Nekem budapesti autózással 8,5 litert eszik. Nem mondanám, hogy nem megy. Tény, pörgetni kell (mint minden 16szelepest), de akkor azért megy. (főleg 1személlyel)
Autópályán az utazó sebessége 130km/h (mint minden autónak :o) ), de azért ekkor még simán belekezdhetsz egy előzésbe, mert 150ig tűrhetően gyorsul.
Ha nem taposod ki a belét, és nem csak a belvárosban használod, simán tartható 8liter alatt a fogyasztás.
Ritkábban jutok ide olvasgatni, de mintha azt írtad volna, hogy nem lehet minden rádiót némítani? Szal akkor nem szedem ki mégegyszer, és bocsánatot kérek megemtól.
Az a sípolás olyan magas frekvanciájú, hogy szerintem a legtöbb kolléga meg sem hallja. Én törtem rajta a fejem egy ideig, de úgy döntöttem, normális üzemi hang mellékhatás.
Szerdától emelkedik a gázolaj és a benzin ára NOL • Marnitz István • 2008. február 11.
Szerdától 5 forinttal emelkedik a gázolaj és 3-mal a benzin ára – értesült piaci forrásokból a NOL. Lényegében ugyanannyival megy most fel az ár, amennyivel legutóbb, január 23-án lement. Így a gázolajnál ismét 293, a benzinnél pedig 288-as középár várható, helytől függően plusz-mínusz 15 forintos árszórással.
Én úgy érzékeltem hogy nem zárja le a külső levegőbeáramlást. Volt hogy kétütemű kocsi után mentem és azt nem tudta teljesen kiszűrni, egy kis kellemetlen szag valahogy mégis az utastérbe került. A belső levegő keringtetés meg tényleg lezár minden külső hatást. Ha nem így van, akkor tényleg nem sok értelme van a külön levegőminőség ellenőrzőnek... Majd átolvasom a leírását. :)