Nah végeztem Queensland-del is, mind a 3 nagyon jó verseny volt :))
Egyértelmű, hogy ebben az évben Winterbottom a legkiegyensúlyozottabb, remélem jövőre ott figyel az FPR autón az #1. emlékeim szerint csak a Clipsal 500-on volt bajban, amikor Lowndes kibaszta Courtney-t, ő is belekeveredett...
a Vodafone-osok agresszivitásának ismét meglett az eredménye - bár Lowndes műszaki hiba miatt esett vissza az 1. versenyen - utána voltak szép előzések többektől.
A Holdenek itt is gyengélkedtek, csak Ingall tudta valamennyire felvenni a lépést a Fordokkal.
a V8 Supercars-szal nem vagyok annyira elmaradva, csak a Queensland 400-at nem láttam még.
Nagyon jó versenyek voltak, Hidden Valley-t simán hozta a FPR (titkon nekik szurkolok), pedig a 2. versenyen a restartnál nagyot hibázott Richards, meg Winterbottom csapata is eltaktikázta egy kicsit, nagyon hamar jöttek ki. nem értem, miért.
azzal együtt, hogy a Holdenek gyengélkednek, Tander jól elvan, néha kifog 1-1 futamgyőzelmet. a Vodafoneosok pedig "túl agresszívak" meg is szívják néha...
tényleg mikor is vetik be az új Falconokat? (már ha be merik, most elég jól mennek a jelenlegi Fordok)
érdekesség:
a Glenfords és a Team Kiwi egy csapat lenne? úgy láttam ugyanazt a pithelyet használják.
Most hétvégén lesz a Bigpond 400-as a Barbagallo Racewayen. Tavaly Tander a kvalin is első volt, és mindhárom futamot elsőként hozta. Eddig nagy formában van, és nagyon kevés választja el Kelly-től. Kiváncsian várom. :)
Ugyanerre gondoltam, mikor néztem az eredményeket! Meg lesz ennek a többfrontos tesztelésnek az eredménye, legalábbis nagyon bízom benne. A Lada idejére voltam még kiváncsi, de több tényező miatt sem mérvadó az idejük: egyrészt 15 kört mentek, ami nudli, másrészt Shapovalov hajtotta, aki egy amatőr versenyző. Jaap Van Lagen mégiscsak profi, ő mindenképpen mérvadóbb lesz, ha beül ma, és tud menni eleget a géppel.