Keresés

Részletes keresés

supertzar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7270
Ja, és Ross Robinson a producer, ez a Casey gyerek meg már Immortal pólóban nyomul, Anselmo meg feketére festett hajjal.
Nem késtek el egy kicsit?
Rossnak nem jött össze az Emperor producerség és most inkább gyárt egy black metal projectet?
:-)))
Előzmény: Fafara (7267)
SatyR Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7269
Anselmonak hány projectje lesz még?
a Következö a Jonathan Davis/Rob Halford/Pete Sandoval/Anselmo lesz??
Előzmény: Fafara (7267)
SOWHAT Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7268
The world is fucked.. :) Köszi majd utánanézek, még nem hallottam.
Előzmény: supertzar (7265)
Fafara Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7267
mielőtt meggyilkoljátok egymást, itt egy hírecske:

Pantera's Phil Anselmo has formed a new side-project band called Amicuss with Casey Chaos of Amen and Killjoy of Necrophagia. The band is said
to be VERY heavy metal.

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7266
erre azért nem mondom, hogy enjoy the silence, mert még magadhoz nyúlsz egy berettával ;-)
Előzmény: supertzar (7265)
supertzar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7265
"Stop it you're killing me!"

(dedicated to Sz.I. és sowhat :-))

Előzmény: Törölt nick (7264)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7264
"Erre írta saját szövegét a Titkolt Ellenállás. A szövegek harcokról, történelmi témákról szólnak." na ez az a mondat. harcok, perce, mein kampf, én tudok még nyitott szemmel olvasni. a "történelmi témák" is hmmm. nem éppen filoszemita önvallomások

de cár, a leveled nem én idéztem, az tudod? :-))) csak a szegény gázolajnak foglaltam össze annyit, amenynit publikusnak és lényegesnek éreztem. de egyben abszolút igazad van, zárjuk le.

Előzmény: supertzar (7262)
Espé Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7263
A Korog az igenis kurva jó.
Előzmény: acidangel (7255)
supertzar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7262
Látom, rhada nem nyugszik. Hogy ne kelljen lapozgatni a Hammert, itt az abszolút és csakis a zenéről szóló ismertető, ahol a rhada által idézőjelbe tett, egyébként totál semmitmondó szöveg természetesen NEM található meg:

TITKOLT ELLENÁLLÁS
Feltámadás
(SZERZŐI KIADÁS/ROCKWORLD)
A Titkolt Ellenállás egy már évek óta létező kopasz zenekar, de meg nem mondanám pontosan, a Feltámadás kazetta hanyadik anyaguk. A tíz számból
kilencben durva, már-már death metalos töménységű ritmusgitár hallható, ami nem túl megszokott ebben a stílusban. A fémes gitárnak köszönhetően a zene a metal felé közelít, viszont a riffek jellege és az egyszerű dalszerkezetek inkább az oi stílust követik. Egyébként jó szólóik, riffjeik vannak, de nótája válogatja. A B oldal első dalának zenéje nem más, mint a Holocaust
nevű régi brit metal banda Death Or Glory dala, melyet a Six Feet Under is feldolgozott. Erre írta saját szövegét a Titkolt Ellenállás. A szövegek harcokról, történelmi témákról szólnak. Raspotnik Ferenc énekes hangja nagyjából a hörgés és az üvöltés között mozog. Zárszóként a Magyarország... című népdalt hallhatjuk Halász Kriszta szép énekével. Érdekesség, hogy a
zene e nóta alatt is hallható.
Milán Péter 7

Ezt pedig rhadnak én írtam akkor:

"A kedvedért idekopiztam a konkrétan említett TE kritikát. A zenekar tudomásom szerint nincs betiltva, a kazettájuk a rendes kereskedelmi
forgalomban kapható, én nem ismerem ugyan őket, de a kritikában egy csepp politika nincs, nemhogy náci ideológia. Mielőtt a Holocaust zenekarba belekötnél, ez nem valami kultikus oi csapat,
hanem egy igen klasszikus NWOBHM (brit HM új hulláma) csapat, nekem személy szerint is régi kedvenceim. Még a Metallica is feldolgozta az egyik dalukat (akárcsak a Gamma Ray és a Six Feet Under)."

rhad, leszállnál végre erről az unalmas témáról?
Az MHH egy zenei lap, az is volt, az is marad.

