Keresés

Részletes keresés

king13 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12723
Azért az komoly hogy a 2. sessionben eddig összesen 10pontot szerzett csak Robertson...

Na majd ebben a frameben visszahoz egy kicsit :)
Kymry Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12722

Jaja, Higginson kétségkívül szimpatikus.

Ronnie meg nagy ász. Na mindegy, nem tartok védőbeszédet Neilnek, szíved joga úgy érezni, ahogy érzel:) Amúgy meg itt mindenki nagyon fair módon nyilvánult meg eddig, tulajdonképpen senki sem bántotta, úgyhogy nincs is értelme.

Előzmény: king13 (12721)
king13 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12721
"De Ronnie-hoz képest még mindig szerényke."

lehet, de Ronnie egy kicsit többet tett le az asztalra szerintem :)

nekem sehogysem szimpi a srác de ez már az én problémám :) vele ellentétben viszont Higginson kifejezetten szimpatikus és szépen is játszik.
Előzmény: Kymry (12718)
Gracioso Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12720
Higginson lenyűgözően játszik. Az utolsó frame-ben már becsúszott 1-2 hiba, de összeségében fantasztikus. Go Andrew!

Kuruczra meg egy jó szavam sincs, szurkol, hülyeségeket beszél, azt is rosszul. Annyi, hogy talán kicsivel többet vannak csöndben, mint régen..
Kymry Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12719

Vagy Ronnie kirohan:)

Amúgy én sem gondoltam volna, hogy megveri Ronnie-t.

Ami a szerencsét illeti, ez csak egy mondás. Igazából a szerencsének annyi jelentősége van, hogy ha valaki hoszabb ideig szerencsétlen, akkor elmegy az önbizalma is. Neil mázlista, de a mázli sem tart örökké. És nekem még mindig szimpatikusabb Neil "gyerek" nagyképűsége, és mázlija, mint sok más játékos "istenadta tehetsége." Nem minden zseni szimpatikus, és nem kell mindig a legjobbnak szurkolni, akkor ki nézné a meccseket?

Amúgy elég undorító, ahogy Kurucz Neil ellen szurkol, már ezért is szimpatikus, a beszólogatós közönség meg szerintem botrányos, azelőtt is volt ilyen, vagy csak Ding meg Neil kap ennyire? (Asszem Hendry-nek szólogattak még be anno).

Előzmény: Gaaboor (12716)
Kymry Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12718

Neilnek eddig is nagy volt az arca:) De Ronnie-hoz képest még mindig szerényke.

Szóval nem most lett ő nagyképű, eddig is elég magabiztosan tolta. De valahogy a döntőben mindig remeg a keze, úgyhogy szerintem ezt csak a saját megnyugtatására csinálja, nem akkora vagány ő, mint mutatja magát:)

Előzmény: king13 (12717)
king13 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12717
"már az arca is megnőtt, hogy egymás után megverte Hednryt, Sullivant és Davist"

abszolút...ezért remélem is hogy jól elkalapálja Higginson, amire a mostani játéka alapján van is esély!
Előzmény: Gaaboor (12715)
Gaaboor Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12716

A szerencse nem annak alapján adatik, hogy valaki jó játékos-e vagy sem. Szóval szerintem marhaság az, hogy a "jó játékosnak van szerecséje."

Ezen a szinten már mindenki nagyon jó játékos. Valakinek megy aznap, valakinek nem - erre talán még lehet bizonyos korlátozott magyarázatot találni.

A szerencsére viszont nem. Ha nagyon sok nyert frame-ig játszanak, akkor már nincs olyan nagy jelentősége a mázlinak, de a walesi open nem tartozik ezen versenyek közé. Biztos vagyok abban, ha nem öt nyert frame-ig ment volna a Ronnie elleni meccs, akkor Ronnie simán elverte volna Robertsont. De ez már post festa.

Előzmény: Kymry (12714)
Gaaboor Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12715

Tény, hogy jól játszik az ausztrál, de a kritikus pillanatokban mindig marha nagy szerencséje van. Gondolom, már az arca is megnőtt, hogy egymás után megverte Hednryt, Sullivant és Davist. Egyszer-egyszer persze mindenki lehet győztes, emlékezzetek csak vissza Maguire, Murphy, Dott, Dong vagy Lee győzelmeire. Egyszer nyertek, aztán utána szinte semmit sem produkáltak. Volt egy alkalom, mikor összejött, és ennyi. Ettől az én szememben még nem lettek klasszisok. Viszont tény, hogy az új generáció egyre inkább tért hódít és helyet követel magának.

