Keresés

Részletes keresés

Zombie Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1688
Ize, ugye ez azt jelenti hogy Maiden meg nem volt a hangproban, nem azt hogy nem jutottak az elso haromba?
Előzmény: supertzar (1686)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1687
figyu, hagyjuk, ha ez neked rosszindulat, akkor kettőnk között nemcsaknézeteltérés, dekommunikációs zavar is van: én nem értem, miről beszélsz, te nem értesz engem. mindenesetre rosszindulat, az nincs bennem, de ezután befogom a pofám, és inkább összevarrom, minthogy véleményt mondjak.

Rh-

Előzmény: supertzar (1686)
supertzar Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1686
Most komolyan, Rhada, mivel érdemeltem/tük ki ezt a példátlan rosszindulatot? Hidd el, elég komolyan foglalkoztunk ezzel, végigvettük a lehetőségeinket.
Legutóbb is csak azért csináltuk meg végül a CD-t, mert fontosnak tartottuk, mi is így éreztük kereknek a dolgot. Ha összejött volna most 400-420 rendelés, akkor megcsináltuk volna újra, de 120 rendelésre nem lehet a minimális 500 CD-t legyártani, mert utána csak a sörös/ásványvizes poharainkat tarthatnánk rajtuk.
És tévedsz, nem ígértük be a CD-t, épp ellenkezőleg, próbáltuk világossá tenni, hogy csakis akkor tudjuk megcsinálni, ha van rá komoly érdeklődés. De nem volt.

Ha már itt vagyok, elmondom a júniusi számmal kapcsolatos infókat.

Címlap: Iron Maiden (ki gondolta volna?)

Poszter: Borknagar
Pokolgép

Hangpróba: 1. Motörhead
2. Cadaveres De Tortugas
3. Pokolgép

Közkívánatra: Mayhem - 13. hely

Interjúk:
Maiden
Sevendust
Staind
Kittie
Moonspell
Mayhem
Methods Of Mayhem
Tankcsapda
Anthrax
Crowbar
Twisted Sister
Spiritual Beggars
Primal Fear
Szekeres Tamás
Brainstorm
CDT
Replika
Buried Alive
Superbutt
Kukovecz XY akták

wice Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1685
ezaz, kovacspeti mostantol csak oldschool nyhc-rol irhat, de straight edge legyen am, kulonben letorom a kezet.
Előzmény: vizihulla (1679)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1684
supertzartudod mit, legyen igazad: én vagyok hülye álmodozó, ma magyarországon nem lehet kiadni újságot cd-vel, csak ha tömve van számgépes progival, mert aztán. én nem fogok neked az újságosnál végignézni minden szart, azt meg főleg nem, hogy sikeresek-e vagy legálisak e, biztos csak a szemem káprázik, mikor látok ilyen cd-s dlgokat, hagyjuk. mert mindent olyan szépen meg tudsz magyarázni, akkor azt mondd meg: mi a fasznak terveztétek egyáltalán a cd-t, ha ennyire tutira tudod, hogy nem lehet kihozni? nem érzed, hogy az ígéreteitek kezdenek rosszízű beetetéssé válni: beharangozás van, aztán meg a magyarázat, hogy miért nem lehet. akkor nem kell ígérni, tessék mindenkit buzdítani, hogy szedje elő a bakelitet meg a szalagos teslát, mert ti ezt tudjátok garantálni, a többi vakarék meg vegye meg a neten, vagy vándoroljon ki meseországba. ez legalább korrrekt duma volna.

Rh-

Előzmény: supertzar (1683)
supertzar Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1683
Szóval, Max.
Ez a jó kis életmódmagazin pillanatnyilag épp szünetelteti tevékenységét, és nem biztos, hogy azért, mert a szerkesztőségnek épp nincs kedve dolgozni.

Jó lenne tudni, hogy mikor is volt az a fránya melléklet, mert épp a Max indult CD-vel (a reklámkeret része volt, persze), hogy aztán később is csináltak-e ilyet, azt nem tudom.

Annyi azonban biztos, hogy az ominózus CD idején épp ők nem állapodtak meg rendesen azzal a hazai multival, amelyik a nótákat adta nekik, arról, hogy pontosan ki is fizeti a jogdíjat.
Ez a kis apróság másfél milliós hiányt csinált valamelyik félnek. A multitól aztán valaki távozott is, ha jól rémlik.
Szóval, annyira ez nem volt jó példa.
De ha van másik, akkor jöhet.

