Keresés

Részletes keresés

5fakb48 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 259

Ma jött meg az újabb tenyésztésem. Ebben E. coli jött ki most. Ezek váltják egymást vagy én nem tudom... 

avizabo Creative Commons License 2014.01.20 0 0 258

Szia!

 

Igen én a Dr Rose-ban jártam nála. Abban az esetben ha bejelentkezel meg lehet kérdezni mi mennyibe kerül!! Persze ez elvégzett vizsgálatoktól függ!! Én jó 1.5 éve  jártam ott nem akartam felesleges köröket futni mint ultrahang stb!!A konzultáció akkor ami nálam jó 2 óra hossza volt egy húszezerbe került!!! A járóbeteg rendeléseken nekem is hasonló tapasztalataim voltak mint neked is!!Itt nagyon részletesen kitárgyalva szemléltetve minden kérdésemre választ kaptam!!Amikor tenyésztéses vizsgálat is volt akkor a duplája  a fent emlitett összeg!!Próbálkozom kisérletezgetem de arra jutok hogy magunknak kell kitapasztalni mi az ami elviselhetőbbé teszi!!! Egy bölcs sorstárs annó azt mondta olyan urológust kell találnunk akinek szintén krónikus prosztatagyulladása van!! Jobbulást mindenkinek !!

Előzmény: 5fakb48 (254)
ghepard Creative Commons License 2014.01.20 0 0 257

 a baktert pedig - a tudomány jelenlegi állása szerint - csak antibiotikummal lehet kiirtani. 

 

A természetben találni olyan élőlényeket, melyek simán kiirtját azok nélkül is, mégpedig olyanokat is és olyan mennyiségben, hogy az egész döbbenetes...... Persze, az ember már nem igen mondható (úgy általánosságban) természetben élő lénynek......

 

Előzmény: 5fakb48 (242)
ghepard Creative Commons License 2014.01.20 0 0 256

Hát mondhatni így is, hosszú éveken át csak úgy nagyobbodott magának. De az nem nagyobbodik meg keményedik csak úgy. Az valamit jelez. Kevesebb oxigént, kevesebb anyagcserét, lecsökkent sejtpotenciált stb - ez meg kedvez a piciknek is.... A torokgyulladásnál is megnagyobbodik ott valami, az ember alig tud nyelni is, sokaknak akkor a légzés is nagy gond..... Bármi is volt éveken át, örülök, hogy tudok erre is hatni. Én az immunrendszerem jobbá tételén szorgoskodom. A sok stressztől, antibiotikumtól nem lesz erősebb. Az immunrendszer sokkal bonyolultabb és hatásossabb rendszer mint mondjuk egy antibiotikum. Több miliárd  kombinációra tud hatékony választ adni (ellentétben az antibiotikumtól) - csak valahogy edzett állapotban kell tartani, s ha kell akkor még fokozni is lehet hatásfokát......

Előzmény: Fatuba (237)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.20 0 0 255

Megpróbálom kiegészíteni infdoki listáját még pár tétellel...

 

- csalángyökér (mint már korábban taglaltam) infdoki: igen, a gyökér és nem a föld feletti rész érdekes nekünk!

- kasvirág kapszula (nagyon erős immunstimuláns) ab-kúra végén köv. naptól pl. érdemes lehet (van nálam irodalom a könyvtárból, de nagyon hosszúra lehetne nyújtani...) 1800 ft/ 30 szem, napi egy szem kell

- külső masszírozás

- afrikai szilvakéreg: ezt inkább kérdezem, próbálta-e már valaki, hazai piacon alig van

- cialis 2,5 mg: iszonyat drága, de uakkor nem is kell sok belőle. Két naponta egy morzsányit leharapni egy tablettából. Így 4-5 részre bontható (ha nagyon ügyes vagy), és elég két naponta reggel v este. De inkább csak ha épp jobb a helyzet, ha nagyon gyulladásban van a gesztenye, akkor kerüld

- alfa-blokkolók módjával való szedése: a kapszula szétszedhető, a tabletta kisebb részekre harapható. Ha csak kb négy óránként minimális mennyiséget szedsz, elkerülheted a retrográd ejakulációt

- Saballo: nem vagyok teljesen biztos benne h érdemes pénzt költeni rá, inkább a BPH-soknak jó, én, amikor diclofenakkal, vagy csalánnal együtt szedtem, akkor fokozta ezek gyull.csökk. hatását, de külön még nem érzékeltem.

