szerintem azok a dolgok a kohóban mind elégnek, csepelen is vagy egy kohó, a környékén tiszta égett műanyag szag van, godolom a festék miatt, ami az ócskavasakon van.
Ez most így hogy? Ez elég barbár módja a dolgoknak...ezek így kerülnek újrahasznosításra? Szélvédőstül,műanyagokkal,gumikkal együtt vagy ezeknek nem az olvasztóba mennek?
Ugyan ezt csinálták a közvágóhídnál is. Végignéztem, ahogy egy zsigulit szedtek szét. Először a motorháztetejét tépte le, aztán a motornál fogva felemelte a kocsit, és addig lóbálta, amíg az ki nem szakadt, az egész kipufogó rendszert kihúzta a motortéren keresztül a motorral együtt. Utána a kasznit belrakta a konténerbe, de az már tele volt, és mint egy nagy ököl, beledöngölte azt. hihetetlen erő van ezekbe a szerkezetekbe. Rosszvolt nézni hogyan küzdött a Lada, nem adta könnyen a szívét.
Hali! Mivel Köny kollega nem fotóztam le, ezért én most pótolom a komáromi pusztuló Ford Courier-t. most találtam ugyan ebben az utcában egy pusztuló rozsdabarna kockalámpás Daciát. Majd lekapom valamikor azt is! ;) üdv Jani
A régebbi bulldogfülkés teherautóknál korszakonként nincsen túl nagy formai eltérés az alapalak miatt. Azért anno az utakon elég jól meg lehetett különböztetni a LIAZ-t, meg az IFÁ-t.