Előzmény: Törölt nick (1682)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1682
supertzar hát izé, én pedig pont a te megjegyzésedbőléreztem úgy, hogy sértődött vagy, de szó sincs róla, nem haragszom, csak úgy érzem most is, hogy túl könnyen beletörődtök a nehézségekbe, s emögött ha nem is az húzódik, amit én írtam (ti. lustaság és piaci laikusság), akkor is ezt a látszatot kelti.

A cd-nél pedig: a decemberit megvettem, szóval nem csak pofázom, most pedig szerencsére megengedhettem, hogy több teljes cd-t is megvehessek, s bizony azok, amik a válogatásra rákerültek, s engem érdekelnek, azok már megvannak. de ez véletlen egybeesés.

Márpedig nem az a fontos egyedül, hogy te mennyit dolgozol, hanem az is, hogy más is elhiggye ezt. Márpedig a cd-melléklettel még esetleg egyetértek, hogy most ez nem jött össze, de a honlapot ne akard már megmagyarázni (inkább mondd azt, hogy leszarjátok), vagy az üzlet nyitvatartását (csak azért ezeket hoztam példának, mert mindkettő esetén ígértétek, hogy leszelőrelépés.

Egyébként nem szoktam ilyen életmód magazinokat olvasgatni, de arra határozottan emléxem, hogy a max magazin adott ki olyan cd-t, amin az oasis vmi slágere volt + 10 track (de lehet, hogy ez teljes cd-s hosszúságú, nem vettem meg :)), s emlékeim szerint három számjegyű ára volt, bár van ennek egy éve. De ha annyira érdekel, szerintem a hírlapterjesztőknél utána lehet nézni a cuccoknak.

Végezetül: tényleg nem formalitásból mondom, hogy én minden kritikámmal együtt is sokra tartalak mind téged is személyesen, mind a hammer csapatát is (újságot, kiadót), de botorság elmenni a kritikák előtt azzal, hogy meg tudod magyarázni a dolgokat. De komolyan: olvasd el Karinthy Magyarázom a bizonyítványát, hát néha nekem is az az érzésem, hogy azért in cd-melléklet, mert a minisztérium kiemelte a cd-gyár kapuját.

de ugye, most nem voltam se sértő, se sértődött?

Rh-

Előzmény: supertzar (1681)
supertzar Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1681
Rhada, ha felesleges személyeskedés nélkül válaszolni tudnál, akkor megkérdeznélek a „száz lószar életmódmagazin” felől. Ezen a téren sem vagyok tájékozott, de kiváncsi lennék konkrétumokra. Mondjuk kettő-három magazin elég, nem kell mind a száz.
Melyik az az újság?
Régi lap vagy új?
Mennyibe kerül CD-vel?
Hány track van a CD-n?
Ezek pontosan micsodák?

Ha új a lap, simán elképzelhető, hogy a bevezetéshez használják a CD-t, és akkor reklámkeretből megy. Ha a CD-n csak pár track van (nálunk most 17 lesz a kazin) könnyebb a helyzet. Ha DJjópofa kiadója lát fantáziát a dologban, úgy hiszi, hogy nagyobb példányszámot eladhat az albumból, akkor lehet, hogy beszáll és kifizeti a jogdíjat az előadó reklámkeretéből. A rockkiadványok esetében azonban a kiadók erre nem hajlandóak az alacsonyabb példányszámok miatt, így ez nálunk nem működik.

Amúgy, mintha te is azt írtad volna először, hogy zsákbamacskát nem veszel, de a lista láttán sem változott a véleményed. Hát, ez van. Akkor még mindig marad a kazi nélküli újság, vagy az sem. Tudod, ez ilyen szabad választás dolog.

A honlap nem tudom, hogy jön ide, de azért elárulom, hogy az ötlet továbbra is él, de amíg a Matáv-tarifák ilyenek, nem biztos, hogy kapkodnunk kell és teszem azt, háttérbe kéne szorítanunk miatta fontosabb projecteket, pl. Summer Rocks, különféle anyagok kiadása. Hidd el, nem unatkozunk, ki tudjuk tölteni a napjainkat szerintünk hasznos tevékenységgel.

Amúgy valamivel megbántottalak? Nem emlékszem. Mert olyan sértődött a hangnem.