- szintetikus gyulladáscsökkentők kerülése, ha csak lehet: a szedés vége felé enyhül a hatás, mikor elhagyod durvább, mint amikor elkezdted. Ördögi kör.

 

Nyilván van közte, ami volt már, csak nem figyeltem. :)

5fakb48 Creative Commons License 2014.01.19 0 0 254

Szia! 

 

A Doktor Rose-ban voltál Rostánál? Ha Pánovicsnál zátonyra futok, akkor be akarok próbálkozni nála. Sztk-ban voltam nálma, nem nagyon foglalkozott így velem. NEm adtam neki pénzt, szerintem ez volt a baj.

 

Mennyi volt a vizitdíj? 

Előzmény: avizabo (243)
5fakb48 Creative Commons License 2014.01.19 0 0 253

BbBj-től kérdezem, hogy neked pontosan hogy volt ez a gócos fogas történet? És te meggyógyultál? 

Fatuba Creative Commons License 2014.01.19 0 0 252

 

 

Ne haragudj, nem akartam neten keresztül erőltetni neked bármit is, és nem akartalak megbántani.

 

 

Én mégis leírnám neked és másoknak is, hogy veled kapcsolatban mire gyanakszom.

 

 

Ugye az elmondásod szerint bélsárbaktériummal fertőződhettél. Nem tudom pontosan milyen erősek a panaszaid. Milyen súlyosak.

 

Ugye a fájdalomérzet csak egy dolog, a fájdalomküszöbe minden embernek más. A fertőzés súlyosságának nem egyedüli fokmérője.

 

Vegyük azt, hogy súlyos, akkor lehet e-colira is gondolni. Viszont szerintem ha 7 év alatt olyan az állapotod amilyen, akkor kevésbé agresszív lehet a háziállatod.

Lehet, hogy olyan baktérium okozza panaszaid ami máshol a testben jótékony. Ilyen a streptococcus vagy enterococcus törzsek.

Van egy olyan tulajdonságuk, hogy megtapadnak a nyálkahártyán, így nehezebben lehet tőlük szabadulni. És emiatt nehezebb prosztata váladékból kitenyészteni.

 

Én olyan antibiotikumot iratnék fel ami célzottan hat a lágy részekre. Hogy mik ezek csak kérésre írom le, mert nem akarok erőltetni.

 

De mindenképp megér egy próbát, mint egy életen át tartó szenvedés.

 

 

Előzmény: infdoki (235)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.19 0 0 251

miért nem látszik, amit írok??

Fatuba Creative Commons License 2014.01.19 0 0 250

 

 

Bevallom töredelmesen nemrég itt kioktattak, hogy erőltetem a segítséget. Nem szeretnék még egyszer odafajulni.

Előzmény: Törölt nick (241)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.19 0 0 249

 

 

Szerológiai teszt alatt pontosan mit értesz?

Előzmény: Törölt nick (247)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.19 0 0 248

 

 

 

Akkor a harmincas éveidben estél túl ezen.

 

 

Jársz még prosztata vizsgálatra időnként?

 

Amikor hetente mentél Pánovicshoz ellenőrzésre, prosztata tapintás vagy masszázs volt?

 

 

Nemi életet milyen gyakran éltél a végül sikeres kúra alatt?

 

 

És mi a véleményed arról, hogy ha valaki szinte tünetmentes, de tudja hogy nem stimmel valami és tudja, hogy van ott valami aminek nem kellene ott lennie (tenyésztés) az menjen el orvoshoz, vagy inkább ne, mert nagyobb gondot okoz magának?

