Keresés

Részletes keresés

dororo Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2216

Én másképp látom ezt a Lali dolgot. Én úgy gondolom, hogy nem ítélkezett Regina felett, csupán annyit mondott, hogy emiatt akár ki is teheti a lakásból, mert anno Anikót simán kivágták hasonló szituációban. Valahol emlékeztette a többieket arra, hogy ilyen eset már megtörtént hasonló okokból, tehát megtörténhet mégegyszer.

Zsanika89 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2215

"Ha mégis Diaként beleszerelmesedek az egyikbe, a másikat rendesen, korrektül lezárom,és ennyi. Dia ezt nem tette meg Joe-val, csak hagyta lógni a nyomorultat. "

Na, ezért nem volt nekem ez a csaj szimpatikus! :) Egyébként tényleg bonyolult a dolog és lehetne még boncolgatni! :D 

Egy biztos! Rita egy ökör,aki mindenki dolgában baromi okos,csak a saját életét,kapcsolatait nem tudja megfelelően rendezni! :)

Előzmény: mydanone (2212)
nyuszifül01 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2214

-Lali: Egyáltalán nem tartom túlzónak azt, ha Joe kivágna emiatt..
-Anikó: Jajj Lali, miért vágná ki emiatt?
-Lali: De, de

Előzmény: mydanone (2213)
mydanone Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2213

Nem emlékszem már, hogy is hangzott pontosan a szóban forgó mondata Lalinak, de ha tényleg így mondta, és ítélkezett, hogy "szerintem Regi repülj, mint a madár", akkor az szemét dolog Lalitól, de tök mindegy, úgyis Joe fog dönteni :) Gondolom...

Előzmény: Motun (2210)
mydanone Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2212

Regi épp ezért IS empatikusabb, mint Joe. Oké, abban mégis hibás, talán, hogy ő tudott róla, hogy Dia mellette még Joe-val is kavar, de Joe nem tudott erről fordítva, csak annyit, hogy van valaki, de hogy ki az a harmadik, azt nem. 

Most eltűnődök, én mit tennék ilyen helyzetben:

Ha én lennék Dia: vagy nem szerelmesedek bele Regibe, és tovább szivatom mind a kettőt, de akkor pl. felveszem Joe telefonjait is, stb, és a két hülye szenvedjen emiatt, ha akar, ezek az elveim, csinálom.

Ha mégis Diaként beleszerelmesedek az egyikbe, a másikat rendesen, korrektül lezárom,és ennyi. Dia ezt nem tette meg Joe-val, csak hagyta lógni a nyomorultat. 

Ha én lennék Joe: hát eleve fura, hogy ennyire beleszeretett egy csajba, ő a nagy kemény, macsó és még lehetne sorolni a jelzőket.. Van pár hozzá hasonló kaliberű ismerősöm, egyik sem az ilyen nyíltan vállalt érzelmességéről és érzékenységéről híres. Mondjuk én elég jól ismerem őket, több év óta, és tudnak ők is szerelmesek, romantikusak lenni, de nem egy hét alatt :D ahogy azt itt láthattuk. De tegyük fel, hogy oké, Joe vagyok, belezúgtam a Diába. Akkor sincsen rajtam rózsaszín szemüvegecske, és az első gebasznál tisztázom vele a helyzetet. Joe hány napot várt, míg elment Diához, mert az nem vette fel neki a telefont? Amúgy meg.. ha csak egy nap is telt el. Hát akármi más is közbejöhetett a csajnak, nem feltétlen csak "újra a harmadik".

Na mindegy.

Ha én lennék Regina: megint csak kétségbe vonom az ennyire gyors elszerelmesülést, de tegyük fel ismét; szóval ha abba a csajba esek fülig, aki tényleg egy régi jóbarátom nője IS, akkor nem mászkálok el hozzá, miután szakítottam vele, akár levélben, akár nem... hanem hagyom leejtve. Mindenki, aki már közel van a 30-hoz (oké, Regi egy fiatalabb szerep, aláírom), az tudja, hogy meg lehet azért állni,ha valamit nem akar az ember. És a józan ész igenis felül tud kerekedni bármiféle érzelmi cunamikon,mint aminek Regi is érezte Dia iránt ezt az egészet.