Üdv és gyilok!

Előzmény: Törölt nick (1680)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1680
ne hülyítsél már, légyszi' ha száz lószar "életmódmagazin" tud mellékletként kiadni "djgeci" válogatást, mindezt <1000, olykor 500 fiorentínóból, akkor vagy mindenki és minden összeesküdött szegény hammer ellen, vagy illene elgondolkodni, hogy pusztán nagy metal életérzésből nem lehet jól megélni, nem volna rossz némi jogi és gazdaságtani ismeret sem. Különben is: nem mondtam, hogy nem értem meg a nehézségeket, de az a legkönnyebb, hogy szembetalálkozol egy problémával, aztán mentegetőzől, hogy miért nem tudod megoldani. Szóval hiába igaz többé-kevésbé, amivel te is érvelsz, végeredményben csak kifogás a tehetetlenségre.

Rh-

Előzmény: TMW (1678)
vizihulla Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1679

Hogy tehette be Kovacs Bedlam Peter a Sex Action lemezet

a Hatasokk rovatba?!?

Es miert csak nekem szur ez szemet?
Ez mar fajdalmas komolyan mondom , igenytelenseg netovabbja.

TMW Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1678
Nem akarok a Tzar fogadatlan prokatora lenni, annyit azonban elmondanek a computeres ujsagok es az MHH cd mellekletenek osszehasonlitasakor, hogy a computeres ujsagok mellekletei mindenfele shareware meg freeware meg trial, szoval TOK INGYENES es (total hasznalhatatlan) szarokkal vannak tele, tehat a cd melleklet ara az tisztan a cd eloallitasanak a koltsege.
Az MHH-nal meg (ha jol vettem ki Tzar szavaibol) kemenyen kell jogdijakat perkalni, ami nyilvan alaposan megnoveli a koltsegeket.
Előzmény: Törölt nick (1677)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1677
hi supertzar

nos, amit elmondasz, az mint szép és jó, de azért valld be őszintén: masszív mentegetőzés.

mert nézzük csak sorjában:

1. mintha hónapokkal ezelőtt szó lett volna vmi mhh honlapról. helyzet azóta? semmi. hányan ajánlottunk föl tárhelyet, segítséget? sokan. közben nézd meg a hedbenga honlapját, a neten is lehet válogatni az új cd-k közül, nem kell elmászni a boltotokba (és pl. szvsz nagyon leszarjátok a nem pestieket, ha a boltra támaszkodva akar a hammer recs. cd/mc-t eladni, a nethez még egy miskolci is ugyanúgy hozzáfér. de a nyitvatartást is ígértétek, hogy 7-ig aztán mi van?)

2. cd melléklet: elmondod, hogy menniy akadálya van a szerzői jogdíjak, faszom kiadók, hüléye bandák, terjesztés stb. miatt a dolognak. de azt nem akarod megérteni, hogy ha nem ennyire töszömpöszöm módon csináljátok a dolgot, akkor többszörös megrendelés jött volna össze. szóval elhiszem, hogy mások betratanak nektek, de azért akkor ne hárítsd az olvasókra a felelősséget, hogy "én nem hittem volna, hogy a CD-s melléklet iránt minimális az érdeklődés". ez így nem igaz: volna érdeklődés, de nem könnyítitek meg az ember dolgát.

3. lehet a magyar állapotok elmaradottságával takarózni, de ez azért eléggé visszaütős dolog: nem hiszem, hogy a "tiszacipős" vonulat fogja anyagilag eltartani a metal színteret, mert azzal együtt, hogy egy netomán bunkó vagyok, aki mp3-at is leszed, havonta azért otthagyok koncerten, lemezboltban 6-7000 forintot, s többet is, ha kicsit jobban megszalad a szekér. Viszont ha két lemezbolt közül választhatok, akkor azt fogom, amelyik lehetővé teszi, hogy a munkahelyi ebédszünetben néhány kattintással kiválasszam, mit fogonk délután hazamentemben fölmarkolni, esetleg on-line meg is rendelhetem. Tudom, hogy ez sokaknak álom, de nagyon bízom benne, hogy majd ez lesz a jövő. Arra pedig föl kell készülni.

De mindezt ne basztatásnak vedd, mert nem az, s attől függetlenül, hogy nyavalygok, sokra tartom az újságot, a kiadói és koncertszervezői tevékenységeteket is, csak azt nem szeretném, ha átmennél ilyen sértődött gépromboló luddistába, mint ami néha kiérződik a hangvételedből.

