Köszi a jelszót, megkaptam, sikerrel meg is változtattam.
Az autóink táblázatba megpróbáltam magam beírni. Nem meglepő módon nem ment :-)
Légyszí írj be engem is:
Cee'd 1,4 LX+; riasztó, alufelni, téli gumi; 2007-11-12; Black Pearl
Tesód jól választ, ha ilyent vesz. Nekem eddíg nagyon bevállt az autó.
Eddigi átlagfogyasztás a megtett 7.912 km-en 6,94L (kb 30% Bp, 50% főút, maradék Bp környéki kistelepülések). Nem épp nagypapásan vezetek, de nem is tolom ki az autó szemét.
Egyébként mégis van egy negatívumom az Alessio-val kapcsolatban. A gumisom imádott, mert a tehermentesítő gyűrűm szintén alu volt és állandóan ráragadt (elektrolízis) a kerékagyra. Állítólag van olyan (igényesebb)alufelni (a fentieket elkerülvén), amelyiknél ez műanyag. Nem tudom, lehet, hogy csak duma.
Ja, azt nem is meséltem eddig, hogy azt hiszem, nálam is jelentkezett a rángatás! Hosszabb gyorsítás után, mikor visszavettem a gázt, olyan rángatózást éreztem, mintha lefulladni készülne az autó. Ez az, amit Ti is jeleztetek korábban? Aztán sikerült mesterségesen is produkálnom, egészen lelassítottam, 2 fokozatot visszakapcsoltam és ismét gyorsítás, majd 4-esben 70-nél jött a ráng. Aztán megint pestre kerültem és újfent nem éreztem többé.
Fogalmam sincs, eddig miért nem vettem észre, lehet, hogy amikor produkálta, épp rossz úton haladtam, és nem vettem észre, márpedig Bp-en nehéz sík terepen menni :).
Ez nem elérhetetlen, persze erőteljesen autó- és motorfüggő. Pl. az 1,5-ös Renault motorok híresen jól fogyasztanak, az első szériás változatokkal (asszem kilencven valahány lóerős volt) 4 alatt is fogyasztott pár klubtag.
Tehát tényleg minden attól függ, hogy mit és milyen körülmények között használod. A Cee'd valóban sose fog 4 körüli átlagot produkálni, de 4,5-5 között szerintem is reális lehet.
Nekem 3 felnőtt+csomag olaszból haza pályán Ausztrián keresztől (alpokon át) megálva fényképézgetni, klima nélkül 110-el 4,6! Nem hiszem hogy elérhetettlen lenne!
Hozzáteszem azóte se tudtam ilyen fogyasztást produkálni! Nekem pl vegyes nyáron 5.3 télen 6.2!!! Nem akartam elhinni, de ennyi! Fontos hogy nem Bp! Vidék!
Az új takarékos modellel "csoda fgyasztást" értek al a teszten, Barcelona melletti autópályán 3 felnőttel kereken 4 l !!!!!!,............ 100 km/h val gurulva! Megőrülök. Én vagyok hülye vagy engem néznek annak?!?
Kedves crdi tulajok, próbálgassátok, szerintem szélcsendben, tiszta, muslincamentes légköri viszonyok között nekünk is sikerülni fog!
Én a Kiától rendeltem, drága volt (60e), de benne van a hitelben. 30 cm-ig írja ki, jobb és bal ikon, csipog is, 4 érzékelős, pontos, oszlopot is észreveszi. Nagyon bevált, nélküle gáz lenne nekem a parkolás (SW).
Nekem úgy tartott 3,5 hétig (Pappas Budafok) hogy az autó Budaörsön állt a lágermaxnál a rendelés pillanatában, és a hitel másnapra rendben volt (banki dolgozói hitel)
Hogy mi a fene tartott ennyi ideig máig sem értem....
Az amúgy pozitiv véleményemet a kereskedésről ez az egy dolog zavarta meg!
Ha ezek szerint még az országban sincs a tied, hosszú lesz....
Ja és holnap megyek vissza vezető ajtó és csomagtér ajtó beállításra, mert nem szépen csukódnak.
most már persze beugrott. Hálistennek egyre többen vagyunk és sok a hozzászólás /vagy csak az én agyam öregszik/
Szóval örülök, hogy ezt írtad, mert én nagyon kinéztem magamnak, igaz már 21.990,- Ft. de tetszik, hogy egyedibb /legalábbis nekem/ és talán magasabban pozicionált, mint az ára, vagy tévedek?
Én rendeltem MOMO Wintert, de szerintem az csak előnyére wálhat egy felninek, ha bírja a téli sózást és mínuszokat, szóval semmivel sem rosszabb, mint a nyáriak.
Egyébként még nem vettem át, mert sajnos az én kocsim is kicsúszik a beígért átadásból... :(
Most olvasom az interneten, hogy a MOMO W /alufelni/ típusnál a W a winter /tél/ szót jelöli. Ezek szerint ez télre fejlesztett felni, van ilyen? És akkor ilyet nem is érdemes venni nyárra? Egy kolléga ha minden igaz a múlt héten vett ilyet, ő ezt direkt télire tette?
Köszöntök mindenkit a Fórumon! -Január 10.-én rendeltem meg a Ceed SW 1.6 benzines Ex lim.+Ecs.+vonóhorog, Piston Grey szinben. - A márka választásában döntő volt a Fórumban olvasott sok ezer hasznos (és kevésbé hasznos) hozzászólás, és a tesztvezetés. (Elötte KIA ? brrrrrrr!!!!) -Megrendelésnél kb. egy hónapos szállítási határidővel kecsegtettek. Mai napon érdeklődtem, mivel ígéretük ellenére semmi visszajelzést nem kaptam. -Válasz: Március közepén érdeklődjek, addig semmi biztosat nem tudnak mondani. Sok a megrendelés és kevés autót kapnak. A megrendelésemet egyébként is egyedi gyártásban tudják teljesíteni. Fórumozót idézve: Lehet hogy űrsiklót rendeltem? -Számomra azért kellemetlen, mert ígéretükbe bízva előző g.k.-at eladtam. Kérdésem a Fórumozókhoz:, Valóban ennyit kell várni egy megrendelt autóra, vagy a kereskedő béna? -Talán hasznos lenne ceedservice oldalon a megrendelés dátumát is feltüntetni? Tanulságos lehetne sok megrendelt és leendő megrendelő Ceed-es számára. Tapasztalatok?
Engem egy gyári rendszerű tolatoradar érdekelne,az a rendszám tábla alá van fogatva,nem kell furkálni a műanyagokat,nagyon szimpatikus megoldás csak sehol sincs ár rá...
Elnézést hogy csak igy beszólok ide, de utólagos tolató radart tudok adni nagykerből elég kedvező áron, többféle kivitelben (2szenzor, 4szenzor, 4szenzor+kijelző). Ha érdekel, dobj egy mailt :)