Sajna nem tudom hogyan lehetne ezt megcsinálni :-( folyamatosan keresem a letölthető verziókat, de sajna nem találtam még semmit. Sőt: még másik oldalt se, ahol meghallgatható. De meg kéne nézni Hans Zimmer oldalát (www.hans-zimmer.com), én is miután ezt elküldtem megnézem, mert ott pl. a Da Vinci kódból lehetett részleteket letölteni még régen. Hátha ebből is.
fúú sikerült meghallgatnom egy párat, nem tudnád nekem felvenni őket, vagy csak egy-kettőt és elküldeni,m ert pont most csinálok honlapot és ahhoz ez nagyon jó lenne!!!!
szal olyan sok név van ebben (és most nem a 3 föszereplöre meg barbarossára gondolok ) ésésés ez igy ... bonyolult.. mit keresnek itt ezek az ázsiai kalózok, v mik?
én a bemutatóban csak ien polip, meg f*szom tudja mien fejű mócsing-emberkéket láttam.
bár, adja isten, h az ázsiai kalózok lesznek többségben, és nem a mócsingfejek.
ha nem lenne benne depp, fix h nem nézném meg, de mi bizunk benne, igaz?? ;-)
Megtaláltam az RTL klubos fórumon a KTK 3. részének a tartalmát:
A kalózkor a végéhez közeledik, de nem addig, míg nem harcolnak meg a főszereplők egymással. Will Turner a Messzi Észak felé hajózik, hogy megkeresse és feltérképezze azt a helyet, ahol megtalálhatja Davy Jones’s rejtekhelyét, és megmentheti barátját Jack Sparrow-t. Jack-et sikerül megmenteni, de… Davy Jones, lord Cutler Beckett, ördögi ázsiai kalóz Sao Feng, és James Norrington meg akarják változtatni a világot, azzal, hogy a bűnös alosztályt felszámolják. Ezért veszélybe kerül Jack Sparrow, Will Turner és Elizabeth Swann szabadsága, és új szövetségesük Barbossa kapitány szabadsága is, és minden kalózé itt a földön. Felmerül egy megoldás: az hogy Jack elvezeti legénységét a feltérképezetlen területre, a Hét Tengerre. A Hajótöröttek szigetére, a világ végére.
Rámész arra alul, mikor üzit írsz, hogy "Új kép: Tallózás" kiválasztod a képet, majd mellette van (jobbra), hogy "Feltölt", akkor alulra beteszi a kép kicsinyített mását, maj a kép mellett arra kattintasz, hogy "Beszúrás". És akkor ide az üzenet mezőbe beteszi a képed :-)