Keresés

Részletes keresés

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1175

Persze lehet bízni meg kell is, hogy amikor kell akkor leszünk csúcson, de akkor is kevesen vagyunk. Bejön 1 sérülés a fiatalokat nem használjuk +Lake sem annyira hasít, Anderson kérdéses fizikálisan bírja - e ez így azért nem acélos. Lehet nem volt lóvé 5-ik emberre, de akkor legalább kommunikálják le, hogy nincs és rizikózunk aztán akkor tudjuk mi a szitu és reménykedünk, hogy megússzuk sérülések nélkül .HAJRÁ FALCO! 

falco Man Creative Commons License 2021.03.03 -3 1 1174

Gasperrel ez az időszak egyébként mindig is a túlélésről szólt, két éve és tavaly is visszaesés volt tapasztalható ha visszaemlékszel, a különbség annyi, hogy most egy olyan szezon van, amiben más ütemben zajlanak a mérkőzések mint egy normális idényben.  

Sok dolgot nem értettem ma én sem, de az, hogy itt páran már temetik a csapatot az teljesen felesleges. Kupára és a PO-ra kell csúcsformába lendülni, kialakulni a szerepeknek. Messze még a szezon vége.

Előzmény: Törölt nick (1173)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 -1 0 1173

Én mondjuk nem értek ahhoz, hogy megítéljem a fáradtság kérdését, hogy a terhelés mikor jön ki egy csapaton, vagy egyes játékosokon. De valahogy mégis úgy gondolnám, hogy a válogatott meccsek, és utazás utáni első mérkőzésen van erre nagyobb esély , ahol viszont ezt nem igazán tapasztaltuk. Azóta azért pihenhettek (mert ha fáradtak azt észre kell venni az edzőknek, és nyilván aszerint alakítani a felkészülést a következő meccsre), mert négy nap telt el az utolsó meccstől. Benke például nem azért játszott gyengén, mert sérült vagy fáradt, ugyanis a válogatott szünet előtti időszaktól fogva (tehát nagyjából februártól) elég mély gödörbe került. Pedig előtte nagyon jó szezont futott, így nyilván reménykedhetünk abban, hogy vissza nyeri majd azt a formáját.

Előzmény: falco Man (1170)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -2 5 1172

Eldőlt, igen.

Ma végleg.

A Szolnok a hozzáállásával agyonver minket bármikor.

Lófaszt érdemlünk mi nem bajnoki címet!

Csak szerencsétlen Gyuribát sajnálom...

Előzmény: Pick and Roll (1166)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 1 1171

Még annyit, hogy a második hely nem csak azért szívás, mert a döntőben idegenben kezd a csapat (bár ahogy írtam nézők nélkül nem akkora jelentőségű talán), hanem mert az elődöntőben szinte biztosan a DEAC-cal kell megküzdeni, és az kőkemény párharc lesz! Lehet sokan legyintenek erre, de a debreceni csapat igen közel van minőségben a Szolnokhoz és a Falcohoz.

falco Man Creative Commons License 2021.03.03 -1 0 1170

Benke és Beni is sérülés miatt ültek ki meccseket, ráadásul előbbi úgy volt, hogy ma nem is játszik. Az utazás, a buborék, az előtte való óriási terhelés mind benne volt ma a lábakban. Tavaly is botrányosak voltunk az OSE és a Sopron ellen is, a Jászberény is az utolsó mérkőzésen éppenhogy meglett, lentebb írtam, hogy két évvel ezelőtt ilyenkor már a fejeket követeltek páran, szóval még ne aggódjunk szerintem. Tényleg borzasztó a mai vereség és valószínű, hogy nem az első helyről indulunk a PO-ban, de máshol is lehetnek váratlan események, sérülések.

Egyénenként én most nem értékelnék még senkit, várok pár meccset, de nekem is megvan a véleményem, de még hagyok időt a csapatnak. Ez most egy olyan szezon ami még nem volt, valószínűleg nem is lesz, máshogy is kell nézni a dolgokat. 

Bízzunk a csapatban és az edzőkben!

