Örömmel látom, hogy némi hullámvölgy után ismét gőzerővel megy a topic. Sajnos most nincs időm írni ezért csak üdvözletemet küldöm minden kedves egykori iskolatársnak.
Ui.: A Fülöp Dórának nemcsak szép volt a szeme de kegyetlen szexis, mély hangja is volt. Pár hete találkoztam vele és még szebb mint valaha.
A Nyírivel tavaszszal találkoztam utoljára, akkor egy alapítványi iskolában dolgozott, és azzal terrorizált - heti rendes focizása után futottunk össze egy kocsmában -, hogy elmesélje az ott folyó érdekes pedagógiai kísérletet. (Részletekre nem emlékszem.) Ezt követően még beszámolt arról, hogy éppen PhD-zik az ELTE-n, ahol korábban is találkoztunk egy párszor, valószínűleg ő legalább olyan sokáig nyomatta a PhD-t, mint én a BA-t. (Ez lassan egy évtizedben lenne mérhető.) Nem úgy nézett ki, mint aki jelentős pénzeket nyúlt le valahonnan, márcsak azért sem, mert a sörét mi fizettük ki. Az sem látszott rajta, hogy sötét bűnük nyomasztanák. Mindenestre, aki kiszemelte bűnbaknak, az rendesen mellényúlt. Azt hiszem ő az, akiről még akkor sem hinnének el egy sikkasztást, ha valóban benne lenne.
off: Pepper, köszönöm a képet, nagyon csinoskák vagytok rajta!
Csók mindenkinek: Ödönke
nekem Te gyanús vagy... cés és Adrienn.... nem szereltünk véletlenül együtt indexet egyszer, még nyolcadikban a biciklimre együtt (bár nem működött...) Akkoriban volt két kutyád is...
ALL,
még mindig nem világos, mi történt a NYÍRIvel? Valaki, aki tud fejleményeket, tájékoztasson már, legyen oly jó...
Ja, a szalagavatók... hol vannak most? Ugyanott?
Iszonyatos tömeg, közlekedni nem lehetett vagy a mi évfolyamunkban voltunk túl sokan, nem tudom, de alig tudtuk elkezdeni a táncot, mert nem tudtunk bejönni a népektől... Egyébként szép volt... ez is.
Mily' fáldalmas az igazság: én nem Levente vagyok... Csak kedves mcnab barátom tudatos(?), de mindenképp hasznos félrevezetéséről van szó. De hogy ki vagyok? Segítségül annyit: én már rég tudom, hogy Te ki vagy...:-)
Az Inotai könyvét akkor sem, meg azóta sem olvastam. A srácot magát nem ismertem (alattam járt néhány évvel), de a könyvről azt hallottam, hogy nem is volt olyan rossz.
Baumgartner "Bumi" Zsoltikára emlékeztek? Sosem felejtem el, úgy 6.osok lehettünk (valamivel alattam járt) amikor vigyorogva mutatta mindenkinek az otthonról csakis a vagizás kedvéért behozott óriási aranykeresztjét ami a nyakában lógott!
Mára autóversenyzőként kell melóznia szegénynek... :)
Volt még egy srác, írt valami könyvet és attól volt sokkal menőbb mindenkinél. Iskolabusszal Amerikában, asszem ez volt a címe.
A Lauró (ő jóval felettem járt) állandóan egy bilincset lógatott ki a bőrdzsekijéből. Akkor nekem ez nagyon tetszett, gondoltam majd én is ilyen vagesz leszek, ha már gimis leszek... Valahogy mégsem lettem ilyen! :-)
A Teremi Laci bácsi senkinek nem maradt meg emlékei közt? Szerintem egész jó srác volt. Szegényt jól kiröhögtük egyszer amikor egy szép-nagy "Tégy a gyűlölet ellen!" jevénnyel jelent meg törit tartani. ..pedig végülis igaza volt.
Schulz Szilvi pedig összeröffenthetne már egy ált.iskolás osztálytalálkozót!!!
nagyon örültem, mikor megtaláltam ezt a topicot, pedig már jó régóta megy, csak én nem vettem észre. Már csak a szépre emlékezem, inkább szép, mit nem az összes emlékem. Én is jártam cigizni a kertbe, mert egyszer a hármas tornaterm (alagsor) melleti vécében voltunk, és átmenta füst az ablakon át, a Csopaki meg konkrétan allergiás a füstre, úgyhogy átjött és felvitt miket az igazgatóiba...
