Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2014.01.22 0 0 289

:))))

 

Klassz vagy, ez mindenképp jobb hozzáállás, mint mérgelődni és idegeskedni........

Előzmény: infdoki (275)
ghepard Creative Commons License 2014.01.22 0 0 288

Az a féle masszázs jó lehet. Én is pontosan azt próbálom elérni, hogy akkora mozgásra (rezgésre) késztessem a prosztatát - hogy szinte majd szétpottyanjon. De én úgy, hogy semmivel hozzá se érek és sehova semmit se viszek be. Az óriási különbség nálam az is, hogy nincs fájdalom.  S mivel csak a puszta energia (elektromágneses, meg a gravitáció meg a többi) hat meg az oxigén, nem igen lesz antibiotikomoknál tapasztalható mellékhatás. Bármi, bárhol fáj - a rezgésekre elmúlik a fájás, írtam hogy kb miért (így látom én), ha esetleg ide nem, akkor szólj. Azok a gyors mozgások, amiket már írtam (csak vagy nem olvasod, vagy egyszerűen hülyeségnek tartod) olyan nagy gyorsulásokat és lassulásokat idéznek elő - hogy szinte szét tudnám szakítani a szöveteket. A prosztata meg ugye lágy szövet, már ha normális.......

Előzmény: infdoki (274)
ghepard Creative Commons License 2014.01.22 0 0 287

:))

 

Értem. Nem az észt osztom, csak írom, hogy én hogy látom. Ti egész másképp látjátok. Na, de én nem írtam sehol, hogy hajigálj gerellyel és elmúlik. Azt írtam, hogy azzal szándékozom számokkal álátámasztani, hogy jó állapotban lehetek huzamosabb ideig. Azokat a tüneteket én is nagyon jól ismerem, hisz engem is nagyon sújtott a dolog. A probléma olyan rossz volt már, éppenhogycsak haza tudtam érni a melóból, mert a vonatban nem akartam vécére menni - ott valami gusztustalan. Leszállni hamarébb meg megint nem akartam. Éjjel sokszor nekem is úgy felállt a farkam, hogy szinte botlogáltam benne. Ilyenkor ment el a vizelet a legnehezebben. Aztán kezdtemfigyelni a dolgokat, mikor könnyebb, mikor nehezebb stb. Hamar észreveszi az ember, hogy éjjel k*rva rossz. Elalszol, túltelik a tasak, feláll a farok - és mehetek a p*cs*ba a vizeletemmel. Ezek talán kb olyan tünetek, mint a többségeteknek. Vagy nem? Néha azt hittem, hogy ég az egész húgycsövem és a vesék túl voltak ezáltal terhelve, ami miatt óriási derékfájdalmaim is voltak. Na és hogyhogy ezek mind elmúltak, vagy olyan szintre csökkentek, hogy szinte észre se lehet venni? Pláne a téli hidegben való foci után sokszor alig tudtam leszállni a vonatról - azt hittem beszakad a derkam.... Most meg én bírom a legtovább a hideget is.........

 

Nincs olyan ember, aki ne lett volna vagy nem lesz beteg, vagy nem támadja meg valami. Hát én rengetegszer voltam beteg. Az első 27 évemben még jártam orvosokhoz és szedtem az antibiotikumokat. Négy tüdőgyulladás. Az elsőt még alig egy évesen kaptam és meglehet olyan antibiotikummal kezeltek, aminek a gyakorlatilag nemhallásom lett a mellékhatása. Ezt a verziót hiszem már el leginkább, mert eddig úgy tudtam, hogy így születtem. Aztán sárgaság, rengeteg torokgyulladás stb. Az utolsó tüdőgyulladásom (1973, majdnem elvitt) után krónikus asztmás meg bronchitídás (magyarul nem tudom hogy) és állandóan taknyos maradtam, a fél tüdőmet elmeszesítették. Allergiás lettem a szagokra stb. A gyomrom, emésztésem, beleim nem jól működtek. Azóta még 6 éven át rengeteg antibiotikummal etettek. 1979 októberében mondtam aztán magamban, hogy azok a bogyók hogy a francba hatnak, ha állandóan visszajönnek a bajok. Nekem már majdnem mindegy volt. Megpróbáltam orvosok és bogyók (antibiotikumok) nélkül.......

 

Eddig nekem nem jött le, hogy mindent megtesztek - inkább az jön le, hogy mindent megtetettek valamivel vagy valaki mással. Az orvos meg a gyógyszer, antibiotikum kezel, tehát igyekszik kikezelni az akkor éppen aktuális legégetőbb bajt. Ha meggyógyulni akar az ember, akkor azt talán csak saját maga teheti meg és nem azzal az eggyel, hanem az egész testtel, úgy ahogy van.

