Akkor passz, én holnap megyek venni, azt hittem egyszerű lesz, bemegyek a benzinkúthoz és kész, ezek után már nem vagyok biztos benne...... Majd holnap reggel beszámolok, én inkább attól félek, mennyivel lesz drágább.....
Tiszteletreméltó a fáradozásod! Én is szívesen beírnám magam az "autóinkhoz". De számtech analfabéta vagyok, abszulut felhasználó. Elég ha beírom és mentek, vagy felteszel te?
Más, mindenkinek:
Megpróbálom még 1x: Van még valaki az előző egy száll véleménye kívül aki állást tudna /akarna/ foglalni, hogy melyik alufelni mellett érdemes dönteni?
Nekem budapesti autózással 8,5 litert eszik. Nem mondanám, hogy nem megy. Tény, pörgetni kell (mint minden 16szelepest), de akkor azért megy. (főleg 1személlyel)
Autópályán az utazó sebessége 130km/h (mint minden autónak :o) ), de azért ekkor még simán belekezdhetsz egy előzésbe, mert 150ig tűrhetően gyorsul.
Ha nem taposod ki a belét, és nem csak a belvárosban használod, simán tartható 8liter alatt a fogyasztás.
Ritkábban jutok ide olvasgatni, de mintha azt írtad volna, hogy nem lehet minden rádiót némítani? Szal akkor nem szedem ki mégegyszer, és bocsánatot kérek megemtól.
Az a sípolás olyan magas frekvanciájú, hogy szerintem a legtöbb kolléga meg sem hallja. Én törtem rajta a fejem egy ideig, de úgy döntöttem, normális üzemi hang mellékhatás.