Rhadamanthys

Előzmény: supertzar (1676)
supertzar Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1676
Szia Raul,

A helyzet az, hogy végeztünk mi mindenféle számításokat, elemeztünk mindent, még a floridai hurrikánoknak a magyar rockerekre gyakorolt hatását is megszakértettük, de csak az jött ki, hogy a CD-s dolog nem működik.

A számítógépes újságok terén vajmi csekély ismerettel rendelkezem, de azt tudom, hogy ha odakinn, tőlünk nem keletebbre, egy CD-s rockújságra rákerül egy nóta, legalább az adott kiadó a költségek egy részét vállalja. Pl. a jogdíjat. Sajna, a magyar zenei piac annyira csekély, hogy ezt a kinti kiadók sem vállalják. Ahhoz több, jóval több hanghordozót kéne eladniuk itthon.
Ezért nem csinál más zenei újság sem mellékletet hivatalos kiadótól származó muzsikákkal.

Azt se feledjük, hogy a főáramban, a mainstreamben, mennyire van jelen ma a rockzene. Semennyire. Ehhez képest a számítógépes piac mekkora? Orbitális. Talán összehasonlítást sem szabadna tennünk...
Sajna, ez a valóság.

És akkor ugye ott van még a terjesztés, ami amúgy is nagyon akadozik.
Az újságok eladási árának (-12% ÁFA) nagyjából 40%-a(!!!) a terjesztési jutalék, időszakos kiadvány esetében ez még magasabb. Ha egy adott MHH-ból van kazettás és kazettás nélküli is az újságosnál, akkor abból a kazettás már időszakos kiadvány (más az ára, más a kódszáma). Ha még CD-s is lett volna, akkor az egy újabb időszakos kiadvány.
Egyszerűnek nem nevezhető matematikai számítások bizonyítják, hogy kiadói támogatás vagy külső szponzor nélkül az, hogy a CD-melléklet az újságosoknál is kapható legyen, kivitelezhetetlen.

A decemberi tapasztalat és a májusi felhívás számunkra is azt bizonyította, amit egyébként én nem hittem volna, hogy a CD-s melléklet iránt minimális az érdeklődés. Ez pillanatnyilag tény.
Nyilván, aki itt lóg az Indexen még kevésbé vehető
mintának, hiszen itt az új mp3-ak letöltése olyan természetes, ahogy más felhörpinti a reggeli forró kakaóját.

Egyébként 4 évvel ezelőtt még a vezető brit rocklap, a Kerrang! is csak kazettamellékletet csinált, úgyhogy a hazai viszonyokat tekintve, ez akár természetesnek is tekinthető. Egyszer, talán...

Más. A Metalium már új nóta lesz, a június végén megjelenő kettes albumról.

A listát pedig azért nem közölhettük előre, mert még a leadás napján is változott. Ugye, azt már írtam, hogy a hazai multik nem akartak nótákat adni (Költségük nem lett volna amúgy, semmilyen), tehát a tervezett dalok harmada/negyede szép lassan elszállt. Nem válaszolt a kinti kiadó (profizmus rulez!) az Immortal/Marduk/Mayhem miatt, így a fekete frakciónak annyi lett. Nem érkezett meg az egyébként engedélyezett és el is küldött új Fates Warning, új King Diamond és új Stuck Mojo nóta, tehát ezek is mentek a levesbe.

Jószerivel az előzetes tervek közül alig valósult meg valami, tehát kaptunk volna az orrunkra, ha valamit meghirdetünk és egész más sül ki belőle.

Famous Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1675
Miert olvasol te MF-t?:(((
Előzmény: Legion (1673)
kenobi Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1674
Cd-melléklet ügy:
Én is azért mondtam le a mellékletről, mert kazit semmiképpen nem veszek, a cd beszerzése nehézkes (Pestre utazás, kilopják a postaládából), másrészt az összeállítás az én zenei ízlésemhez képest túl eklektikus volt. Voltak nagy kedvencek, de olyanok is, amiket soha nem hallgatnék meg - de nyilván nem lehet olyan kiadványt készíteni, ami mindenkinek egyformán tetszik.
Legion: Meglepő, amit írsz. Láttam már Magyar Fórumot, de a gyomrom kifordult a zavaros jobboldali ideológiával átitatott cikkeiktől. Úgy látszik, írnak normális dolgokról is, nagyon üdvözlön a változást.
Legion Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1673
Olvastam egy (fényképes) tudósítást a múlt szombati Pokolgép-UDO koncertrol. És tudjátok, hogy hol? A Magyar Fórumban. A múltkori Iron Maiden koncertrol is csak a Fórumban volt cikk (meg persze a szaklapokban). Persze ez Szakács Gábornak köszönheto.
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1672
Erröl supertzarék nem tehetnek ilyen ország ez :( Én se adtam le az elörendelésem, postára azért nem megyek :), kazetta meg nem kell.