 

 

A flavonoid oldatra nem írtál semmit. Mi a véleményed róla? 

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.19 0 0 247

Érdemes lenne szerintem még csináltatni egy általános szerológiai tesztet is,mert könnyen lehet mellette társfertőzés is.A későbbi kezelés érdekében jó tudni,ha van valami más is. Nekem Mycoplasmám is volt mellette.Szerintem,amíg ezek nincsenek meg teljes felelőtlenség bármilyen antibogyó kúrát elkezdeni.Sokkal több bajt okozhat.Olyan rezisztensé teheti a borelliát,hogy aztán soha többet nem lehet kiirtani.

Előzmény: GyKZs (244)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.19 0 0 246

Így van.  A Lászlóba ne menj,mert annak semmi értelme. Istenhegyi génklinika Istenhegyi út 29-31. Nem kell bejelentkezni.Úgy emlékszem 8-15. óra között vesznek vért.5 perc az egész,sorban állás nincs. 10e Ft-ba kerül.Akinek gyógyíthatatlannak tűnő gyulladás van a szervezetében KÖTELEZŐ!!!

Előzmény: GyKZs (244)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.19 0 0 245

Köszi! 44 éves vagyok. Immunológus mondta a Normaflore-t. Állítólag rá is van írva,de én nem szedtem olyat.

Az a jó probiotikum,ami többféle emésztéshez szükséges baktériumot tartalmaz.A Progasztro 9 félét.Az többi probiotikum nagy része csak 1-2 félét...

 

 

Előzmény: Fatuba (240)
GyKZs Creative Commons License 2014.01.19 0 0 244

Marobert,

Lyme tesztet hol érdemes csináltatni ill. milyet? Abból is többféle van ha jól tudom..

Előzmény: Törölt nick (239)
avizabo Creative Commons License 2014.01.19 0 0 243

Szia !!Én jártam Dr Rostához a magánrendelésén. Nagyon jó fej volt mindenféle szemléltető anyaggal elmagyrázta mutogatta a prosztatával kapcsolatos dolgokat !! Az aflamint 3 hónapig szedtem de sajnos nálam nem hozott javulást és vele együtt plostimollt is ! Ő is csináltatott tenyésztést !De mint mindig nagativ lett!! Voltam régebben egy mikrobiológusnál is aki elmondta kilehet az intibiotikummal purgálni magunkat!!!! De kérdés mi az ami a helyére telepedhet!! Egy ördögi kör !! De való igaz több sortstárs is így járt amire szedett bogyót az eltünt !!! Majd az ujabb tenyesztés már egy másik baktériumot mutatott ki!!!

Előzmény: 5fakb48 (242)
5fakb48 Creative Commons License 2014.01.19 0 0 242

Örülök, hogy így pörög a topik. Ha visszaolvastátok a kommentjeimet, akkor tudjátok, hogy mivel nekem a sok kókler urológus szinte az összes antibiotikumot rezisztensé tette a 2 hetes adagjaival, már csak injekciós (rocephin) volt elérhető, és 2 hónapig, azaz 60 napig szúrták a seggemet, mire sikerült Dr. Pánovicsnak kiirtani az e.colit.

 

Viszont az ezutáni tenyésztésben enterobacter cloacae tenyészett ki... Magyarul a coli helyébe új bakter lépett. Ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalat? Dr. Rostához járt valaki közületek? Nekem egyszer ő mondta, hogy Aflamint kell a kezeléshez szedni, ez gátolja meg hogy egyik bakter helyébe másik lépjen. Majd most akarok hozzá elmenni egy konzultációra. 

 

Egy dolog biztos, krónikus prosztatagyulladásban bakter mindig van, a baktert pedig - a tudomány jelenlegi állása szerint - csak antibiotikummal lehet kiirtani. Akinek a tenyésztése negatív lett, nézessen ureaplazmát, micoplazmát meg a többi std-t is. Nekem sokáig azért volt negatív a tenyésztés, mert ezeket külön nem nézték, csak az általános baktereket. 