Előzmény: hali79 (1168)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1169

Keller már régen nem az, aki volt az Albás időszakában. Támadásban már három fokkal gyengébb, de sajnos védekezésben is minimum két fokkal. Pedig azt hittük, hogy ha szolidabb is ponttermelésben, akkor azért "hátul" majd egy áttörhetetlen oszlop lesz. Sajnos nem. Nyilván ennél fog jobban játszani (na persze még jó hogy...), de következő idényben (függetlenül hogy alakul ez a szezonunk) mindenképpen kell egy komoly minőségi légiós center (ha nem lesz BL, akkor is lehet találni, kiderült ez nem annak a függvénye), mert ez így óriási szenvedés a palánk alatt. Ha csak annyit írok, hogy Cakarun és Tóth Á., akkor az elődöntőben és egy esetleges döntőt illetően is ugyanaz vár ránk a palánk alatt, mint amit ma láttunk.

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (1165)
hali79 Creative Commons License 2021.03.03 -2 2 1168

Én ezt a fáradtságot annyira unom már...nekik lényegében ez a munkájuk ,munkahelyük...ezt vállalták ezt Bírniuk kell!!

A válogatott meccsek előtt egy hétig nem is volt meccs,majd ha jól emlékszem Benke 2 meccsen nem játszott,Beni egyen...

a többiek mind a négyen ,de a padon ülő nagy hatalmú úr meg olyan rotációt csinál,hogy ha egyben 4percig valaki fent van akkor már sokat mondtam...

Én azt mondom ne legyenek fáradtak!

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (1167)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1167

Büszkék lehetünk a válogatott játékosaink, de hogy ez a 4 meccs visszaütött mind fizikálisan, mind mentálisan a srácokra az tuti. Kevesen vagyunk főleg ha van sérülés, Meglatjuk HAJRÁ FALCO! 

Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.03 -1 1 1166

Most komolyan azzal vagy elfoglalva, hogy a Szolnok kit igazol a BL-hez?

Eldőlt már a bajnokság? Ez nem a Falcós fórum?

Előzmény: Withoutshadow (1149)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1165

A fiatalok miért nem kapnak több lehetőséget? Mai napon nem lettek volna rosszabbak, mint a kezdők főleg triplában. Én sem értem Lake 10 perc, akkor minek? ÁKOS rejtély, kellett volna az 5-ik légiós 

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1164

Többen is írjátok az akarat hiányt.

Ez az ami megengedhetetlen, lehet rosszul játszani, de akarat nélkül nem.

hali79 Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1163

Teljesen ezek az én gondolataim is!!

Most az akarat is hiányzott!!

Mindenki nagyon gyenge volt önmagához képest is.Talán Barac az egyetlen kivétel nálam és nem a 27 pontja miatt..

Perl,Váradi és Benke is nagyon rossz volt!

Loránt és Keller között zongorázni lehet a különbséget...Én szívesen Láttnám nálunk Englisfeldet is ,mert egy csupa szív jó játékos!

Ennek a Keller légiós cserének úgy ,hogy nem hoztunk légióst az értelme számomra nulla volt..

Anderson meg olyan messze van az Nb1 legjobb légiósa címtől,mint én az első osztályú kosárlabda játéktól(nagyon-nagyon  messze vagyok ..)!!

Még Kovács Ákost se tudta levédekezni..(és nem nem érdekel,hogy sérülésből jött vissza)

A második helyről kellene nyerni ,de a mai játék nagyon elkeserítő volt és nekem az egész szezon nem meggyőző!

Mindegy..

Örökké Hajrá Falco!

Előzmény: Real013 (1156)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1162

Agyatlan , nem bajnoki címre méltó játék volt ez! Centerben nullák vagyunk (ha Lake nem kell Gaspernek , akkor minek tartottuk meg, és nem cseréltük le januárban?), és alig van olyan játékos (nálam négy, Baracot még mindig nem tudom megítélni, bár ma nagyon jó volt), aki megüti a bajnoki cím minőségét. Azt sem értem, hogy egy Bundesligában 40%-kal triplázó játékos a magyar bajnokságban miért nem tud meccsenként kettő-három távolit beverni?

Most legalább már nem kell számolgatni, a második helyet kell kitűzni célként az alapszakaszban (és ugye még ezért is tenni kell), aztán majd kiderül mennyire tudja Gasper összekapni ezt a csapatot a a legfontosabb szakaszra. Csak arra vigyázzunk, hogy élesen menjünk a playoff-ba, mert ha ellazsáljuk az utolsó meccseket, akkor aztán elfelejthetjük azt a mondást, hogy a rájátszásban indul a bajnokság.

Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -5 5 1161

Ja, és gratulálok a SZOLNOKI OLAJBÁNYÁSZNAK, igen így nagybetűvel  a bajnoki és kupagyőzelemhez.

Senki más nem érdemli meg ezt idén csakis ők!