egyáltalán a multik nem adtak semmit, továbbá legmélyebb sajnálatunkra a legvégső határidőig nem érkezett meg az egyébként engedélyezett új Fates Warning, King Diamond és Stuck Mojo felvétel

Ez félelmetes- tök igaza van a Mindcrime-éknak, amatörök és szarnak bele az itteni multik.

A mostani melléklet nem véletlenül lett Summerock orientált :)

Raul Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1671
Supertzar!

Azt azért ne várd, hogy én jöjjek rá a megoldásra. Ahhoz kellene egy csomó adat a példányszámokkal és a költségekkel kapcsolatban, ami nekem nincs, nektek viszont megvan. Meg hát ki van ez már találva, a számitógépes újságok meg tudnak jelenni CD-vel 1000 Ft körüli áron. De azért egy-két buta gondolatom támadt.
Decemberben már elsirtam, hogy miért csak Pesten lehetett CD-s újságot venni, erre valaki (pesti) közölte, hogy neki is el kellett menni a Zenebarlangba, vagy máshova. A szivem majd megszakadt.....de most már nem is ez a lényeges.
A lényeg, hogy a decemberi szám alapján már voltak infóitok, hogy mekkora igény van az egyes verziókra, erre ti most csináltok egy ilyen kvázi piackutatást, szerintem feleslegesen, pláne mert igy a reálisnál kevesebb igény érkezik (van aki lusta, elfelejti, nincs kedve előre költekezni, stb...). Annak idején emlékezetem szerint csináltatok egy (vagy több) közvéleménykutatást, ahol azt is kérdeztétek, hogy kinek van CD-je vagy magnója. Ez alapján lehetett számolgatni, hogy mennyi CD-s, MK-s lapot lehet eladni. Egyáltalán: lehet tudni, hogy mennyi fogyott az "üres" lapból? Mert szerintem az olvasóknak van rá igénye, hogy ilyen formában megismerkedjenek zenekarokkal. TV-ben, rádióban nem lehet ilyeneket hallani, Internet hozzáférése pedig csak keveseknek (7-8%) van.
Irtátok, hogy az MK-snak volt legnagyobb sikere. Persze, mert Cd-t csak Pestre utazás vagy plusz postaköltség és levelezgetés árán lehetett szerezni. Én úgy gondolom, hogy a CD nem olyan nagy luxuscikk már manapság. És ha valakinek nincs, az is le tudja másoltatni egy kazettára, aztán meg legfeljebb jó lesz söralátétnek.:-)
És hát minél több CD-t gyártattok, annál kevesebb (elvileg) az egységár, tehát mondjuk ha minden laphoz hozzátennétek egy CD-t az talán kisebb áremelést jelenthetne.

Még valami: szerintem ezzel az akcióval a hirdetők előtt is jól leégtetek, hiszen most azt gondolják, hogy milyen csórók az olvasók, nem is érdemes nekik mondjuk drága hangszereket vagy import CD-ket reklámozni.

Hát most ennyi jutott eszembe. Nem tagadom, sok benne a szubjektivitás, ezt fogjuk az adatok hiányára és csalódottságomra. Bocs, ha zavaros voltam.

bpete Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1670
Lattatok az uj Metallica klipet?
Szerintem robbanni fog a filmmel egyutt.

Nekik be fog jonni, nem ugy mint Mustaine bratyonak...