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.18 0 0 241

Te nem igazán írtad milyen panaszaid vanak/voltak és hogy állsz.

 

Előzmény: Fatuba (240)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.18 0 0 240

 

 

Szívből örülök, neked hogy sikerült!

 

 

Azt lehet mondani, hogy tízszeresen is szerencsés voltál, vagy. Hogy eleve, avval a valakivel tudtál beszélni aki neked Pánovicsot ajánlotta.

 

Vagy, hogy amikor ajánlotta, nem legyintettél egyet.

 

 

Vagy, hogy Pánovics is akkor formájában volt és így pozitívan állt a helyzethez. Mert Pánovics ide vagy oda, ő is csak ember, vannak jobb és rosszabb napjai.

 

És az évszakot se véletlen kérdeztem. Nyári időszakban szerintem egy antibiotikumos kúra kisebb hatásfokú lehet. Minél nagyobb a hőség annál inkább. Mivel megfelelő folyadékbevitel kell közben, és maga a hőség eleve megterhelő a szervezetnek olyankor, hát még ha az antibogyó is terheli.

 

 

Ha már vitamin, ajánlom neked a flavonoid oldatot. Három az egyben. Gyöktelenítő hatása nekem külön tetszik.

 

A korodat elárulnád?

 

Amúgy vajon mennyi ember kószál a nagyvilágban úgy, hogy lenne segítség, lenne pénze is és akaratereje is, csak nincs jó helyen jó időben mint te voltál?! Mennyi felesleges szenvedést okoz, a felelőtlen és sokszor képzetlen és pénzéhes orvosok ámokfutása.

 

A Béres probiotikum hogy tudod, jó? Amúgy a családban többen dolgoznak az egészségügyben és rezisztens probiotikumról még nem hallottak. Te ezt honnan tudod?

 

 

Előzmény: Törölt nick (239)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.18 0 0 239

Nem emlékszem pontosan mennyit.Szerintem néhány napot.

Az első után elkeseredtem.Azt hittem a Pánovics is azt fogja mondani,hogy nem bakteriális fertőzés.Nagyon meglepett amikor azt mondta,hogy nyugodjak meg,előfordul,hogy nincs meg egyből,majd meg lesz. Meg is lett...

Az antibogyó után nem lehet tenyészteni.Ezt bármelyik orvos megmondja.Ezért lenne nagyon fontos mindenkinek egyből tenyészteni,mert ha az első doki mellényúl,akkor neked annyi. Nekem is csak azért tudott tenyészteni,mert előtte két évvel szedtem csak antibiotikumot.Mondjuk amikor ezt elmondtam neki,rendesen csóválta a fejét.Sajnálom,hogy az"atyaúristen"nem láthatta ezt a fejcsóválást...

Nem emlékszem már milyen vitamint szedtem,mert olyan sokfélét szedtem azóta is.Viszont a Lyme miatt most elkezdtem szedni a culevitet és meglepődtem,hogy ez az első vitamin,amitől hatásos javulást éreztem.MINDEN vitamint kipróbáltam már,a legdrágábbakat is,de ettől érzem a legjobban magam.Egy hátránya van csak,hogy óránként kell szedni,így minden ruhám zsebében van belőle egy marék.Azt tudom,hogy prostamol unót és pepponent szedtem közben.Szerintem azért húzott rá még két hetet,hogy biztos legyen a dolog.Nagyon padlón voltam fizikailag,de a tudat,hogy nincs többé fertőzés új erőt adott.Így tudtam átvészelni...

Előzmény: Fatuba (236)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.17 0 0 238

 

Rendben van. Remélem nem sértődtél meg?!

 

Te kérdeztél én válaszoltam.

Előzmény: infdoki (235)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.17 0 0 237

 

 

Szerintem neked sima jóindulatú prosztatamegnagyobbodásod volt, ezért tudtál segíteni magadon.

