Keresés

Részletes keresés

kanga 1 Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4692

Hol olvastad a kutyajutalomfalatot?

Előzmény: zsazska (4689)
kdevid Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4691

:D

Nem jutalomfalatot kap, hanem ragcsalokajat :D

A jutalomfalat Neki a Szolo, citrsufelek :D

Azokert megcsinal barmit :D

Előzmény: zsazska (4689)
zsazska Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4690

Még annyit hozzátennék, hogy a takarmányárus tanácsára süldőtáppal etetek, és nem hízótáppal! 

Előzmény: kdevid (4688)
zsazska Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4689

Szia! 

Ez az etetés téma már sokadszor kerül itt napirendre.

Én is táppal etetek, de ezeknek a tápoknak csak a neve táp. Csak annyi könnyebbséget nyújt, hogy nem kell külön takarmányt, darát méricskélni, csak a már előre bekevert takarmányból kimérni a megfelelő adagot. Amit én adok, abban sincs semmi egyéb alkotó elem. Véleményem szerint az én állataim sincsenek túlhízlalva, pedig kezdetektől fogva ezt eszik. Mostani állataim 7, ill. 8 évesek. Nálam a tápon kívül csakis gyümölcsöket, zöldségeket, és füvet esznek. 

Én inkább a kutya jutalomfalat egy tálnyi etetése ellen szólnék  A jutalomfalat az nem etetésre való, legyen az kutya, vagy malac. A jutalomfalat olyan ízfokozókat tartalmaz, hogy az állat szó szerint rákattanjon, és szinte remegve csináljon meg minden gyakorlatot, hogy mielőbb hozájuthasson. Egy-két falattal könnyen rábírhatod hogy kérésre leüljön, lefeküdjön, forogjon, vagy bármilyen trükkre megtaníthatod, de ne azt kapjon vacsorára! 

Előzmény: kdevid (4686)
kdevid Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4688

Dehat ez buza, kukorica dara...

Előzmény: kanga 1 (4687)
kanga 1 Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4687

Részemről tápellen es vagyok. A hízótáp hízóknak való.

kdevid Creative Commons License 2013.10.14 0 0 4686

Sziasztok!

Olyan kerdesem lenne, hogy malckanal tapot kellett valtani, megszunt az a bolt ahol eddig vettuk!

Amit eddig evett: valami dara (babolna bio), amit direkt ugy kertunk, hogy kismalacnak lesz!

Most sikerult venni ugyanugy babolna bio darat, ami allagra ugyanolyan, kicsit barnabb, es allitolag szoja is van benne...

ugye nem fogom elhizlalni a kocamat?

Reggelira kap 4-5 evokanalat a darabol, vizzel felontve, este pedig egy kutyatalnyi "vitamint", freshnapfos ragcsalo karika, magas vitamintartalommal, alacsony feherjevel, alacsony szenhidrattal...

kanga 1 Creative Commons License 2013.10.13 0 0 4685

Ben mester hol a francban vagy?

Attila314 Creative Commons License 2013.10.09 0 0 4684

Csabinak nem kell sokat várnia...

Amúgy is téged öööö azaz Csabit ajánlotta egy topictársunk.

Írj egy telefonszámot a mailemre és holnap fehívnálak valamikor.

Kösz Atti.

Előzmény: eniangel (4683)
eniangel Creative Commons License 2013.10.09 0 0 4683

Szia!

nekem van egy kan malackám (is) Csabi 2010 juniusban született. Balkányban lakunk, igaz nem Debrecen, de viszonylag közel.

Őt szívesen ajánlanám, teljesítményével nincsen gond :). Málna a lány malacunk már 2szer nézett anyai örömök elé Csabitól. :) amugy meg barátnője van, egy autógumi félig leásva a földbe az udvarán, vele naponta többször is elvonul. Így szerencsére minket nem molesztál és nem látszik h ivaros kan, amig nem volt guminő addig bizony előszeretettel  bizonygatta/mutogatta férfiasságát.

Decemberig még van idő, de ha gondolod Csabi várja majd a jelentkezésed :)

Előzmény: Attila314 (4682)
Attila314 Creative Commons License 2013.10.09 0 0 4682

Sziasztok.

Gondoltam még időben elkezdek keresni egy "vőlegényt" Ribizlinek. 