Előzmény: Törölt nick (7258)
planar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7261
Tzar, van egy kurva jó kép rólam és a Cavanagh gyerekekről:) Ha lenyomjátok a márciusi számban, bizisten beküldöm:)

uff

p.s.: gondolom az ehaviba már nem férek be;)

Előzmény: supertzar (7256)
planar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7260
Tzar, van egy kurva jó kép rólam és a Cavanagh gyerekekről:) Ha lenyomjátok a márciusi számban, bizisten beküldöm:)

uff

Előzmény: supertzar (7256)
supertzar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7259
Gergőék tavasszal hazahúznak pár bulira, aztán vissza, egyébként meg próbálnak, írják az új dalokat, következő lemeznek majd nyár után akarnak nekilátni.

in my humble opinion (szvsz)

Előzmény: acidangel (7257)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7258
olvasd el a titkolt ellenállás kazijáról készült milán kritikát. abban volt vmi "komoly társadalmi problémákról szóló dalszövegek". supertzar szerint ez kóser, szerintem meg nem. ugye, ehhöz a banda szövegeit kell fölidézni csak, azt akkor a finom kódolás (miszerint nácizmus = derák társadalmi mozgalom) már meg is van. ez nem titkos, ezt írtam meg anno is, cár szerint ez nem bizonyíték, szerintem az (noha mondom, nem ezen az egy cikken múlik, m.p-ből csak úgy süt a militáns radikális jobboldaliság, és akkor még eufemizáltam). ennyi.

de ha supertzar baszogat, csak a te kedvedért mondtam el, ugye tudod ;-P

Előzmény: ÚjraDiesel (7252)
acidangel Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7257
Mielőtt elfelejteném:Cárunk!!Mi van a blajndmajszelfékkel???A tegnapi Zúzdás Káin klippről mindig eszembe jut,hogy meg kéne tömni egy kicsit az mcd zsebét,de sohse jutok el odáig.
BTW:Minek a rövidítése az IMHO???aa.
supertzar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7256
Ma fejezzük be a lapot, holnap csöpögtetek :-)))

sowhat: emlékszel még a "rock'n'roll is back" témakörben általam X hónapja feldobott bandára, a New American Shame-re?
Legalább fél éve megy a pletyka, hogy feloszlanak stb, Amerikában bukott is az anyag, másutt nem is ismerik, erre most a friss Rock Hardban mi a Hónap lemeze?
Bingo!
New American Shame
Most ébredt fel a kiadó...
Már megy a pletyka egy Backyard Babies/New American Shame közös turnéról :-)))

acidangel Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7255
...mielőtt belekötnél,csak azért írtam ezt,mert a sajtó kedvenc szokása velük kapcsolatban emlegetni a páratlan ritmusok alkalmazását,a zene attól még nagyon középutas,de Eclipse-en sem véletlenül meg ostobaságból,megnemértésből vannak csak ötvenen.aa.
acidangel Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7254
MilGra:Lekésted,már gyilkoltam,úgy kell kiverekednem az örmesterből a Laptopot...:))))
Rhad:Csak azért nem járnak a népek Korogra,mert a hétnegyedtől még egy zene sem lesz jó.
A Take Five sem az ötnegyed miatt klasszikus, vagy hogy jobban képben legyél a Seven Days sem azér' tökéletes a Stingtől,mert hétnyolcad!!(A Nocturnus Thresholds lemezén gondolkodtam még, de az sem a hatnegyedtől fasza, meg sok szempontból nagyon progresszív a szó valós értrlmében...).aa.
araya Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7253
Nem igaz! Nagy nehezen előjön egy jó kis késelős téma, erre meg békülni akartok.

