Keresés

Részletes keresés

xabi Creative Commons License 2001.07.08 0 0 4
Kösz a bíztatást. Legalább már valaki írt a topicba.
De úgy látom nem nagyon érdeklődik senki, amúgy jellemző ez egész Magyarországra. Az atlétika nagyon kevés embert érdekel. Lehet, hogy nem így lenne, ha jobb eredményeket érnének el az atlétáink. Bár szerintem egyes sportágakhoz képest viszonylag jól teljesítenek. Főleg ahhoz viszonyítva, amennyi támogatást kap ez a sportág. Nagyon kevés a szponzor, nagyon kevés a pénz, így igazából nem is várható olyan hatalmas felemelkedés. Mert mint tudjuk, amíg nincs befektetés, addig nem is igazán lesz nagy eredmény. (ugyanez igaz a focira is, bár ott lényegesen nagyobb a támogatás, arányait nézve. Mondjuk érthető is, hiszen még napjainkban is ez a legnépszerűbb sportág, és ennek legnagyobb a nézettsége)
De az már előrelépés, hogy több nagyobb esemény rendezési jogát is hazánknak ítélték. '95-ben Nyíregyházán volt az utánpótlás EB, aztán '98-ban Budapest felnőtt EB-t rendezhetett. Majd most Debrecené a megtiszteletetés, és ott lesz az ifjúsági VB. Sőt a 'néhai' BS-ben is rendeztek nemzetközi IAAF GP viadalt két éve.
Előzmény: ggg (3)
ggg Creative Commons License 2001.07.07 0 0 3
Csak, hogy ne érezd magad teljesen egyedül! Mandula Petra topicjáról se gondolta senki, hogy ilyen sokáig fenn marad.
Úgyhogy előre!!

Hétfő eurosport 19.30 Nizza.

Előzmény: xabi (2)
xabi Creative Commons License 2001.07.07 0 0 2
Egyébként jövő héten hazánkban, Debrecenben rendezik meg az Ifjúsági Atlétikai VB-t. Július 11-én este lesz a megnyitó, majd csütörtöktől vasárnapig zajlanak a versenyek. Minden versenyszámban indul magyar versenyző, néhány éremesélyes is akad köztük.

A magyar szövetség honlapja: www.masz.hu
A nemzetközi szövetség honlapja: www.iaaf.org

xabi Creative Commons License 2001.07.07 0 0 1
Rögtön az első hír.
Tegnap Párizsban rendezték meg az idei év 2. Golden League viadalát. Dívós Katalin megnyerte a női kalapácsvetést, ami egy ilyen rangos viadalon (a legrangosabb olimpia, ill. vb, eb után) nagyon szép eredmény.
Szentgyörgyi Kati pedig 3000 méteren óriási országos csúcsot futott. Majdnem 20 másodpercet javított az eddigin, ami 1989 óta állt fenn.
Még indult egy magyar lány. Győrffy Dóra. Ő magasugrásban 189 cm-t teljesített, ezzel kicsit elmaradt a várttól.
Dugó Creative Commons License 2001.07.07 0 0 0
Engem absz0lut nem érdekel az Atlétika.
xabi Creative Commons License 2001.07.07 0 0 topiknyitó
Sokat gondolkoztam rajta, hogy érdemes-e létrehozni ezt a topicot. Vajon hány embert érdekel az atlétika itt a kocsmában? Kíváncsian várom. Van-e olyan akit érdekel?
Esetleg vannak olyanok is itt, akik atletizálnak?

Úgyhogy akit érdekel, ezerrel szóljon a témához!!!
Ha nem jön be a dolog, akkor hagyom elsüllyedni a topicot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!