás vonatútról, a www.veszpremkfc.hu oldalon

Előzmény: sanya122 (51)
    sanya122 Creative Commons License 2005.10.19 0 0 51
    lesz! hamarosan : )
    Előzmény: Pistike (50)
    Pistike Creative Commons License 2005.10.19 0 0 50
    Van Stefan?
    Előzmény: CsabsziVP.Fan (48)
    Pistike Creative Commons License 2005.10.18 0 0 49
    A végét leszámítva egy klassz interjú, jó kérdésekkel és jó válaszokkal. Én a helyetekben törölném a végét, és így Dzsomba szavai a jövővel kapcsolatban még nagyobb hangsúlyt kapnának...
    Előzmény: CsabsziVP.Fan (48)
    CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.10.18 0 0 48

Dolgoztunk is kicsit meccs elött ÁM!

Mirza

holnap meg Stefan

http://www.fotexfanclub.hu/index.php?page=hir_olvas&id=179&from=0

Nore én is megyek majd ÁM felétek....

Pistike Creative Commons License 2005.10.18 0 0 47
    Nagy kár, hogy nem konkréttumokról, érdekességekről szól az írás. Olyan rajongó szintű. Nekem elég semmit mondó. Ha valaki annyira közel volt a CR-hez írhatott volna valami közelebbit is, mert ha jobban belegondolok semmi új információt nem kaptam róluk, amit eddig ne tudtam volna...
    Előzmény: CsabsziVP.Fan (45)
    Nore2 Creative Commons License 2005.10.17 0 0 46

Gratula a Veszprémnek! Szép volt! Csabi! Legközelebb számítsatok egy kis Nore segítségre is! :-))

CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.10.17 0 0 45

További képek és egy írás az oldalunkon

www.veszpremkfc.hu

:)

Paha megint király volt ÁM:)

Gattuso8 Creative Commons License 2005.10.16 0 0 44
    Fantasztikus meccs volt,gratulálok az ottlévő szurkolóknak,és a csapatnak!

HAJRÁ VESZPRÉM
    _paha_ Creative Commons License 2005.10.16 0 0 43
    Pistike Creative Commons License 2005.10.15 0 0 42
    Gratulálok, ez fantasztikus volt!
    Csőkutya Creative Commons License 2005.10.15 0 0 41
    Gratulálok a szurkoláshoz és a játékhoz,mind a kettő nagyszerű volt! :)
    CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.10.10 0 0 40

Kösz Paha királyak lettek ÁM!

ment e-mail...

-= Ciudad Real, avagy a pénz nem boldogít... =-

http://fotexfanclub.hu/index.php?page=hir_olvas&id=171&from=0

Előzmény: _paha_ (39)
    _paha_ Creative Commons License 2005.10.09 0 0 39
    a mai mérkőzés képei a handballphotos.com-on:

sanya122 Creative Commons License 2005.09.30 0 0 38

vasárnap este 7-kor élő közvetítés Eperjesről a

Tatran Presov-MKB Veszprém

Bajnokok Ligája mérkőzésről a www.fotexfanclub.hu oldalán!!

sanya122 Creative Commons License 2005.09.19 0 0 37

Szombaton este "teltházas" rendezvényt tartottunk a Malomban, melynek keretében megismerhettük az MKB Veszprém KC új játékosait, Bjarte Myrholt, Ivan Lapcevicet, Tatai Pétert és Tombor Csabát. A jó hangulatú összejövetelen a szurkolók új kedvenceiket kérdezték többek között eddigi pályafutásukról, veszprémi terveikről, a városról, nemzeti válogatottjukról, magánéletükről.

Kiderült többek között, hogy Tombor Csaba a keresztségben a "Vakond", Ivan Lapcevic a "Lapac", Bjarte Myrhol pedig a "Béla" becenevet kapta. Utóbbinak nagyon tetszik magyarosított neve, s megtudtuk, hogy "keresztapja" Buday Dani volt. Béla nagyon jól érzi magát Veszprémben, nagyobb problémákba még nem ütközött, a kisebbek megoldásában pedig mindenki segíti a környezetében. Kommunikációs gondjait - szállodai szobatársával, Csárlival pl. csak kézzel-lábbal tudott "beszélgenti" - orvosolni próbálja azzal, hogy intenzíven tanulja nyelvünket. A kézilabda szakszavakat már kivétel nélkül ismeri, s ahogy megbizonyosodhattunk róla, rengeteg magyar szót ismer az élet más területéről is. Úgy érzi, hogy Gál Gyulával ütőképes párost alkotnak a beállós poszton. Példaképe játékosként Anja Andersen, aki ellen egy edzőmeccsen még játszott is.

Ivan Lapcevic példaképei Veszelin Vujovics, illetve a jelenleg a Szeged edzőjeként ténykedő Kovács Péter. Lapac filozófikus, sokat gondolkodó személyiség, aki mindig jól átgondolt, megfontolt válaszokat adott kérdésinkre. Nem volt furcsa számára a veszprémi csarnok, hiszen a húszezres Köln Arénában csak a nagyobb meccseket -évi 6 mérkőzés- játszotta korábbi csapatával, a többit egy, a veszprémi arénánál is kisebb csarnokban. Véleménye szerint a magyar válogatott jó csapat, a szerbek azonban gond nélkül legyőznének bennünket. Nagyon tetszik Neki, hogy a veszprémi közönség érti a kézilabdát, s ez plusz motivációt jelent számára.

