Az izraeli külügyminisztérium szerint az ENSZ palesztin menekülteket segítő szervezeténél, az UNRWA-nál dolgozó két alkalmazott egyben a Hamász katonai szárnyának tagja volt. A külügy szóvivője bizonyítékokat is közzétett: azonosítókat, fizetési dokumentumokat és fotókat, amelyen a derék ENSZ alkalmazottak fegyverekkel pózoltak.
Egyre csak gyűlnek a bizonyítékok: az UNRWA nem csupán kompromittálódott, de oda a Hamász teljesen be is épült
Jeruzsálem szerint az UNRWA nem humanitárius szervezetként, hanem a Hamász fedőszervezeteként működik Gázában, iskoláiban és egészségügyi létesítményeiben pedig fegyverraktárakat és alagutakat rejt.
Szóval életemben nem jártam ott, azt sem tudom mi van, és kik hogyan élnek.
És ezt te honnan veszed, mit tudsz te rólam amiből ex cathedra ilyen kijelentéseket teszel?
És a legszebb; mindezek alapján uszítok.
Néha át is gondolod, amit írsz, vagy csak grafomán vagy?
("Miről ismerhető fel a grafománia?
A kóros grafomániát az írás kényszere hajtja. A gondolatok megosztását egyre fokozódó feszültség, sokszor düh kényszeríti ki. A szöveg megírását követően megkönnyebbülés tapasztalható, míg az újra felgyülemlő gondolatok és feszültségek ismét kikényszerítik az írást.
A grafománok írásai sokszor kuszák, gondolataik csapongóak, átsüt a harag és a feszültség a szövegen.")
Szerintem olyan mérhetetlen a gyűlölet a zsidók és az arabok között, hogy szerintem lehetetlen, hogy a hadseregre - az egyénekre - ez ne lenne hatással, max. nem tudunk róla, mert jól titkolják.
azért ez szerintem túlzás. izrael azért mégis inkább európai, mint nem, úgyhogy - mesmeg szerintem - az európai átlag vonatkozik rá.
de végül is mindegy. mi történt ott a börtönben, mennyire volt ez rendszeres, történt-e máshol is fogolykínzás - ezek érdekesebb témák, mint egy óriási idegfeszültségben levő vádlott összevissza beszéde.
meg ugye a szent izraeli hadsereg, ahol soha semmilyen háborús vagy emberiségellenes bűnt nem követnek el.
egyébként valószínűnek tartom, hogy tényleg kevesebbet követnek el, mint az átlag, mert erre rohadtul figyelnek már megalakulásuk óta, de nincs, nem van, nem létezik olyan hadsereg, olyan katonai egység, akármi, ahol időnként ne vadulnának meg és nem törődnének az angol és francia királyi udvar illemszabályaival.
Nem, nem erőlködöm. Nekem az szórakozás, amikor látom, hogy hogyan próbálsz meg mindent bevetni, hogy védjed a védhetetlent. Hogyan próbálsz meg mindenkitől is jobban tudni mindent, amikor azt gondolod, hogy rajtad kívül nincs más, aki tudná/tudhatná a szín tiszta igazságot. Nagyon szórakoztató, ne hagyd abba. :-)
Szóval nincsenek bizonyítékok, ahogyan itt a kollegák már írtak neked. De majd lesznek. Vagy nem. De neked mindenképpen higgyük el, hogy így van.
Nos ez az igazi zicharonot gondolkodás.
Örülök, hogy nincsenek gyomorproblémáid ennyi kávé után. Pszichológusnál jártál már? ;-)
jellemző, hogy a főügyészen kérődzik és még véletlenül se azon, hogy mi történt ott a börtönben és hogy akadályozhatták meg az ottani vizsgálatot mindenféle miniszterek?