Sok tanárról sok minde elhangzott már, Csopakiról szó se essék, Ok, síelés, meg vezeés, meg minden, de egy pedagógusnak alkalmatlan terrorista, és kész. Ma is röhögök, ha eszembe jut a sárga póló... de hülyén néztünk ki... két egyforma sárga soha nem volt... a magánüzleteit meg bonyolíthatná máshol. Róla ennyit.
Viszont elsősorban NAGYON érdekel, hogy mi van a Nyírivel? Hat évig jártam az Aranyba, végig tanított, gimnáziumban nemcsak törit, hanem latint is, állati jó fej, el nem tudom róla képzelni, hogy sikkasztott volna, de komolyan. Nyolcadikban azért ment el 1 évre, mert beállt kőművessegédnek (!), hogy legyen pénze!
Mi ez az ügy?
A többiek? Kőhalmi nagyon jó fej volt, egyetlen tanár sem volt képes arra, hogy ha csak egy pillanatra is elhallgat és kicsit lehajtja a fejét, olyan kuss legyen, mint nála, és állítom, nem a para miatt volt, hanem a tisztelet miatt. Tarnóczyn meglepődtem, itt olvastam, hoyg elcsúszott jobbra, ha igaz, hát ismetem, ez van. Kolosnéról jót vagy semmit, velem mindig rendes volt, emlékszem, mikor valahonnnan Mexikóból, vagy honan jött vissza a férjével, egész órán diavetítés volt Mexikóról... jellemző rám, hogy ennyi maradt meg mindösszesen a kémiából. Meg a terem helye...
Patkó szitén rendben, szálóigévé vált a mondása, miszerint az állatvilágot két csoportra osztjuk: az állat az az, amelyik fut, rohan, a növény meg zöld, valamint, hogy semmilyen állatot nem bántunk, ezt kettes szinten tudni kell. (Néha kimaradnak az N betűim, sebaj.) Aztán persze Csurka, rendben volt, bár vitatkozni nem nagyon lehetett vele, de be lehetett lőni, mit akar... én bírtam. És Etelka néni, aki engem nem tanított, én korrepetálásra jártam hozzá a latin érettségi miatt! És ha már nyelv: hát senki sem említi meg ÖKRÖS tanár urat? Él még vajon?
Szerszámból szerencsére kimaradtam, csak egy helyettesítést tartott, de nekem pont elég volt.
Adrienn néni, istenkém... asse éppen pedagógusnak való...mennyi Aranyköpést gyűjtöttünk tőle... tényleg, Ti is gyűjtöttétek? A legjobbakat le kellene írni, ide, nem? Csata is rendben volt, van még? Techika órák: hát igen. "Körülbelül egymilió macskát kellene visszafelé simogatni ahhoz, hogy egy hatvan wattos izzó égjen". Télleg nem lett volna más képes budai úrigyerekeknek, ahogy valaki írta alább, a mosógép működését megmagyrázni!
Fizika-ügyben meg: a nő nevére már nem emlékszem, de arra igen, hogy összes órát úgy tartotta, hogy közben a kezében volt egy kis füzet, mindent abból olvasott fel, még a példákat is abból írta fel a táblára...
Nem is tudom, ki írta, mert az egész topicot végigolvastam az előbb: télleg jól nézne ki kivilágítva, nem?
Egyébként, mert erről is szó volt: amikor Luxné volt, még nem igazán figyeltem, Baráné alatt viszont egyáltalán nem volt terror, ez hülyeség. Én igazán arra sem elmékszem, hogy ott volt...
Még egy kérés a végére: keresek egy srácot, a neve Szelke Laci, ha valaki tud róla valamit, szóljon mán, legyenszíves.
Jó, hogy va ez a topic, csak így tovább!
Az Anett osztálytársnőm volt általános iskolában, és fel is "fedezték", mert még reklámfilmekben is szerepelt, de nemcsak ő, hanem a tesója is, anyukája, aki született német főzőcske de okosan jellegű műsorokban volt látható a TV képernyőjén, s ez a német konyha gasztronómiai csodái ismeretének tükrében elég meglepő, de ennél csak az volt meglepőbb, hogy olyan németes akcentussal beszélt, hogy hírtelen azt sem tudtam, hogy németül beszél-e vagy magyarul
Drága feleim, leírnátok, mi ez az egész Nyíri-ügy? (Kinek a kabátját lopták el?) Én semmit nem tudok, de érdekelne, és a félmondataitokból nem tudom kihámozni.
Peppers