Sonka Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1669
Szintén egyetértek. Talán ha előbb lehetett volna tudni, kik szerepelnek az albumon...
Előzmény: Mocika (1668)
Mocika Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1668
Rh: egyetertek. Ahogy most elnezem a listat, hogy kik lesznek rajta kb 5-6, ami erdekelne. Es az epp eleg, ha kazin van meg. Ha meg tenyleg tetszik, akkor meg mindig megvehetem a CD-n.
Előzmény: Törölt nick (1666)
E123 Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1667
supertzar
Ez egészen jó összeállításnak tűnik, de mondd már, a Metalium már az újról adott, (ha van) ?
CS
Előzmény: supertzar (1664)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1666
na ja, supertzar mire számítottál, hogy a berettyóbürgözdei Tisza cipős rokkerök fognak cd-t venni :)) egyébként pl. én sokáig gondolkoztam, hogy rndeljek-e cd-t avagy sem, végül azért nem rendeltem, mert ugye mi a fenének vegyek zsákbamacskát (pl. Rudán Joe's 77th Rock Band hideglelést), a listát látva be is jött: ami tetszik, az úgyis van/meglest, a többi meg nem az én esetem. De ez csak az én félsznob beteges ízlésem. Ami sokkal fontosab: szerintem is több rendelés érkezett volna, ha nem csak sejteni lehetett volna mi kerül a korongra, hanem tudni is.

Rh-

Előzmény: supertzar (1664)
Famous Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1665
Mighty Mighty Chat, Mandy Moore Fan Conference
Ska fans get kicking: chat with Dicky from the Bosstones Friday May 18 at

http://www.artistdirect.com/events/bosstones/

supertzar Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1664
Azért ha van egy kis időd, Raul, igazán kifejthetnéd, hogy mire is gondolsz. Hátha rájöttél a megoldásra, amire mi minimum egy éve nem tudunk rájönni.

A legfrissebb hír, hogy CD melléklet egyáltalán nem lesz, csak MK. Mindössze kb. 120 megrendelés érkezett a CD-re, ami irtó kevés. Mi is fontosnak tartottuk volna, hogy legyen CD, és nemcsak presztizs okokból (persze abból is), de ez így sajnos kivitelezhetetlen.
Amúgy a következő csapatok lesznek a kazettán:

Metalium
Borknagar
King's X
Kalapács
Shadows Fall
Pokolgép
To/Die/For
Macskanadrág
Destruction
Dying Wish
Gamma Ray
Brainstorm
Without Face
Pink Cream 69
Neck Sprain
Heavenly

Szerettünk volna másokat is, de pl. Iron Maident nem adott a kiadó, Deftonest sem, Pearl Jamet sem, Bad Religiont sem, egyáltalán a multik nem adtak semmit, továbbá legmélyebb sajnálatunkra a legvégső határidőig nem érkezett meg az egyébként engedélyezett új Fates Warning, King Diamond és Stuck Mojo felvétel.

HP-vel és júniusi möhöhö tartalommal leghamarabb csütörtökön avagy pénteken tudok szolgálni.

Előzmény: Raul (1659)
vaktorrr Creative Commons License 2000.05.16 0 0 1663
Hali!

Na, jöjjön végre egy kis reklám: a fémlak pár napja elkölzözött a régi helyéről, és megújult illetve folyamatosan azt csinálja a következő címen: www.zeneforum.hu

Szerintem érdemes megkeresnie minden rockrajongónak naponta többször is, hiszen nem csak egyszer frissül a napjában.

Bye

Espé Creative Commons License 2000.05.16 0 0 1662
Na ja, az új Mayhem. Én is kíváncsi vagyok a HP-ra.
Előzmény: Legion (1661)
Legion Creative Commons License 2000.05.16 0 0 1661
Supertzar,
Volt már hangpróba? Két lemez helyezésére baromi kíváncsi vagyok: Mayhem és Pokolgép. Persze, ha titok, majd csak kíbírom hónap végéig.
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.16 0 0 1660
Supertzar:
Ja cd mellékletet ! :)
Ki lehet szivárogtatni 1-2 kulisszatitkot a mellékletben megjelenö zenekarok nevét illetöen ? :) Számitsunk klasszikus heavy metal csemegékre ? :) Remélem tartasz valami meglepedést a metál tarsolyban :)
Előzmény: Raul (1659)
Raul Creative Commons License 2000.05.16 0 0 1659
Supertzar Úr!

Aki nem rendelte meg a jövő havi MHH-t CD-vel, az el is felejtheti a CD-t örökre? Egyébként ez az egész megoldás nagyon el lett b@szva szerintem és ez nagyon dühitő. Majd ha ráérek, leirom részletesen a véleményem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!