Tényleg bonyolult a dolog :)

Előzmény: Motun (2209)
mydanone Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2211

Egy szó, mint száz: Rita egy önző ribanc. :D

Joe-val kapcsolatban meg annyit, vagyis azzal, hogy Lali ettől "féltette" Regit, hogy azért Joe-nak lenne oka rá. Ha anno Zsófié lett volna a lakás, ő se teketóriázott volna mindenféle lakógyűléssel, hanem egyből kidobja Anikót. De ebben a mostani helyzetben meg... a fene tudja, mi lesz :)

Előzmény: Zsanika89 (2208)
Motun Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2210

Szvsz nem azzal van baj hogy Lali kimondta a véleményét, hanem azzal hogy ezt lesarkította egy oylan kérdésre hogy szerinte "Redzsit ki kéne baszni az albiból".

Ez pedig nem vélemény hanem ítélet.

Véleményt azt simán mondhat, akár hangosan is, de az ítélettel egy kicsit csinján kéne bánnia.

Előzmény: mydanone (2205)
Motun Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2209

De épp mert Dia nyitott kapcsolatot ajánlott Dzsóóónak, lehet azt is mondani hogy Dzsóóó állt Redzsi és Dia közé.

Aszem majd egyidőben ismerkedtek meg vele.

Csak mert Dzsóóó kikiabálta a kapcsolatot??? Redzsi is mpndhatná hopgy Dzsóóó elvette tőle Diát.

Bonyolult.

Előzmény: Zsanika89 (2203)
Zsanika89 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2208

Akkor lehet rosszul jött le amit írtam.... :)

Én sem gondolom azt,hogy Lali ne mondja el a véleményét,csak ugye általában ő mindig megértő volt,pl.anno Anikót se akarta a lakásból kiszavazni és most pont Lali mondta,hogy előfordulhat,hogy Joe kiteszi a lakásból ezért Regit.

Mondjuk azt én sem hiszem,hogy emiatt Lali megutálná Reginát, szerintem attól jobban szereti őt (vagyis nagyon remélem)! :)

A másik dolog,hogy a "háta mögött való röhögést vagy az élvezetes-örömteli" kalandot amit Regiről gondolnak,nem is inkább a Joe részéről értem,hanem inkább pl.ott van a Ritácska.

Mert valóban Joe részéről érthető a sértettség,de számomra az jött le,hogy Rita szerint ez Reginek tiszta buli és jó Joe előtt titkolózni.

Hisz ahhoz képest,hogy a legjobb barátnője, egyáltalán nem éreztem rajta azt soha,hogy tiszta szívből megértené,ellentétben Reginával aki mindig mellette állt minden szituban! Na meg az sem volt semmi,hogy megzsarolja egy olyan dologgal,amit tényleg bizalmasan osztott meg vele Regi....

Előzmény: mydanone (2205)
Samandra Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2207

Rita esetében elég lenne, ha kihallanám a telefonból és nem kéne néznem az idétlen pofavágásait :D De amúgy nyílván ezért van így megoldva, mert így látványosabb, eseménydúsabb, stb. Csak így kevésbé életszerű, mert amióta a technikai kütyük megjelentek, a népek ellustultak, nem fog senki csak úgy átszaladgálni fél várossal arrébb :) De rengeteg dologba lehetne mondjuk ezzel az erővel belekötni, úgyhogy be is fejeztem - egy időre :)

Előzmény: bábuvagy (2201)
-kozi- Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2206

Amugy a regina inkább férfi mint nő.

Ezt a Ritára is el lehet mondani! Legalábbis amilyen ordenáré módon bekussoltat mindenkit arra emlékeztet! 

Előzmény: geekvagyok (2198)
mydanone Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2205

Egyetértek! De ha Joe helyébe képzelem magam, vagy bárki más, akkor tényleg olyan hülye kellemetlen, kínos érzés fog el, hogy a francba.. ezek meg ott röhögtek a hátam mögött rajtam... Pedig dehogy! Csak ezt a sértett fél nem tudja, honnan tudná?