Előzmény: ghepard (234)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.17 0 0 236

 

 

Neked mennyit kellett várni mire a laboreredményeket megkaptad?

 

 

És tudtad tartani a pontos szedését? Nem hagytál ki soha egy szemet sem?

 

 

Multivitamint vagy egyéb immunerősítőt szedtél közben?

 

 

Örülök, hogy neked sikerült.

 

Azt nem értem, hogy a kezelés alatt, hogy nem tudja kimutatni a tenyésztés a kórokozót, aztán még ha a genny is eltűnik is 2 hét + szedés kell...

 

De szar egy szerv ez a prosztata...

Előzmény: Törölt nick (233)
infdoki Creative Commons License 2014.01.17 0 0 235

Nem is gondoltam komolyan, hogy barártok lennénk :-) De nem szeretem, ha vki megpróbál bármit is "eröltetni" :-)

Előzmény: Fatuba (229)
ghepard Creative Commons License 2014.01.17 0 0 234

Hát önszuggesztóval is lehet próbálkozni. Mondjuk én is kb így kezdtem 1979-ben. Ha bajom lett, akkor mondom, hogy valahogy kibírom, nem megyek orvoshoz, nem szedek antibiotikumot, csak valami kapható cuccot. De elég nagyon megviseli így az embert a dolog, drasztikusan legyengül - de valahogy átvészel bzonyos dolgokat. Tehát azzal nem voltam megelégedve, hogy fogom magamnak mondogatni, hogy semmi baj nem lesz, túlélem, jó lesz minden stb stb.. Nem voltam benne biztos, hogy menni fog, de azon járt az eszem, hogy hogyan segíthetném azt a folyamatot. Például egy torokgyulladás igencsak le tudott szedni a lábamról, de egyre könnyebben boldogultam vele teákkal, izzadással, mézzel stb. De 2003-tól változott a kép, mikor a hangokkal kezdtem kisérletezni, meg a légzéssel. Elég meghökkentően könnyebben ment kilábalni belőle. 2004-ben kihagytam valamit és csak mondjuk a teát ittam csak keveset meg mondjuk egy kis mézet. 2005-ben már kihagyatam a mézet is. 2006-ban a teát is. 2007-ben bevetettem a hang mellett még a saját nyállal való gurgulázást. Döbbenetes volt - 2 órai egyfolytában gurgulázás után annyi volt neki. De az olyan különleges gurgulázás volt, folyamatosan minden irányban, ahonnan még "zörög" a nyál. Azóta nem is volt torokgyulladásom, azelőtt meg minden évben legalább egyszer, de sokszor kétszer is.... Ezt önszuggesztióval nem lehet elérni. Persze nagyon sokat segít az, hogy az ember már tudja - ez és ez így és így fog hatni. S például még azt sem lehet elérni önszuggesztióval, hogy kb 35-40 perc alatt eltüntessem a kék foltot. Annak szugerálhatok, amit akarok, imádkozhatok is neki, kinyilváníthatom, hogy nagyon szeretem, de mégjobban ha eltűnik - magasról sz*rik a dumáimra. De a rezgésektől (hangrezgésekkel) felszívódott, többször ismételtem (a focin beüti az ember a kezét valamibe, kb 6 méter magas ráccsal van körülvéve a műfüves focipályánk)....

 

Tehát sport és mozgás van rendesen, de nem szuggerálom magamat - hanem inkább keresem, hogy mivel teszem hatásossabbá az immunrendszeremet, hogyan segíthetem az értem tett fáradozásait......

 

Már 7 éve semmi tea, semmi vitaminkészítmény, semmi bogyó - csak és pontosan a normális táplálék meg a folyadék (az meg csak egy kevés víz, télen nagyon kevés, épp csak a foci után valami). És ha baj van, akkor se állok le, ugyanúgy folytatom, mintha semmi bajom se lenne (megyek focizni, bicajozni, futni, gerelyt hajigálni, kertben melózni stb) - csak akkor észnél tartom, hogy most azzal a bajjal is kell foglalkoznom egy kicsit, de az megoldható csak úgy menet közben. Semmi gond nincs vele.... Persze, mint írtam én sok friss nyers zöldséget és gyümölcsöt eszek - aminek a nagy részét sajátkezűleg termesztem mindenféle permetszer és műtrágya nélkül...... 

