Le kéne vágni a kezét, besózni és a hátába állítani a rohadéknak. Ja és a lábát is hogy ne szaladgáljon soha többet! És a tólókocsijából pedig a küllőket kitörni, hogy ne tudja használni. Bocsánat, csak nehezen viselem hogy az ember gürcöl állandóan, és az ilyen idióták meg tönkre teszik amiért megküzdesz becsülettel!
Biztositas lopas ellen>felejetsd el. 1-2 ev alatt kifizeted a motor uj arat! Ha uj a motorod megkotheted, ha meg hasznalt (nem ma toltad ki a szalonbol) akkor nem is tudsz ra kotni.
Vegyel egy ABUS lancos lakatot, vazon atfuzve lakatold egy eros targyhoz, pld ABUS rogzitoelemhez.Pld>
legalábbis én meg gépem ezen a listán nem szereplünk, tegnap éjjel egy kis ***** mégis megpróbálta elvinni az f650-emet a házunk udvaráról. szerencsére egy analfabéta vak gyengeelméjű amatőr volt, de legközelebb biztos ügyesebb lesz.
a gagyi kábelzárat azért szétvágta, a gyújtást meg szétbarmolta, viszont mikor az udvaron beindította, azt meghallottuk. nem látta a ******, hogy még van rajta két féktárcsazár, úgyhogy jól földhöz is vágta ugyanazzal a lendülettel. viszont úgy eltűzött, hogy azt se láttam merre ment. pedig szívesen utolértem volna...
de megvan a motor.
ennek kapcsán felmerült bennem, hogy esetleg cascót kéne kötni rá. természetesen csak miután beszereztem valami nagyon masszív láncot, meg még mondjuk egy u-lakatot. van itt valakinek lopás elleni biztosítása? vagy tippek? érdemes-e egyáltalán?
Én is gratulálok, nagyon szép gép! Jót mosolyogtam azon, hogy milyen is a sors, mikor először olvastam a váltásodat az R6-ra. Ugyanis régebben -még motor nélkül- érdeklődtem nálad a Banditokról általában, most meg már lassan egy éve nekem is megvan a Bandit. Azonban egy ideje már én is az R6-tal szemezgetek nagyon, és arra tervezek cserélni, bár az még arrébb lesz.
Én most egy darabig pest-debrecen ingajáratot nyomtam autópályán (kicsit sok volt az útépítés és nem volt türelmem az autóhoz), de olyan szinten kopott kockára, hogy vagy elmegyek pályázni kicsit, vagy kuka :)
köszi az érdeklődést,már megoldódott a probléma:) ugyanis nem tudtam hogy a sportgummák kicsit gyorsabban használodnak mint az átlag,főleg ha nagyot hajlik az ember csuklója általában:))) az állandó országúti suhanás megtette a kellő behatást a gumira szépen,csakhát mivel idén nyergeltem át endurórol ,eddig nem tapasztalt dolog volt és nem tudtam mire vélni a dolgot.amugy Michelin Sport Pilot gumi és Fazeren van. Igen,mennék én pályára,csak kicsit huzós dolog,nem?pedig szivessen utánnakoptatnám a széleit:))))
Annyire egyébként nem lehet túlfújni, hogy azért kopjon a közepe. Egyszerűen valszeg folyton azon jársz. Nem nagyon döntögetsz mélyre. Én is mostanában sokat használtam autópályán és teljesen kockás lett. Legjobban egy pár pályakör teszi helyre :)
Köszi a véleményezést:)) Döntögetem rendessen,nincsen vele gond.de a problémára már fény derült.azon egyszerű oknál fogva kopik,hogy sportgumi van fennt,a csuklom sem szoktam kimélni,és kicsit az átalakitások folytán 100+,fölé kerültem már. de azért köszi. amugy felhivnám a figyelmedet,mivel neked is hasonló géped van a http://fazer.tvn.hu oldalra.
Pszihoman: kicsit visszanéztem a hozzászólásaidat és látom, hogy ugyanolyan motorod van, mint nekem. Csak az enyém 2004-es. Nekem a Dunlop Sportmax D252-vel szerelték fel és kb. 9 ezret bírt ki rajta. Most kellene cserélnem, de még nincs vászonosra kopva, csak a minta kevés rajta. 4000 kilométerné nagyjából félig kellene lekopnia.