elég rég hirdeti eddig sima 2.4 lt35 volt most frissitette a hirdetést és valamit véletlen átállitott igy lett turbos lt31. 1800kg körülit akarok ezért gondoltam erre ivecot eddig csak 2200kg-ban láttam nem akarom mindig a kpm meg a rendőrt figyelni pedig tetszene egy iveco
Pedig nem volt rossz motor a maga idejében, nagyobbakat is mozgatta (LT55)
Merciből is csak a 310 ér valamit ami megint hasonló.
Bármilyen meglepő ennek a kategóriának ezzel a keretösszeggel az Iveco a királya a mai napig. Pedig VW fun vagyok.
DAF felejtős, Ford is az esetleg a legerősebb motorral vállalható, de nagyobb kerék kell hátra, mert nem megy. Gazellából hosszú platóst nem nagyon találni, elsőkerekes meg nem való autómentőnek, esetleg Renault Messenger, de az meg ugye Iveco, Lublin meg szerintem nem létezik hosszú tengelytávval.
Ezzel a motorral én biztos nem vennék autómentőt. Már a Volvokba is sok baj van a turbós változattal nagyon sokan nem szeretik, a szívó az még elmegy ha vigyázol rá de ez a turbós motor egy autómentőbe ami szinte mindig terhelésen van elég bátor döntés. Ha ilyet vennél akkor mindenképpen szerelj be egy külön vízhőfok mérő órát ami fokban mutat, a hőmérsékletre kell a legjobban figyelni mert különben hengerfejes lesz. Mindig melegítsed és amíg nem melegszik be, 2000fölé ne pörgesd és ha lehet kerüld el az emelkedőket. Ja és mindig hűtsed 1-2percet leállítás előtt.
Ha az Lt es Iveco kozott kellene valasztanom, akkor egyertelmuen az Iveco mellett voksolnek. Lt nek rosszabb a fogyasztasa, ami meg hagyjan, de a 60-70 es utazo tempo nem a mai vilagba valo. Akkor mar inkabb egy Transit,
Egy időben utaztak rá a kpm-esek és a rendőrök is. Akkor meg legalább egy platós felépítménnyel kell rendelkeznie hivatalosan amire oldalfalat lehet szerelni. Kint sok ilyet látni.
Én ha LT-t vennék TD-t és aluplatósat választanék. Amúgy én is LT-t akartam, Érden annak idején találtam is egy nagyon szuper aluplatóst, de elmentünk kipróbálni, de a hátsó híd nem volt benne jó, aztán megláttam az Ivecot és így lettem Ivecos amit azóta se bántam meg. Jó azt az osztrák alufelépítményt sajnálom ami az LT-n volt.
Mindenképp legyen bejegyezve, a sárga lámpa nem is fontos, de a járműmentő felépítmény legyen beleírva. Mindenképp hátul dupla kerekeset vegyél és hátsókerékhajtásút. Ideális konstrukció az alvázasok, amit egy két japánt és koreait eltekintve csak az Iveco gyárt. Ha Ivecot veszel mindenképp turbóst vegyél. Nem tudom mennyi pénzt szánsz rá és tényleg mire szeretnéd konkrétan használni. Rengeteg hulladék felépítmény létezik. Tedd esetleg be ide a linkjét a hirdetésnek és véleményezzük, hogy megéri-e mik az előnyei hátrányai.
Ivecosokat kérdezném elsősorban. Nektek milyen motorotok van, mik a végsebességeitek (tartós utazó akár emelkedőn is) esetleg trélerrel. Valamint érdekelne a diffi áttétel.
ilyen engem is érdekelne..uyg gondoltam spaniferessel kellene varratni ....már várok egy telefonszámot ez ügyben de kellene lehet mérte is...én 20 meg 30 cm láttam
tudnátok nekem képet feltenni arról a kis kocsiról(a nevét nem tudom) amit be szoktunk tennia futómű sérült kocsik alá maika trélerre felcsörláőzzük??? keresnék képet a web-en de nem tudom mi a neve hogy keressek...
Hali! A napokban árokba hajtottam egy kisteherrel Győr környékén. A kocsinak nem lett sok baja, csak a kihúzni nem tudtam, hogyan fogjuk a gépet. Hála a mobilnetnek gyorsan találtam autómentőt, ajánlom nektek is. Roader120
Ezt az autót éppen ismerem. Szerelő a tulaj és nem éppen sufni műhelye van, de igaz nem 20 éves, szerintem pont nem érdekli, hogy Bedford :) De ez nem kötekedés nehogy félre értsetek. Viszont azért én egy Daily-t nem cserélnék erre és nem azért mert rossz lenne, de szerintem más kategória.
Szerintem a felépítmény is könnyű és alacsony súlypontú. Szerintem előtte osztrák vagy német autó lehetett. A 2.3 TD meg 90 vagy 100 LE és 190 v 218 Nm-t tud. Kb egy szívódízel Iveconak felel meg, vontatásra nem az igazi. Személyautót cibálni vele ennyi pénzért szerintem megéri. Jók voltak ezek az Isuzu motorok.