Tombor "Vakond" Csaba, a "fehérvári gyerek" volt talán a leglámpalázasabb vendégünk, ez érthető is, hiszen az utóbbi esztendőkben kiscsapatokban játszott, ahol teljesen más volt a csapatot körülvevő hangulat, mint itt - újdonság számára ez a felhajtás, de természetesen tetszik Neki. A beilleszkedése remekül sikerült, a csarnok hangulatát azonban még szoknia kell. Első itteni meccsén, a Zágráb ellen izgatottan futott ki a bemutatásnál a parkettre, a közönség azonban lelkesen és kedvesen fogadta, s ez megnyugtatta. Örül, hogy hosszú idő után Skaliczky László számít rá a válogatottban, akit egyébként eddigi legfelkészültebb edzőjének is tart (Zovkóval még csak másfél hónapja dolgozik együtt, így nem tudott véleményt alkotni). Példaképe a posztján tavaly még a csapatunkban játszó Kertész Balázs, akinek nagyon sokat köszönhet, sokmindent tanult tőle, amikor még Újvárosban játszott.

Tatai Péternek szintén egy volt veszprémi játékos, Szathmári János a példaképe. A többiekhez hasonlóan ő is "őrült" edzők keze alatt dolgozott, az őt Győrben edző Tóth László esetében ez a jelző még a nagyközönség számára is érthető. A 22 éves Peti nem szereti a harsány bulikat, sokkal inkább szeret egy asztaltársaságban beszélgetni, így számára ideális város a Győrnél csendesebb Veszprém. Agresszív, "támadó" stílusát Győrben nevelték belé. Solával kollegiális a kapcsolata, nincsen olyan szintű rivalizálás köztük, mint amilyenre számított. A többiekhez hasonlóan nagy megtiszteltetés számára, hogy nálunk játszhat és hosszú távra tervez csapatunkban. Szemei előtt Csoki példája lebeg, akinek városházi búcsúztatását megkönnyezte, s ha lehetséges, ő is szeretne ilyen hosszú távon a csapatban játszani.

A rendkívűl jó hangulatú, éjszakába nyúló beszélgetésen - melynek végén a Fan Club tagjai névre szóló ajándékot nyújtottak át vendégeiknek -, négy nagyszerű sportembert és szimpatikus, közvetlen embert ismerhettünk meg, akik remélhetőleg sok örömet fognak szerezni nekünk, MKB Veszprém KC szurkolóknak.

sanya122 Creative Commons License 2005.09.03 0 0 36

tán nem fordítva?: )

és a végén mindig elmegy tőletek mindenki: )))

Előzmény: FaberK (35)
    FaberK Creative Commons License 2005.09.02 0 0 35

Oké, értem én.

Csak egy kicsit akkor is sajnálom, hogy rendre elkerülitek ezt a remek játékot! Hisz valamennyire mégiscsak a fiókcsapatunk vagytok. :)

Előzmény: sanya122 (34)
    sanya122 Creative Commons License 2005.09.02 0 0 34

minket nem a tippek érdekelnek hanem a konkrét eredmények :)))

amúgy vagyok már tippelős erre arra de ez is csak időt visz el, sajna én nem vállalom, nem tudnék megfelelően hozzáállni:)

FaberK Creative Commons License 2005.09.02 0 0 33

Tudom, hogy új város vagytok Magyarország kézilabda-térképén, de várom a tippjeiteket a ma kezdődő női bajnokságra is a Kézilabda tippbajnokság topikban! :)

Ha csak feleannyian tippeltek, mint ahányan a szucsában játszotok, már egész népes kis csapat lennétek a Csapatversenyben!

sanya122 Creative Commons License 2005.09.01 0 0 32

felkészülési meccsen nyertünk...a Tatran Presov ellen.. megeröltetés nélkül...

képek itt:

http://www.fotexfanclub.hu/index.php?page=galeria_megnez&id=105&year=2005

Nacsa Olcsi Creative Commons License 2005.08.29 0 0 31

Sziasztok!

Nekem csak a szlovén slágerek előadói és címei kellenének :-)

Üdv,

Olcsi

CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.07.27 0 0 30

F csoport
    Ciudad Real (spanyol)
    MKB Veszprém KC
    Tatran Presov (szlovák)
    a Besiktas (török)-Dinamo Bucuresti (román) párharc győztese

Piros lesz az első....

Hajrá MKB Veszprém KC

sanya122 Creative Commons License 2005.06.23 0 0 29

jelentem a FAN CLUB használhatja a város nevét.!

http://www.fotexfanclub.hu/images/galeria/42ba9f562338d.jpg

cornexis Creative Commons License 2005.06.22 0 0 28
    ez az Ivan Lapsevic gyerek csak védekezni fog, vagy támadni is? szerintem nem egy nagy spíler.. bár német bajnokságban edződni mindig előnyt jelent...
    sanya122 Creative Commons License 2005.06.21 0 0 27

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!