Minden meccshez úgy állnak, hozzá, ahogy egy sportolónak kell!

A mi csapatunk meg szarik bele az egészbe, a város pénzén ne lógjanak ilyen pénzéhes tinglitangli szarháziak!

Takarodjatok az anyátokba innen!

falco Man Creative Commons License 2021.03.03 -4 0 1160

Sajnos ma kijött a csapaton a fásultság és az óriási terhelés, rengeteg rossz döntést hoztunk, a Paks pedig az elején talált egy jó ritmust, amit meg is fogott elég sokáig, amikor pedig föléjük tudtunk volna kerekedni, akkor nagyokat hibáztunk.

Két éve is sokan temették a csapatot ilyenkor, követelték Bruinsma, Reddic, Gasper sőt mindenki fejét, szóval még nem kell kongatni a vészharangokat. A Szolnok eddig az egyik legszerencsésebb csapat a sérülések szempontjából, többet tudtak együtt készülni a szünetben, bármi történhet még. Személy szerint nyugodt vagyok, de a konzekvenciákat le kell vonni.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1159

Azért 16%-os tripla mutatóval elég nehéz bárki ellen is nyerni, főleg ha az ellenfél 50%-al dobja. Barac jól nyomta ma csak a tripla hiányzott, de az csapatszinten fős volt 

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1158

Keller sajnos egyértelműen visszalépés.

Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 0 3 1157

Megvettem tavalyi szezonra a bérletet.

Megvettem az idei szezonra a bérletet.

De aki megveszi szeptemberben erre a fosra a bérletet az k..a nagylúzer b+.

Real013 Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1156

Ha ott lettünk volna ezen a meccsen, elgondolkoztam volna a fütyülésen. Pedig utálom.

De ez a lelketlen szar, akaratgyenge, semmilyen hozzáállás megérdemelte volna. Edző, játékos, mindenki szégyellje magát!

Hajrá Falco!

Ryland Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1155

Ez a mai több sebből vérzik...

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1154

Ez elment sztem, az Ase egész szezonban nem játszott 1x sem így, de hihetetlen butaságokat csinálunk. 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1153

Erőltetjük a triplát ami nem megy, illetve pár pontos hátránynál csinálunk valami faszságot kihagyjuk a ziccert, eladjuk a labdát stb... 

Real013 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1152

Oké, hogy nem megy a játék, de hol marad az akarat?

Rohadt nagyot kéne hajrázni az utolsó öt percben, hogy ez meglegyen.

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1151

Ez gyalázat!

hali79 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1150

Nem semmi egyébként ,ahogy az Ase dobja a hármasokat..mondjuk az sem semmi ahogy mi tesszük ezt..vagyis de..egy nagy SEMMI!!

Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -2 1 1149

Szolnok bivalyerősen hozza mindenhol a papírformát, míg mi szenvedünk csiribiri csapatok ellen.

Ha bukjuk a bajnoki címet, akkor valszeg Szolnok nyeri.

A BL-re kit tudnak igazolni?

Vojvoda Perl Keller kizárva.

Allent valszeg nem fogják tudni hazaráncigálni mert a japók agyontömik lóvéval.

Golomán belgáknál jól teljesít neki lesznek komoly ajánlatai, szerintem szintén felejtős.

Kapaszkodhatnak 5 faszájos légiósba, de BL-re meg a bajnokságra ölég karcsú.

Plusz Juhos meg Pongó.

Körmendről esetleg Mócsán.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1148

Nem sokat csinál, de ezt a mait nem rá kell kihegyezni.

Mindennél többet elmond, hogy a második negyedben úgy kaptunk 26 pontot, hogy mindösszesen kettő (!) faultot ütöttünk be. Vagyis nem csak nem tud ma védekezni a csapat, de nem is igazán akarnak. Az utolsó paksi támadásnál is hagytuk őket dobni, még véletlenül sem ütöttünk egy faultot.

Mivel a Szolnok simán nyert Fehérváron , így az alapszakasz nagy eséllyel el is dőlt (ráadásul ma nem érzem a csapatunkon azt, hogy fordítani fognak). Nézők nélkül mondjuk nem akkora hátrány, de most úgy néz ki mégis csak idegenben kell megnyerni a bajnoki címet.

Előzmény: Törölt nick (1145)
Yelloman Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1147

Sajnos ma senki sem védekezik nálunk ( legalábbis az első félidőben).

Remélem Okorn a félidőben fejmosást rendez  az öltözőben !

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1146

Eddig borzalom a védekezés, de van még egy félidő.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!