 

Gondolom már leírtam kb, mit hogyan és miért. De ismétlés a tudás anyja. Leírom kicsit később egy kicsit másképp is....

Előzmény: infdoki (273)
infdoki Creative Commons License 2014.01.21 0 0 286

Alfa blokkolót próbáltam. Bógyi doktor úr volt aki felírta, akkor terjedt szét az egész altestemre a dolog.

 

Ez az a maszírozó : http://diamondsexshop.hu/termek.php?k=167&tid=24994&p_id=592

 

Avelox 400mg, de szart sem ér. Lehet holnap már visszamegyek hozzá.

GyKZs Creative Commons License 2014.01.21 0 0 285

Milyen gyógyszert kaptál Pánovicstól? Belinkelnéd a masszírozót? Köszi

Előzmény: infdoki (280)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.21 0 0 284

 

 

Milyen antibiotikumokat próbáltál már?

 

 

Amúgy ne haragudj tényleg nem akartalak megbántani, a legnagyobb jóindulattal írtam. Én tudom milyen rossz ez. Bár azt is, hogy ennél sokkal nagyobb fájdalmak is vannak.

 

És itt ennél a fertőződéses prosztatitisznél végig ott van egy halvány remény még a legelkeseredettebbek előtt is, a gyógyulásra.

 

Csak bizonyos orvosok (bár legtöbbjük biztos jó szándékkal) de alul adja az AB dózist és ez másnak maga a halál.

 

 

Alfa blokkolót próbáltál már a prosztatádra?

Előzmény: infdoki (282)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.21 0 0 283

 

 

Valóban nem próbáltam ki.

 

De ott nem csak antibiotikummal kezelnek és hatékonyan...

 

Inkább az ember fizessen egyszerre többet mint 20 év alatt 10-szeresét. Ezt már írtam.

 

 

De neked abszolút nem mutattak ki semmi baktériumot?

 

 

A prosztata és aranyér között lehet kölcsönhatás.

 

Mikor próbáltál a fertőzés után először ondótenyésztést?

 

De írtad a bélsárbacit anális közösülés után kaptad el. Az aranyér ilyen formán inkompetens. Bár onnan is fertőződhetsz.

Előzmény: infdoki (279)
infdoki Creative Commons License 2014.01.21 0 0 282

Igen, ezzel sajnos egyet kell értenem. Csak az a baj, hogy lassan már nincs mit.

 

A te esetedben is, a felsorolt AB-k közül egyet, az összes többi halálos méreg. Mellékhatásaik brutálisak, halláskárosodás, vese elégtelenség, máj elégtelenség, ezeket nem szokták beadni, továbbá majd mind injekció formában van, és k*rva dárga...

Előzmény: 5fakb48 (278)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.21 0 0 281

 

 

És semmi nem maradt vissza a 2-3 éves prosztatagyulladásodból?

 

Valószínűleg jócskán elhegesedett a prosztatád.

Előzmény: Törölt nick (271)
infdoki Creative Commons License 2014.01.21 0 0 280

A pattanást kinyommni sem túl kellemes, mert k*rvára tud fájni, de ha kiürül belőle a rossz, utána sokkal jobb lesz :-) Ez igaz a prosztatára is, mint modntam már nem fáj, ez azért mindeképp pozitívum? Vagy nem?

Előzmény: Fatuba (277)
infdoki Creative Commons License 2014.01.21 0 0 279

Kértem igen. Erre ajánlottál egy olyan dolgot amit még te sem próbáltál ki, vagy ha kipróbáltad nem használt, mert még mindig it vagy :-) Megnéztem az oldalt amit küldtél. A beugró több mint 30 ezer forint. Erre most nincs pénzem, de ha lenne sem biztos, hogy ki akarnám dobni az ablakon. Jelneleg ahhoz az orvoshoz járok, akit it igen sokan dicsérnek. Előbb kivárom itt mi történik, és mint igértem referálok róla bármilyen fejlemény is lesz.

 

Gephard írásával az a bajom, hogy nem mond semmit. Vagy amit elmond annak nulla az információ tartalma. Ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásomat, a gúnyos rész után megkértem szépen, hogy konkrétumokat írjon, mert az amit leír kb annyit ér mint halotnak a csók.

 

A bélsárbacikkal kapcsolatban már írtam, hogy megyek proktológushoz, és hogy lásd nem tétlenkedem, most pénteken ha Pánovics doktor úr is beleegyezik, meg lesznek az aranyereim gyűrűzve.