Ha valalkinek van, vagy tudomása van minessotai kan malacról Debrecen környékén, írjon nekem itt vagy mailban.

Ha kicsit messzebb van az sem akadály.

December vége vagy január elejére tervezem.

Kösz. Attila

Attila314 Creative Commons License 2013.10.06 0 0 4681

Elvileg ha nem módosult neki akkor ezen a hétvégén kellett volna ivarzania.

Még semmi nem látszik rajta.

Lehet megzavarta a költözködés.... de minden nap figyelem.

Egy kérdés :

a gyerekekkel jól kijött? Mert nálunk nem akarja elfogadni. Folyamatosan támadja ha meglátja a kislányomat..?!??!

Előzmény: kurbli2 (4680)
kurbli2 Creative Commons License 2013.10.06 0 0 4680

És már látod tüzeléskor a viselkedés változását?

cca 21 naponként lehet tervezni.

Előzmény: Attila314 (4679)
Attila314 Creative Commons License 2013.10.05 0 0 4679

Igazad lehet.

Nagyon megszerete a házát. Holnap építem neki a véglegest. Deszkapadlózat, szalmabála szigetelés, meg valami világítás. Valami led-es 12v rendszert mert félek betenni izzót.

Ma megint megszálta az "ihlet" délután 2X is. Nincsen semmi baja csak szeret lustálkodni a házába. Jó neki mert a bejárat déli oldalon van és egész nap odasüt a nap. Olyankor kifekszik elé és a napon alszik tovább.... :)

Mára már a wc-ző helyét is közelebb helyezte a kijárathoz.

"Lusta mint egy disznó"   mostmár vizuálisan is értelmet nyert ez a szólás!!!  :)

Előzmény: kurbli2 (4678)
kurbli2 Creative Commons License 2013.10.05 0 0 4678

Ellés után volt hogy 5 napig nem volt semmi, már azon gondolkoztam, adok egy kis fenolftaleint.

Akár lehet egy kis bélrenyheség.

Jó meleget csinál magának és lustálkodik, ill. kitágultak a belek és kevésbé van inger.

Előzmény: Attila314 (4677)
Attila314 Creative Commons License 2013.10.04 0 0 4677

Pisi az van minden nap 2X 3X is.

A kaki is kijön a 3. nap mind a három napi adag  egymás után.

Lehet lusta kijönni a jó meleg házából és összegyüjti.

Előzmény: kurbli2 (4676)
kurbli2 Creative Commons License 2013.10.04 0 0 4676

?????????????

3 napig nincs széklet? Pisi van? 

Előzmény: Attila314 (4675)
Attila314 Creative Commons License 2013.10.03 0 0 4675

Mostanában, lehet a hideg miatt, nemtudom de az input megy befele minden reggel és este viszont az output csak minden 3. nap.

Viszont akkor egész nap kint van és behozza a lemaradást! Sétálgat, fekszik a napon, túrja a földet, keresi hol vagyok éppen....

Nem én nem engedem ki, hanem Ő nem akar kijönni a helyéről....

Nálatok is így van?

Attila314 Creative Commons License 2013.10.03 0 0 4674

Szasz Papi!

Na ő az új családtag. Minnesotai és nem Vietnámi...

Igazából "dísz-disznó" olyan hobbyállat féle, nem pedig vágósertés, akármennyire is "kövérke" most...

Előzmény: japipapi (4673)
japipapi Creative Commons License 2013.10.03 0 0 4673

Sziasztok!

Bocs, hogy nem köszöntem Nektek,   -ez a második írásom-, Attila barátom malacának okán keveredtem ide. Malacot nem tartok, sajnos nem lehet, (az új jogszabály alapján sem), de azért figyelemmel fogom kísérni ez az oldalt is. Ki tudja? Talán, valamikor szükségem lehet e tudásra is, van még bőven hely az agyamban. :-)))))

japipapi Creative Commons License 2013.10.03 0 0 4672

Szia, Attila!

Nos, meglestem védenced. Ne nagyon értek a disznóhoz (ámbár már életem során jó sokszor disznókodtam) :-D. Ez vietnámi csüngő hasú? Az hallottam, igénytelen jószág, ugyan kicsi, nem kell sok segítség a böllérnek, és nagyon zsíros teremtés.