Cár! A februári szám ügyében mi a helyzet? Csöpögtethetnél vmi kis infót. Gondolom új plost még nem lesz a hangpróbában.

supertzar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7251
Kedves Rhada, nagyon kérlek ne húzd fel magad, de ugyanakkor a magánban történt levélváltásunkra se hivatkozz ebben a formában, ugyanis akkor is pont arra kértelek, hogy ha állítasz valamit, ráadásul elég súlyos dolgokat, akkor pontos idézeteket is tegyél mellé az MHH-ból.
Ez nem történt meg (nehéz is lett volna), úgyhogy ennyiben maradtunk.
Szerintem itt zárjuk le ezt a témát, jó?
Előzmény: Törölt nick (7250)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7250
te magad is küldtél olyan idézetet, amelyben benne voltak olyan szövegek, el is magyaráztam, sajnálom, ha tehozzád nem ért el, de ez magánban történt, ne hozzuk ide

egy biztos, azóta - érdekes módon ;-) - nem láttam a hammerban hasonló utalásokat, ergo úgy érzem, mégis volt értelme az akkori levélváltásunknak

mm: Tormentor: 7th Day of Doom, na ebben is mekkora folkos-palotásos betét van, mennyi iszonyatos kavalkád és stíluskeverés, szóval ne mondja senki, hogy a Recipe Ferrum! nem továbbvitele a régi Tormentornak. A' Ördög akár a 7th day-en is lehetett volna, imho

Előzmény: supertzar (7248)
Kátai Tamás Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7249
Nem a Dying Wish?
Előzmény: planar (7247)
supertzar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7248
Rhad, ne kezdjük megint! :-)

Nálam nincs non-PC téma, csak az zavar, ha valamit állít valaki, majd mellé nem nagyon akar MHH-s idézetet tenni, pedig nyomatékosan felkérik rá...

Saturn: lekéstél, ezt már meg is írta Cselő :-)))

Előzmény: Törölt nick (7244)
planar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7247
Aha, erre emlékszem...
Oké, akkor hagyjuk!

Jut eszembe! Akkor a Gathering és két magyar banda (WF és öööö)? Tud valaki biztosat?

uff

Előzmény: ÚjraDiesel (7241)
Kátai Tamás Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7246
Kedvenc zenekarodat me este megtekintheted a 2Rockban.
Tényleg nulla.
Előzmény: SOWHAT (7245)
SOWHAT Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7245
Ez jó volt :o)

Mudvayne az egy nagy fekália.

Előzmény: SATURNEMBRYO (7237)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7244
© by req ha már, mellesleg nem egy írása hanem a személyisége, de mindegy, supertzar számára ez nem poliitikailag korrekt téma, nem illik ilyesmiről beszélned
Kátai Tamás Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7242
Aha, de hagyjuk már ezt a témát, minduntalan elokerül.
planar Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7240
Nem tudom, mi bajotok Milán Petivel... Én birom a sokkolóban. Nem egy cuccosba ruháztam már be, pusztán az olvasottak miatt. Eddig egyszer sem csalódtam. A legutóbb asszem az új Primordial gyöngyszemet vettem meg a korrekt értékelést követően. Szóval tud, ha akar. Persze az embert magát nem ismerem, lehet hogy egy ultrabunkó tahó paraszt, de lehet, hogy nem. Mondjuk ez nem is érdekel, a lényeg, hogy üde színfolt olvasgatni. Kimondottan teccik, hogy talán ő az egyetlen, aki 7 alá tud menni pontozásban:) Mindegy, csak ennyi...

uff

Előzmény: ÚjraDiesel (7234)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7239
Mudvayne, jaja! az volt az a kopasz kékszakállas tetkós banda, micsoda kűlső, kár hogy tetű zenét nyomnak.

de komolyan, az újság tényleg igényes papírilag, a cd-melléklet az, amilyen szerepet be kell töltenie (most nem a rajta lévő zenéről, hanem a "mindenkitől egy új számot" tényéről beszélek), és az olvasói levelek mellett pl. igenis vannak értelmes interjúk a közönséggel, rajongókkal olyan dolgokról is, mint hogy nekik hogy tetszett egy buli, egy új lemez, egy új imázs, egy új trend stb. sokkal interaktívabb, jobban benne van a lapban a közönség is. nem azt mondom, persze, a trendkövetés is következménye ennek, de hát ti pontosan ezt csináljátok, csak itt magyarországos most ez az opera-pallos az aktuális éves-féléves trend. ha korog koncertre járnának százezren, tuti, hogy az újság és a demonstráló bandák is ezt majmolnák.

Előzmény: supertzar (7233)
holdkölyök Creative Commons License 2001.01.24 0 0 7238
brávóó!! :-)

tzar,
ezt simán kopizzátok be az újságba bevezetőnek, annyira kolosszális lett!

Előzmény: SATURNEMBRYO (7237)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!