Szeretne még valaki raggedy-t rendelni? Június 1-ig gyűjtöm az igényeket, aztán elküldöm a megrendelést.
Persze rendelni mindenki maga is tudna, az érdekesség abban van, ha 3 mintát rendelünk, a toilett roll-t ingyen megkapjuk.
Kérdeztétek a fizetést: Ha mindenkinek jó, akkor a megrendelés napján érvényben lévő MNB devizaárfolyam lesz az elszámolás alapja, amit vagy postán vagy banki átutaláson keresztül tudtok nekem eljuttatni. Ha van más javaslat, akkor csak bátran jelezzétek, mindenre vevő vagyok! :)
A bohócot porcelánját ajándéknak szántam, csak nem tudtam dönteni kettő közül. Igy vettem kettőt, de az egyik ajándék lesz a barátosnémnak.... vagy mindkettő? Megkérdezem majd Tőle melyik tetszik, ha Ő se tud dönteni, akkor mindkettőt megkapja. :DDDDD
A fizetési feltételekrőlk nem tudok semmit. Kérlek írd meg, hogy is legyen!
Edit! Én ilyen szépeket nem tudnék horgolni... ez nálad csak úgy jön magától? Hát igen, a munkahely korlátozza az alkotói szabadságot. Ami engem illet, hamarosan három helyen is fogok dolgozni. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy sutba dobok minden diplomát, aztán elvonulok valahova, ahol alkothatok, olvasgathatok, nagyokat sétálhatok, de hát a gyerekek...nagy kerékkötők. Az ember lánya igyekszik mindent megtenni, hogy boldogok legyenek és az ő örömük a legfonotosabb és így az áldozat már nem is áldozat.
Lányok! Most láttam Micit a tv-hiradóban! Nagyon jó érzés volt látni őt, (no meg a manóit) hogy igen egy 3 gyerekes anyuka is elérhet valamit sok-sok munkával! Újra csak gratulálni tudok!
Gyűjtögessétek bátran, hogy ki, melyik babát kéri (esetleg ugyanazt a babát többen is kérhetitek, így megoszlanak a költségek). Ha jól láttam 6$ az egységár, az most 1200 Ft körüli összegre jön ki.
Ha mindenki egyetért vele, június 1-ig várok, akkor (aki bújt, aki nem) elküldöm a rendelést.
Edi-baba: gratulálok a munkához és szurkolok, hogy jól érezd magad!
És irígykedek, a kötősökre-horgolósokra, mert tünemény dolgok készülnek!
Mvirág, köszi, amit küldtél nekem. Még nem tudom horgolok-e ilyen angyalkát. Talán majd Karácsony felé... Most bagoly-mánia van, 2 nap alatt hirtelen 3 is elkelt, nem győzöm pótolni.
A hét végén voltam a Kedvesem Speed Badminton (gyors-tollatlabda) versenyén, aminek a szimbóluma egy geggó. Azt is meghorgoltam, de még nincs kész, hiányzik az ütő a kezéből. Ha kész lesz, mutatom majd.
És, ami nagy hír számomra, bár az alkotás rovására fog menni: 8 hónap munkanélküli státusz után jövő héttől dolgozni fogok. Vége, sajnos az alkotói szabadságnak, ugyanakkor örülök is, hogy felvettek...
Igen kötve van az angyalka, valamennyire nekem is megy még a mindkettő - sajnos ritkán gyakorlom - de gondoltam ti olyan ügyesek vagytok, hogy meghorgoljátok és a végeredményre nagyon kiváncsi vagyok.
Tényleg jók a minták... , ez az angyalka kötve van , nem horgolva , de mindegy is, csak én nagy kötős vagyok ..., egyszer bizti meg fogom csinálni ! Nagyon aranyos .., és köszi a többi mintát is ....
Lányok nagyon készülnek a kötős nénikék , ugye ? Én még bele sem tudtam kezdeni , de van még időőő , majd hamarosan :-)) ...