Előzmény: Attila314 (4619)
kanga 1 Creative Commons License 2013.09.26 0 0 4671

Persze, hogy nem zavarsz! 06304678150

Előzmény: Attila314 (4670)
Attila314 Creative Commons License 2013.09.26 0 0 4670

Szia.

Sajnos nem tudja ő sem. Valahogy kiderítjük!  Holnap délelőtt felhívnálak ha nem nagyon zavarlak...

Előzmény: kanga 1 (4667)
zsazska Creative Commons License 2013.09.25 0 0 4669

Jó egészséget, és hosszú életet kívánok a kis Vilmának, mert ahogy látom, Ben hamar átlendült a nemi korlátokon, és megtalálta Vilmos női párját:-) 

Előzmény: kanga 1 (4657)
ez-Ben Creative Commons License 2013.09.25 0 0 4668

:))                                    A tanult kismalac !

Vilmácska- nevezzük így kis hősünket- a mamája hasában gyakran hallotta- a Kanga Alapítvány így, a Kanga úgy, ennek következtében, arra a- helyes- következtetésre jutott, hogy a Kanga-Alapítványban látja majd meg a napvilágot. És, mivel tanult kismalac volt, egyáltalán nem izgatta, hogy társai nagyobbak nála, tudva : Kanga egy kenguru, igen gondos anya, és úgyebár a kiskenguruk is eléggé kis súllyal születnek, aztán zsuppsz bele az erszénybe, ahol végülis aztán "nagy lovakká" fejlődnek ! 

Megszületett Vilmácska de jajj... az erszény helyett egy körte várta. De mivel tanult kismalac volt nem esett pánikba, csak annyit jegyzett meg gyermekdeden : Mennyit változott a világ Micimackó óta.

Azzal napirendre térve a dolog felett, vidám dalocskába kezdett. A kismalac röff, röff, röff, földet túrja döff, döff, döff,

...és vígan trombitálja : a Kanga Alapítványnak nincsen párja ! ( A tanult kismalac - ezt is jól látta !:)

Előzmény: kanga 1 (4666)
kanga 1 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 4667

Ribizli 2009-es az ő papája még az első Dió volt Ő 50 körül volt 3 évesen színizom pasi 40 cm körüli marmagassággal. A mamában bizonytalan vagyok, vagy Kókusz, vagy Mogyoró1 , vagy Shakira. Ha Kurbli emlékszik, hogy ki a mama akkor megírom mekkorák most. Jó néhány gazdival tartom a kapcsolatot.

Előzmény: Attila314 (4661)
kanga 1 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 4666

Kaphatná, ha leszel a keresztpapája. Ja egyébként kislány!:)

Előzmény: ez-Ben (4662)
kanga 1 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 4665

Sajnos nincs túl sok adatom, Ribizlire azért emlékszem, mert elég hányattatot sorsa volt mire Kurblihoz került . Kurblit meg nagyon kedvelem. Nem mellesleg Ribizli volt a második kanom első felesége.  Be kéne pároztatni ,hogy lefogyjon. Befogadhatnád mellé a gazdikereső szűz pasit.

kanga 1 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 4664

A súly nem annyira beszédes ám. Orvosi beavatkozások, oltások ,ivartalanítás előtt én mérek mindenkit, mert hihetetlenül becsapósak. Pipu és Lujza malacokatt alsó hangon is 50 kilónak tippeltük, az állatorvos , a férjem meg én. Mérésnél kiderült, hogy Pipu 32, Lujza 35 kiló. Bedig jóval nagyobbak mint Zizi aki 33 kiló. Most a kismalacokat méregetem. Ők egy hetes korukra megduplázzák a születési súlyukat. Jelentősen méretben nem változna, csak kitelnek. Pedig 100%-ot gyarapszanak. Aférjem szokta felemelni a malacokat és mérlegre áll, én meg leolvasom az eredményt és levonom a férjemet. Szerintem Ribizli felemelhető súlyban van. Egy fél almát a szájába adsz amíg csócsálja szerintem hagyja magát felemelni.

kdevid Creative Commons License 2013.09.25 0 0 4663

Sziasztok!

KErdes:

Szallitani, hogy lehet ezeket a joszagokat?

Autoban bekakil, bepisil :(

Utanfuto nincs :D o/

sajna nem kombim van, szoval a csomagtarto is felejtos sztem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!