Előzmény: Fatuba (276)
5fakb48 Creative Commons License 2014.01.21 0 0 278

Egyetlen megoldas van: addig zabalni a megfelelo antibiotikumot amig meg nem szunik minden tunet. Nincs mese! 

Fatuba Creative Commons License 2014.01.21 0 0 277

Ezt olvasni is rossz, nem csinálni.

Előzmény: infdoki (274)
Fatuba Creative Commons License 2014.01.21 0 0 276

 

 

Ez azért hazugság!

 

Tőlem is kérted, hogy segítsek és bármit megtennél, aztán mikor megtörtént erőltettem. Szóval nem tennél meg bármit.

 

 

Aki nem hisz benne az nem csinálja, és nem kell elolvasni. De te mégis elolvasod miket ír gephard.

 

 

Inkább a bélsárbaktériumok környékén keresgetnél, amíg teljesen szét nem hegesedik a prosztatád.

 

 

Előzmény: infdoki (273)
infdoki Creative Commons License 2014.01.21 0 0 275

És  most mindeki tegye a kezét a monitorra, küldöm az energiát :-)

infdoki Creative Commons License 2014.01.21 0 0 274

Még egy megjegyzés:

 

Vettem prosztatamaszzírozót. Nem azt a méregdrágát amit itt reklámoztak, ha nem reklám volt elnézést a szurkálódásért. Szóval vettem kb. egy hónapja. Olcsót jó nagy fejüt, hozzá sikosítót.. Azóta is használom eleinte ritkábban kb 2 naponta, most van hogy minden nap. 

 

Tapasztalatok:

 

1 hétig majd fel sírtam közben. 

2-3 héten már csak igen erősen kapkodtam a levegőt, sok szünet, sok pihi közben, mert még mindíg fájt.

Legutóbb mikor Pánoviccs doktor úr megvizsgált háturról, egyáltalán nem fájt.

Nagyon jó átmelegszik tőle az egész kismedence. Maszirozás után természetesen ki kel üríteni a cuccot. Spricc + hugyozás.

 

Most is használom. Fájni nem fáj, csak a napközben nyomó érzés van meg néha, néha meg egyáltalán nincs, egy próbát mindenképp megér, hát még ha az asszonyt is bevonod a játékba :-).

Ha lesz újabb fejelemény közlöm.

 

ui: használat. Nem úgy csinálom mint az itt belinkelt oldalon írják, hogy csak a gátizmokkal pumpálom. Hanem rendesen maszírozom.

1, Betolod rászorítasz, kijebbhúzod.

2, Ellazítasz, betolod úgy hogy ne nyomd a prosztatát, és megint rászorít, akár neki is feszíted a prosztatának és kihúzód.

 

Tehát a cél az hogy a benne lévő trutyit kifele húzd, ne vissza told.

Előzmény: infdoki (273)
infdoki Creative Commons License 2014.01.21 0 1 273

Olyan jó, hogy itt vagy és osztod az észt :-) Tehát fiúk irány mindenki gerelythajítani és minden gondja megoldódik. Semmi mást nem kell tenni csak átlagon felül elhajítani egy darab fát és elmúlik, a diszkonfort érzés, a viszkető húgycsó, a fájó derék, a lüktető herék, az alig tudok pisinli szindróma vagy a pont ellenkezője, a majd be hugyozok. Sőt a ceruza is úgy fog állni, hogy 18 évesen nem állt úgy. minden rendbejön minden szép lesz, meggyógyultok.....

Ja és a világbéke is eljön :-)

 

 

 

A gúnyt és iróniát félretéve. Most komolyan, beszélsz itt levegőröl, szarásról gerelyről... és már csak két kérdésem volan:

 

1, Te voltál bármikor is beteg? Tényelg volt baj a proszatatáddal? Ez bizonyítva van, akár csak egy lelettel?

2, Ha tényleg voltál beteg, és a módszered bevállt (tegyük fel, miért is ne?), akkor írd már le légyszíves a protokolt, hogy mit kell tenni, anank érdekében, hogy hasonló eredményeket érjünk el? Ne hadoválj mindenféle belső surlódás, meg koncentráció, meg csí és eneregia, 4 fő erő stb., hanem kérnénk szépen egy leírást, mit hogyan leeht elérni, megtapasztalni, megtanulni.

 

Azt hiszem azt itt lévők hosszú ideje szenvednek és bátran állíthatom (sztem mindenki nevében), hogy bármire nyitottak vagyunk, bármit megtennénk már, csak egy kicsit javuljon a helyzet...

