Esetleg tudsz javasolni bontót ahol beszerezhető az alu kilincs és az elkróm. tükör? Mert ahol eddig kérdeztem, vagy nem is reagáltak, vagy nincs:( köszi
Mindig ilyen étvágyú volt? nekem 3000Km-s átlagom 8.4L/100Km budapest dugó mentesen budaörs meg egy kicsi pálya... múlt nyáron 7.1 volt a német oda vissza átlagom hegyi szerpentinezéssel és 17-180as pályázásal. iidén nem tudom menyi lesz az átlagom full pályával (hosszabb 5. van azóta de most lesz egy box a tetőn!)
Régen jártam erre, szerencsére nem sok gond van a kocsival ('99-es 2.0 benzines coupé). Csak eszik, mint aki éhes. Budapest+autópályázás: 10 liter, Budapest-Bamberg (német pályán kényelmes 160): 9,8 liter, Horvát kiruccanás (ahol kb. az út 80%-ában max. 110-zel mentem) 8,4 liter. Mindegy, ez van, szeretem, csak az zavar, hogy gyakran kell tankolni (tehettek volna bele nagyobb tankot).
Ami bajom most van: A tetőablak nem nyílik ki rendesen. Megnyomom a nyitó gombot, felnyílik kb. 2-3 centit és megáll. Úgy kezdte, hogy először nyílt frankón, majd csak pár centivel kevésbé, mint a teljes nyitás, következő alkalommal még kevésbé és így tovább, 5-6 próbálkozás után eljutottunk odáig, hogy már csak függőlegesen felfelé jár az ablak. Van valakinek ötlete, hogy mi az oka?
Olaj témában: 11 ezer km után cseréltem olajat, még volt barnás beütése, nem volt teljesen fekete. Most Castrol Edge 0W40 ment bele, ezzel elvileg hidegen jobb a kenés és kisebb a fogyasztás is (elég sokat járok vele városban). Még csak 4000 km van ebben az olajban, de majd beszámolok a tapasztalatokról.
Amúgy egy 2001-es 1.8 symbole a járgány. Kellene hátsó díszléc, utasüléshez lehajtható napellenző, a belső levegőbeömlő kütyük vannak eltörve, meg ilyen apróságok.
Köszi a tippeket, amúgy nem vettem észre, hogy bármiféle teljesítményvesztés vagy 3 hengerezés lenne ha nem megy a kilóméteróra és a km számláló. Az Alig utcán meg majd elgondolkodom, de nincs kedvem lenyomni 400km-t oda-vissza most hirtelen... :) Amúgy nem tudtok egy fasza PUG (406) bontót az országban valahol? Vagy mikor hol, mit lehet kifogni inkább a megszokott? Amúgy a gyári cd-rádió kérdésemre még nem nagyon kaptam megerősítést... CD tár bele, vagy inkább az Alpine fejegységet hajítsam be a gyári helyett...?
kicsit nem meleg az olajad? Nekem is enyire vagy kicsit jobban nemt fel... aztán egy 7 soros olaj hűtőt be dobtam és 90foknál nyit a termosztát benne így max 1 vonást megy fel a 90től!
Nem rossz, de 530 km után már porzik a tank? Ilyen egy HDi-n elképzelhetetlen. Ma voltam a veszprémi Peugeot szalonban ahol van egy 580 000-et futott Hdi 406 természetesen eredeti jó motorral.
Ok, értem a dolgot, de nekem meg az lenne a furcsa, ha egy chip eltörése vagy akármi a kilóméterórában pont olyan tüneteket produkálna, mint egy jeladó haldoklása: 10-ből egyszer fordul elő, de akkor is megjavul, ha bemelegszik a szekér. Hát mindegy, majd meglátjuk Henrik mire jut vele.
Egyébként az Alig utcai műszereshez nekem is volt szerencsém, de még 405-ös koromban. :) Meg voltam velük elégedve.
A napokban mértem rugalmasságot: 80-120-ig 3.ban, http://www.youtube.com/watch?v=uqQsdvukmvs
Nekem benzines van 2002-es és abban sincs benzin szűrő. Állítólag olyan AC pumpa van benne ami nem veszi fel a piszkot a tankból, talán azon van a szűrő, de ezt nem kell bojgatni, felesleges. Hátsó ülés alatt van a nyílása az pumpának, én még nem szedtem szét, de nem is fogom mert minek....ha jó.