Lalival kapcsolatban nem értek egyet veled :) Na jó, abban igen, hogy Regi segített neki, de azt az összefüggést nem látom, hogy most ezért már ne is legyen Lalinak Regiével ellentétes véleménye soha? Vagy ne mondhassa el a saját véleményét (ítéletét)  azzal kapcsolatban, amit Regi tett egy Lalira amúgy tökre nem is tartozó ügyben? 

Én  nem az alapján ítélem meg a barátaimat, főleg nem az ezeréveseket, hogy most csinált-e hülyeséget  esetleg egy másik közös barátunk ellen, vagy sem. És az a másik közös barát a hülye, ha ezért fúj rám mondjuk.

A Zsófis eset volt hasonló. Anikó hibázott, és a többiek meg mind szegény Zsófi mellé álltak, akkor először még Regi is arra voksolt, hogy költözzön ki szépen, ettől függetlenül ő békült ki Anikóval az elsők között. 

Ezek érdekes szituációk amúgy, ha belegondolunk. De nem hiszem, hogy Lali huzamosan utálná most ezért Regit. Ez amúgy is Joe tisztje (kéne legyen), nem pedig a többieké...

Előzmény: Zsanika89 (2203)
sli64 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2204

"Amugy a regina inkább férfi mint nő."

Nem. Regina attól függetlenül nő, hogy biszex/leszbi. Mondjál egy olyan tulajdonságát, ami szerinted férfias, mert szerintem semmilyen férfias tulajdonsága nem látható, és talán Anikón kívül benne található meg a legtöbb empátia.

"ilyenkor nem szégyen nőt ütni?"

Szégyen, nem szégyen, kijárt Ritának. Rita valamilyen okból úgy érzi, hogy mindenki más dolgába bele kell ugatnia. Először gyakorlatilag ultimátumot ad Reginának (ha nem mondja el másnapig, ő fogja elmondani Joe-nak), azután egy vitában, mivel megsértették, dühében kipofázza más magánügyét.  Majd mikor ezért bocsánatot kér és ezt az előzmények fényében Reigna nem fogadja el, még neki áll feljebb és kvázi elkezdi sértegetni Reginát. Ez egyébként azt is megmutatja, hogy mennyire volt őszinte a bocsánatkérés. Az a legszebb az egészben, hogy ezt Rita a szerinte legjobb barátnőjével játszotta el. 

Zsanika89 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2203
Lali itelkezesen en is csodalkoztam,oke meglepte a dolog,de azert azt nem kellene elfelejteni,hogy anno Regi volt az,aki segitett neki az uzsorast kivedeni es talpra allni!
Egyebkent valoban egy nyitott kapcsolatot ajanlott Dia Joe szamara,amit el is fogadott...az mar egy masik dolog,hogy kinek tabu vagy nem a baratja/baratnöje pasija,ebben hibazott Regi,de közel sem elvezte a dolgot annyira vagy röhögte ki Joet a hata mögött,mint ahogy azt masok gondoljak!
Előzmény: Motun (2197)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2202

"ilyenkor nem szégyen nőt ütni?"

Joghézag.:))

bábuvagy Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2201

Itt senkinek sincs telefonja? Mindenki mindent csak személyesen tud megbeszélni? - A kulcsszó: DRAMATURGIA.  gondolj bele nézőként, ha állandóan azt látnád h mindenki telefonál. semmi nem történik, áll egy szereplő az előszobában, és annyit látsz hogy a füléhez szoritja a telót és bólogat, néha beszúr egy igent, meg egy Normális vagy?-ot. ám ha elmegy hozzá, 1. van történés, 2. vannak hangsúlyok, 3. vannak pofavágások, pillantások ,mimika. Melyiket választanád?

Előzmény: Samandra (2162)
mydanone Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2200

Inkább arra kéne tippeket tenni, kit NEM fog a Kristóf meg"szerezni" :D

Előzmény: geekvagyok (2199)
geekvagyok Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2199

:)

Kristóf a nyerő.