 

 

 

- Rabbi, rabbit döglenek a libáim, mit tegyek?

- Hát adj nekik túrót....!

- Rabbi még midnig döglenek a libáim, mit tegyek?

- Adj nekik csalánt...!

...

...

- Rabbi az öszes libám megdöglöt...

- Kár, pedig még lett volan néhány jó ötletem.

Előzmény: ghepard (272)
ghepard Creative Commons License 2014.01.21 0 0 272

Szerintem jól írod, hogy máshol kell keresni a megoldást. Hisz rengetegen itt is rengeteg féle gyógyszert, antibiotikumot, jópár orvost, rengeteg pénzt is meg időt is rááldoztak, meg mindenféle mást is kipróbáltak - és amint látni, nem valami nagy sikerrel. Mert az nem lehet valami siker, hogy az életem hátralévő részén mindenféle bogyókkal meg mit tudom én mikkel kell majd magam tömnöm. Lehet van egyszerűbb megoldás is, csak keresni kell. Én mindenesetre a legegyszerűbb megoldást keresem s találtam is egypár egyszerű és természetes dolgot. S ezt igyekszem bebizonyítani elsősorban magamnak, mégpedig számokkal alátámasztva. Mérek egypár dolgot napi szinten (pulzus, kb vérnyomás három ujjal, légzés, levegővisszatartás, vizeleteltávolítás komfortja, hossza, mennyisége, a székletre is veszek egy pillantást és a szagát is érezni stb). De a legpontosabb mérésem a gerely. Ez mutatja nekem már a harmadik éve, hogy jóval az átlag felett tartani tudom a teljesítményt az évek haladtával. Ez az évek haladtával drasztikusan csökken. Minden 10 évben átlagban 12 méterrel csökken a teljesítmény, ha a világcsúcsokat vesszük alapul, mely rengeteg ember teljesítményéből jön ki. Több országban is megnéztem ezeket a mutatókat.... Most vegyük ezt a 30 és 40 év között. Mivel a világcsúcs majdnem 100 méter ez a csökkenés kb 12% ez alatt a 10 év alatt, tehát gyakorlatilag 1% évente. Nos ez 90 és 100 között már 50% csökkenés (24 méterről 12 méterre). Nos én az első két évben nem hogy csökkentem, hanem nőtt a teljesítményem. S most a harmadik évben már most januárban (most vasárnap 40cm-rel dobtam kevesebbet legjobbamtól) 1%-ra megközelítettem a tavaly elért legjobbamat. Ennek nagyon örülök, hisz ez az jelentheti, hogy áprílis-májusban, mikor a legideálisabbak a körülmények (még augusztus-szeptember) az idén is többre leszek képes, pontosan úgy mint eddig...... Na ezt majd meglátjuk. Mindenesetre ez nagyon sok belső erőt sugároz felém.

 

Én a természetben kezdek el kereskedni !Eddig is próbálkoztam de most mégjobban beleásom magamat !!

 

Mindenesetre sok sikert kívánok Neked, hogy megtaláld a természetben azt amit keresni kívánsz. A tudomány mai állasa szerint csak 4 erőt ismerünk. A gravitációt, az elektromágneseset, meg az ún. gyenge és erős kölcsönhatást. Csakis ezek az erők formálhatják és hajthatják az emberi testet is. Én ezeket próbálom valahogy kihasználni..... 

Előzmény: avizabo (263)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.21 0 0 271

Nem emlékszem a nevére,de nem a pollstimol.A pollstimolt két éven keresztül szedtem,de amikor rátett a Pánovics az antibogyóra, leállított róla.Talán bioflavonoidnak hívták.Kb fél évig szedtem,de egy kicsit sem lettem jobban.

Előzmény: GyKZs (268)
5fakb48 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 270

Próbáltam uro-vaxomot, a ceftriaxone mellé szedtem 3 hónapig, nem használt... Fogammal van baj, ott lehet góc. 

Előzmény: GyKZs (268)
5fakb48 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 269

AZ lehet, hogy a kombinált antibiotikum kiüti, de nem hiszem, hogy a májam meg a vesém elbírja a két antibotikumot 3-4 hónapig... 

 

Ezek vannak még amikre érzékeny: 

 

Imipenem

Cefamandol

Ceftazidim

Amikacin

Sumetrolim (ezt már szedtem egy hónapig, eredmény semmi, nem hatolt be a prosztatába)

 

Augmentin, piperacillin: mérsékelt érzékenység

 

Ugye itt azt is kell nézni, hogy melyik hatol be a prosztatába. 