Higginson esetében inkább az elgondolkodtató, hogy még hány olyan játékos lehet, aki ott van a másod-harmad élvonalban, nagyon jól tud játszani, de ez nyilvánvalóan kevés ahhoz, hogy bekerüljön az elitbe, majd egyszer csak hirtelen történik valami, és olyat produkál, amilyet még sohasem az azt megelőző tíz évben. Mert szerintem az evidens, hogy nem a játéktudás hiányzik, hanem valami más, amit szinte meg sem lehet határozni. Talán az önbizalom? - fene tudja.

Mindenesetre én Higginsonnak drukkolok, messze rokonszenvesebb figura.

Kymry Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12714

veszekedjetek velem nyugodtan fan-ok !!!!
Veszekedjünk:)

Na jó, nem kell szeretned, mindenkinek szíve joga azt szeretni, akit akar, amíg nem alázza a másik kedvencét:)

hihetetlen mázlista,

Úgy szokták mondani, hogy jó játékosnak van szerencséje:)
női, lányos gesztusai vannak, ( fúj )

Ez egy ilyen emancipált világ:D Tele nőies pasikkal és férfias nőkkel. Hidd el, Neil még egész normálsi:)
szőke a szempillája :-)

Ha neked is vörösszőke lenne az eredeti hajszíned, neked se lenne barna szempillád. Amúgy meg nem csaj, mit nézegeted a szempilláját?:) Hacsak te nem vagy csaj.
szal nekem naon unszimpi!!!

Nekem meg naon is szimpi, de nem azért, ahogy kinéz. De ezen nem fogunk összeveszni.

Előzmény: fegyi100 (12713)
fegyi100 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12713
Bocsesz Robertson rajongók !

De ez a srác , azon túl hogy jól nyomja (elnézést kérek Kurucz úr löki),
hihetetlen mázlista,
női, lányos gesztusai vannak, ( fúj )
szőke a szempillája :-)
szal nekem naon unszimpi!!!

veszekedjetek velem nyugodtan fan-ok !!!!
Nem bírom a srácot, pedig úgy néz ki hogy nyer (de hátha nem).

lo.ol
Sanya_ Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12712
Szerintem most már nyerje meg Higginson. :-) Kicsit ahhoz hasonlít, mint januárban a darts VB döntőjében a nyolcgyermekes családapa, aki a területi selejtezőtől jutott el odáig, és majdnem nyert. :-)
Előzmény: Kymry (12711)
Kymry Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12711

Vagy csak simán identitászavaruk van és egymásnak képzelik magukat. Higgins azt hiszi, hogy ő Higginson és fordítva:)

Tegnap fel se mertem vetni, hogy szurkoljunk együtt, mert megöltük volna egymást... ma kinek szurkolsz?:)

Előzmény: Thomas_ (12710)
Thomas_ Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12710
Szerintem Higginst es Higginsont raboltak el, es atmutottek oket:)
Előzmény: Gracioso (12704)
L001 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12709
Már beszélgettem a cimborákkal hogy hogyan lehetne kivitelezni, az alap ötlet az volt, hogy szerezni egy jó nagy márvány vagy gránit táblát és ahhoz megcsinálni a körítést, csak hát alapból az alapanyagok is elég drágák lennének akkor meg már értelmesebb venni egyet... meg volt olyan verzió is hogy betonból kiönteni, de kőműves legyen a talpán aki az olyan vízszintesre varázsolná amilyennek kell lennie.... szóval egyellőre maradt elméleti síkon...

Esetleg az itthoni snooker szalonok nem szoktak selejtezni? Vagy felszámolódni...
Előzmény: Longboat (12706)
kyga Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12708
Tényleg! Mennyi a súlya egy profi asztalnak?
ks196 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12707
Igy van, a jo asztal draga, csinalni meg nehez. De van megoldas. Lopni kell egyet! :)
Longboat Creative Commons License 2007.02.18 0 0 12706
Sajnos nem nagyon bíztatlak. 1 asztal bizony bőven milla fölött van. A házoilagos gyártással + az a baj, h ez a sport (sztem) rendkíül érzékeny a körülményekre. Semmi sem jó, ha csak majdnem olyan. És 1 igazán jó (a drágán +vásárol6ó asztalok tulajdonságaival rendelkező) asztalt házilag építeni nem könnyű feladat. Ha sikerül jó snookerasztalt gyártanod 300k Ft környékén, akkor én veszek tőled 1et. :-)
Előzmény: L001 (12705)
L001 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12705
Sziasztok!

Olyan kérdésem volna, hogy magyarországon lehet snooker asztal venni valahol??
És ha lehet akkor ne a milliós tételekröl beszéljünk.... Vagy házilagosan lehet gyártani?