Már alig várom hogy megismerkedjen diával. Tuti hogy őt is megszerzi.

Aztán poénból regivel. Majd egy hármas a biszexekkel.

Előzmény: -kozi- (2195)
geekvagyok Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2198

ilyenkor nem szégyen nőt ütni?

Amugy a regina inkább férfi mint nő.

Szóval el lehet itélni az ütésért őt is.

Előzmény: Törölt nick (2188)
Motun Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2197

Ha Dzsóóó belement egy olyan kapcsolatba ahol van egy harmadik is akkor mire fel veri magát.

Aszem egyidőben ismerkedtek meg Diával.

Lehet azt is mondani hogy Dzsóóó állt Redzsi és Dia közé.

A többi  ribanc meg mit ítélkezik. Meg pláne Lali.

Nem is értem Redzsi miért magyarázkodik a többieknek. Zsófi magyarázkodott meg kért bocsánatot amiért (igaz nem) csókolt vissza Vivi kanjának? Vagy Vivi kért bocsánatot valakitől is  hogy megdugatta magát Kristóffal?

Vagy majd Marci kér bocsánatot Redzsitől hogy farokra húzta Dzsóóó lányát??

Zsanika89 Creative Commons License 2013.05.04 0 0 2196
Igen,nagyon jol hallottad. :D En is mosolyogtam,hogy anno akkor mit verte a nyalat Rita Anikonak!
Egyebkent ma ismet bebizonyitotta,hogy milyen "jo barat" es,hogy csak a Marcikajaval meg az ö nagy parkapcsolatukkal van elfoglalva!
Jajj de tetszett az a pofon. :)
Amugy en se vagom azt,hogy miert magyarazkodott annyira Regi,max.ha menni kell akkor gondolom megy a Diahoz. Ertem,hogy nem akarja elvesziteni az eddigi eletet,de azert lassuk be minden mas lesz....
Egyebkent durva volt amikor Marcika csak lapitott a jelenetekben,kicsit odavag az ö sztorija is! ;D
A Zsofika megjegyzese Regi fele,pedig szanalmas volt,inkabb a torkan akadna mar egyszer az az ezerforintoscsokolade! :)
Előzmény: mydanone (2194)
-kozi- Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2195

Ki kivel kavart az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban? Térképes összeállítás a kapcsolati hálóról:

mydanone Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2194

Ja! Jól halllottam, amikor Lali azt mondta, ki van ott legrégebb óta a lakásban? :D Mármint hogy Joe, Regi meg ő? :D 

Ez csak most Ritáról jutott eszembe (épp neki van valami jelenete, ami uncsi...) :D Ezek szerint mégsem a kis szöszi kedvencünk :P

mydanone Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2193

Ez igaz... De akkor is. Kurvára semmi közük hozzá, én speciel nem mentegetőznék...

De már alig várom, hogy ezt hallgassuk még hetekig... -.-" :D

-kozi- Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2192

A kecóban ilyen kollektív itélkezés és esküdtcég van!

Mindenki elmondhatja mennyire csalódott és ezt nem gondolta volna Regináról!

Előzmény: mydanone (2190)
nyuszifül01 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2191

Fél, hogy nehogy kiszavazzák, amit Lali már felvetett! :D

Előzmény: mydanone (2190)
mydanone Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2190

Egy csomó dolgot nem értek, de egyeet főleg: Regina mi a francot mentegetőzik a többiek előtt? Mi a fene közük van hozzá?!

-kozi- Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2189

Kéne belőle animgif! :)

Előzmény: Samandra (2186)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2188

Sajnos olyan túl nagy azért nem volt, de csattant. Úgyis csaj-csaj felállás mellett történt, szerintem simán mehetett volna Redzsi egészen az orrtörésig.:)

Előzmény: Samandra (2186)
Nikol0981 Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2187
Joe problémájára van egy megoldás: jó vastag kötél. Felakasztja Reginát, aztán Diát és extra ráadásként a Madárijesztőt (Ritát) is nyugodtan megránthatja.Neki is jó lesz, meg nekünk is.Nem kell hallgatni a picsogásukat:D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!