Előzmény: GyKZs (268)
GyKZs Creative Commons License 2014.01.20 0 0 268

Uro-Vaxom-ot nem próbáltad? Ez egy E. Coli vakcina, kapszulában, többféle liofilizált coli törzset tartalmaz. Antibiotikum mellé is lehet szedni, és utána is, 3 hónapos egy kúra.

 

Lehet infektológussal kéne beszélned, kombinált antibio sztem simán kiüti a colit, még akkor is ha rezisztens a legtöbb szokásos antibiora.

Biztos h nincs góc vhol a szervezetedben ahonnan szóródik a baktérium?

 

@Marobert, megnéznéd mi ennek a flavoinoidnak a neve? Nem a pollstimol?

Előzmény: 5fakb48 (262)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.20 0 0 267

Ezt a flavonoidot megint elfelejtettem. A Tenke szedette velem,de persze antibogyó nélkül szart sem ért. Nem tudom véleményezni.Lehet,hogy jó...

 

Előzmény: Fatuba (248)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.20 0 0 266

Holnap megyek Lőwy Tiborhoz, bárkinek bármi tapasztalata, intelme?

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.20 0 0 265

Igen 37 voltam.Bevallom azóta nem voltam urológusnál.Azt hiszem az a két év épp elég volt belőlük.. :) Nem tudom mi a különbség a masszázs és a tapintás között,de úgy megnyomkodta,hogy majd besz@artam tőle... A szex eleinte nagyon gyötrelmes volt.5 percig működött,aztán annyi...Aztán egyre jobb lett.A kúra után ugyan olyan lett mint előtte volt és azóta is tökéletes.

Ez olyan terület,amit nagyon komolyan kell venni.Azonnal orvoshoz kell menni és ha úgyérzed,hogy nem vesz komolyan,akkor másikat kell keresni.

Előzmény: Fatuba (248)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.20 0 0 264

Ez egy vérvétel,amelyből megállapítják,hogy a szervezeted milyen bakteriális fertőzés ellen termel ellenanyagot.Olyan fertőzéseknél használják leginkább,ahol a kórokozó nehezen vagy egyáltalán nem kimutatható.A lyme teszt is szerológiai vizsgálat,de az specifikusan csak a borellia ellen termelt ellenanyagot vizsgálja.

Előzmény: Fatuba (249)
avizabo Creative Commons License 2014.01.20 0 0 263

Valahol máshol kell keresnünk a megoldást !! Urológus és urológus között is van különbség a kezelést illetően!! Szinte mindenki aki ezzel küszködik az antibiotikus kúrák minden változatát használta ! Gyakorlatilag nem tartós eredménnyel!!! Én most több mint egy éve csak Pollstimolt használok !De abba hagyom mert nem érzek javulást.  Pontosabban amikor nem szedtem is ugyan ugy voltak tüntmentes időszakok viszonylagosan mint mikor a bogyókat szedtem ! Nekem volt jó 10 éve Thermo terápiás kezelésem is! Akkor még nem létezett a hűtéses módszerű!! Ma már a legtöbb urológus nem is van mellette !! Már akikkel én azóta találkoztam igy nyilatkoztak róla!! Én a természetben kezdek el kereskedni !Eddig is próbálkoztam de most mégjobban beleásom magamat !!

Előzmény: 5fakb48 (262)
5fakb48 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 262

Most kicsit jobban áttanulmányoztam ezt a leletet. Az a probléma, hogy ez ugyanaz a coli amire a ceftriaxone volt felírva, magyarul visszatért, és multirezisztens... Nem tudom mi fog ezután jönni, lehet, hogy már minden lehetséges antibiotikumot kilőttek. El vagyok keseredve nagyon... 

Előzmény: avizabo (261)
avizabo Creative Commons License 2014.01.20 0 0 261

Szia!

 

Igen nekem is mondta hogy volt neki !!  Azt mondta  mutatta statisztikai lapon is ahogy öregszünk a proszata váladék termelése csökken !!Igy várhatóan a tünetek is enyhülni fognak !!Nos én azért szeretném ha hamarabb is tartósan csökkene !!Nálam is vannak jobb és rossz időszakok!!De ez spontán minden kezelés nélkül is !! Próbálkozunk és hátha valami beválik!!!Ami biztos ott a magánrendelésen maximálisan oda tette magát !! Jobbulást!!

Előzmény: 5fakb48 (260)
5fakb48 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 260

Rostának volt krónikus prosztatagyulladása. Ő az aflaminos módszerrel jött ki belőle, tudomásom szerint. De még midnig ott a polifóm matrac a segge alatt a kocsiban. :)

Előzmény: avizabo (258)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!