Mert nagy kedvencem a snooker, csak sajnos a legközelebbi asztal is vagy 30km-re van tőlem és nem annyira kényelmes, mintha lemenne az ember a garázsba "lökdösni" egy kicsit!

Üdv L!
Gracioso Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12704
Ufok. Tuti, hogy ufok. Elrabolták Higginsont, megműtötték, visszahozták, és ez lett belőle. Ezzel a formával és teljesítménnyel bárkit elver(ne)

(ui. kedves ufok, itten vagyok, tessenek engemet is elvinni)
Sanya_ Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12703
Ez így van. Jimmy pl. nagy kedvencem.
Előzmény: Gaaboor (12702)
Gaaboor Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12702
A lényeg az, hogy ott volt. Ő legalább bekerült a négy közé! Bármennyire is szeretnénk, kicsi a valószínűsége, hogy Steve Davis valaha nyern még valamilyen tornát. Hacsak nem lesz egyszer óriási szerencséje. De már az nagyon nagy dolog, hogy ott van az élmezőnyben. Nézzétek meg az ő korosztályába tartozó, egyébként igen nagyszerű játékosokat, Jimmy White-ot, Tony Dragot, John Parrottot. Nekem hiányoznak, de már látni sem lehet őket, hiszen el sem jutnak odáig. Sajnos. Nagy kár. Különösen ennek tükrében nagyszerű Steve Davis teljesítménye. 
Előzmény: Sanya_ (12701)
Sanya_ Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12701
Hát McGyver nem lett ettől szimpibb, az biztos. A jóllakott óvodás sokkal rokonszenvesebb nekem. :-)

Davis meg nagy figura, de reálisan nézve most sajnos esélye sem volt.
Előzmény: Gaaboor (12700)
Gaaboor Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12700

Szerintem Robertson fog nyerni, úgy játszik mint a gép, bár Ronnie ellen egy kis szerencséje is volt. Maguire hatalmas bunkó volt a Murphyvel szembeni győzelem után tett nyilatkozatában. ("Maguire admitted that there is little love lost between himself and Murphy. 'I've known him for 15 years and he's a great player but we dislike each other,' he added. "I try hard to beat everyone and I hate losing, but it would hurt a bit more if he had beaten me.")

Bár szerintem Ronnie az egyetlen zseni, a snooker legnagyobb alakja mégiscsak Steve Davis. Lenyűgöző volt, amit az utolsó előtti frame-ben csinált. Igen ez az igazi Steve Davis! És még valami: a versenyben maradt négy játékos közül három már az új generációhoz (25 évesek) tartozik, egyedül Steve Davis volt az, aki állta a versenyt. Az összes régi nagy mind kiesett. Nagyszerű fickó! A snooker méltó nagykövete!

csmarkus Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12699
Szép volt Davis breakje az utolsó előtti frameben. Megmutatta, hogy tud ő még játszani, ha hagyják. Csak ezek a szemtelen fiatalok már nem nagyon hagyják... :)
Thomas_ Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12698
Na, az nagyon jo lenne!!!:)
1-1 van, sajnos a 2. frame-ben kovetett el hibakat, de nem remenytelen ez, ha a szunet utan ugy folytatja majd, mint tegnap:))
Előzmény: Longboat (12696)
Longboat Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12697
:-)))))
És akkor jöhetne a felkonf 2010 után:

Steve Davis, a 80-as évek és a 2. évezred 1. év10edének 1eduralkodója.

:-))))))))))))))))))))))
Előzmény: Longboat (12696)
Longboat Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12696
Uhh, nekem mind1, kit ver el Davis. Nagyon kívánok még neki rangos tornán győzelmet.
Milyen lenne, h beindulna az "öreg" és amolyan második aranykoraként párszor végigverne mkindenkit? :-)))

Hajrá Steve!
Előzmény: tibity (12692)
Gracioso Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12695
Megnéztem Higginson 147-et. Hát volt itt minden :) Nem az a tili-toli 147 volt :) Gratula neki!
csmarkus Creative Commons License 2007.02.17 0 0 12694
Nem tudom, miért nem mutatja most. Amikor beírtam a hozzászólást, akkor már készen volt a feldolgozás és le lehetett játszani, de most nekem is azt írja, hogy not available. Idővel talán megjavul magától. Maguire lökte és a klip jól mutatja, hogy a fehér teljes sebességgel indul előre, nem a síberrel lökésnél megszokott kerékkipörgetős gyorsulással. Ez a foul sokkal egyértelműbb, mint Dragoé volt. Jan Verhaasnak szerintem lesznek még rossz álmai a figyelmetlensége miatt.

Davisnek most valóban reális esélye van a győzelemre. Lehet, hogy az utolsó esély? Hajrá Davis!
Előzmény: Thomas_ (12693)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!