Előzmény: Fatuba (232)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.17 0 0 233

Lehet,hogy kicsit féltreérthető voltam.Tenyésztésem összesen 3x volt.

Az első és a második negatív lett,de a Pánovics nem adta fel,a harmadik pozitív.Akkor kezdtem a Tavanicot.Aztán minden héten bevittem mintát,de ezt már nem tenyésztették,mert az antibogyó miatt már nem lehet,csak azt nézték meg,hogy van e benne genny.A doki előre felírta mindig a gyógyszert,aztán délután felhívtam telefonon,hogy hogy állunk,Ő meg mindig mondta,hogy szedjem még tovább.Aztán egyszer csak azt mondta,hogy negatív....el tudod képzelni mit éreztem!

Örülök,ha segíthettem! :)

Előzmény: Fatuba (231)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.17 0 0 232

 

 

Köszönöm hosszú leveled!

 

 

Ha nem fertőzéses esetről van szó és más komoly bajról akkor az önszuggesszió hatékony lehet, de ugye ez 1:millióhoz hogy bejön valakinél. Ugye eleve az emberek 99%-a erre csak legyint.

 

Hit nélkül ez meg nem megy!

 

 

Akkor sport és önszuggesszió?

 

De semmi tea és egyéb biodolog nincs a képben?

Előzmény: ghepard (226)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.17 0 0 231

 

Bocs, megint az időkorlát! Marobertnek ment.

 

 

 

Ne haragudj még mindig lenne egy kérdésem. Csak kinyírnak a munkahelyemen nap mint nap, és le vagyok zsibbadva.

 

 

A remélem utolsó kérdésem, hogy tudtátok Pánoviccsal fenntartani az antibiotikum szedés folytonosságát, nehogy az időszakos kihagyások miatt kialakuljon a kórokozóban a rezisztencia? Ami a folyamatos laborozások eredményeinek várása miatt alakulhatott ki.

 

 

 

Mert tisztában vagyok azzal, hogy ha tb-alapon megy az urológiára a beteg ott minden sokáig tart. Legjobb esetben is 4-5 munkanap az átfutási idő. Egy-egy laboreredmény átfutási ideje ennyi, vagy több idő.

 

 

Egy szóval, hogy lehetett megoldani, hogy simán (gyógyszer kihagyás nélkül) folytatódjon a kúra úgy, hogy tb alapon folyt, nem mint magánorvoshoz jártál.

 

Mindenki nevében köszönöm, hogy megosztottad velünk történeted!

Előzmény: Törölt nick (225)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.17 0 0 230

Ne haragudj még mindig lenne egy kérdésem. Csak kinyírnak a munkahelyemen nap mint nap, és le vagyok zsibbadva.

 

 

A remélem utolsó kérdésem, hogy tudtátok Pánoviccsal fenntartani az antibiotikum szedés folytonosságát, nehogy az időszakos kihagyások miatt kialakuljon a kórokozóban a rezisztencia? Ami a folyamatos laborozások eredményeinek várása miatt alakulhatott ki.

 

 

 

Mert tisztában vagyok azzal, hogy ha tb-alapon megy az urológiára a beteg ott minden sokáig tart. Legjobb esetben is 4-5 munkanap az átfutási idő. Egy-egy laboreredmény átfutási ideje ennyi, vagy több idő.

 

 

Egy szóval, hogy lehetett megoldani, hogy simán (gyógyszer kihagyás nélkül) folytatódjon a kúra úgy, hogy tb  alapon folyt, nem mint magánorvoshoz jártál.

 

Mindenki nevében köszönöm, hogy megosztottad velünk történeted!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!