Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Üdvözletem!Lenne egy kérdésem hogy, ez a hiba üzenet az eseménynaplóban mi okozza ezt a hibát?:Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected. Köszönöm
Igen ám, csakhogy ez a hiba -- Firefoxot és Chrome-ot összehasonlítva -- a Chrome-nál sohasem jelentkezik még több (6-8 fül) megnyitott lapfül esetén sem, míg a Firefoxnál már 2-3 nyitott lapfül esetén is előjön, néha 1 nyitott lapfülnél is. A vége pedig mindig az, hogy a Firefox megfagy, és a feladatkezelővel kell kiléptetni, majd újraindítani. Kb. 30 percig bírja egy tiszta újraindítással, utána elölről kezdi az egészet.
Nem valami hibás kiegészítő, kiterjesztés, vagy bővítmény okozza ezt??
Vagy esetleg talán a Firefoxhoz tartozó "Temp" mappát kellene kiürítenem?
Amit írsz, az nem hiba, az szolgáltatás. Nem minden publikus, ami a neten van, nem minden publikus, ami a fb-on van, és nem minden van netes keresőkbe regisztrálva, ami amúgy akár publikus lehet.
Próbálj a fb-ról nem képet, hanem szöveget keresni. Abból sem hozzáférhető minden. Tudatosan nem. És ez nem a keresők hibája - egyáltalán, ez nem hiba.
Mert a profilod zárt és amúgy sem olyan egyszerű a világ összes létező képét ennyire egyedien megfejteni, ennek ellenére fotós csoportokban sorban buknak le a népek lopott képek miatt, vagy néha 1-1 helyet ki akarok találni akkor is jó segítség, de pld. szintén Facén teljesen jól megtalálhatók vele azok a képek, amikkel a Hermina B reklámozza a lakásait, közben dizájner- és lakberendezős oldalakról lopják a képeket. Szóval gyakorlatban is működik.
Igen, az elmélet szép, csak.... sajnos a gyakorlatban a saját, facebookra általam feltöltött facebook-profilképemet sem találja meg a HDD-ről a keresőbe beolvasott eredeti kép alapján. Úgy sejtem, hogy ez ma még egy olyan gyermekcipőben járó újítás, mint pár éve volt a webes szövegfordítás, amelyet a jövőben még fejleszteni kell... .
Sziasztok egy nagy problémám van... Adott egy vezetékes és egy bluetooth-os egér. A notebookomon win 8.1 64 bit es fut. Ha csatlakoztatom az egereket, az eszközkezelőben látom, valamint jelzi is a gép hogy csatlakoztattam valamit. Viszont nem hajtja meg. Párom gépe is hasonló adottságokkal rendelkezik, viszont az övén 8.1 pro fut. Ez gond nélkül viszi mind a két eszközt. Mi lehet a probléma? Már minden frissítés megvolt a gépen. Tudnátok segíteni ebben? Előre is köszönöm!
A Google keresője képtartalom alapján keres. Például a gépedről is feltölthetsz neki keresendő képet akármilyen néven, amiről értelmes fájnevet, pláne URL-címet nem tudhat, és eséllyel megtalálja a neten.
Ja, értem, köszi a választ. (Akkor engem valahogy megtévesztett az, hogy a Picasa-ról azt írta a a Google képalapú kereső súgója, hogy abba a több más általuk megvásárolt licenc mellett Picasa általuk megvásárolt licencének egy részét is beépítették.)
Akkor viszont a Google-keresőnél hatékonyabb webes képalapú keresőt tudnál mondani, ami jobb és hatékonyabb nála?? (Ami az eredeti képtartalom alapján keres vissza és nemcsak fájlnév és URL-cím alapján.)
Odáig megvan, hogy elérek a Hálózati kapcsolatokig (nekem Intel(R) 82579V Gigabit Network Connection), ott a Tulajdonságok felugróig, de nekem abban egy darab kék sor sincs, amire kattinthatnék. Rájöttem, hogy a kék sort vszleg te tetted a beszúrt képre. Megtaláltam a két pontot, beírtam a címeket, de az újraindítás időbe fog telni, mert a Win10 frissítésért kiált.
A helyzet egyre rosszabb, most már kb. 3-4 percenként egy oldal nyílik meg, de az akkor qrva gyorsan.
A HMK-ban ha az Aktív hálózatok -> Network Connection pontban megnézem az Ethernet részleteit, azt írja, hogy nincs ipv6 internet kapcsolat, pedig a modemnek, routernek és a gépnek is van ipv6 címe. Nem'tom ez jelent-e valamit.
A Vezérlőpult -> Hálózat és Internet -> Hálózati kapcsolatok oldalán ha jobbklikkelek az Ethernetre és ott a Diagnosztikára bökök, az kb. 0,5s alatt lefut és akkor se talál hibát, amikor semmi sem nyílik meg.
Hogy a DNS-szerverrel (illetve annak címével) van gond.
Be kéne lépni a vezérlőpultban a Hálózati és megosztási központba.
Ott a bal oldalon van egy olyan, hogy "Adapterbeállítások módosítása". Nna arra kattints rá!
Látni fogsz egy ilyesmit (nem biztos, hogy pont ugyanezekkel az elemekkel):
Itt válaszd ki az a kapcsolatot, amin a neted megy (nálam ez például a "vezeték nélküli hálózati kapcsolat")
Jobb gombos menüből a Tulajdonságok... erre feldob egy kis ablakot:
Ott kattints rá a kék sorra, majd "Tulajdonságok"-gomb. Erre újabb párbeszédablak jön:
Szóval itt vagyunk a célnál!
Ha ugyanígy néz ki a dolog (minden automatikus), akkor próbáld meg a gugli névszervereit megadni neki (8.8.8.8 és 8.8.4.4, illetve az IPV6-os protokoll ugyanilyen ablakában a 2001:4860:4860::8888 és 2001:4860:4860::8844).
Ámdeviszont ha valami más cím már be van oda írva, akkor először írd le azt egy papírra, majd állítsd át a pöttyöt a "DNS-kiszolgáló címének automatikus kérése"-re.
Aztán okézz le mindent és indítsd újra a gépet.
Ha bejön a dolog, akkor bejön... ha nem, akkor állíts vissza mindent ugyanarra, ami volt.
Oké, haladunk. Elsőre névvel próbálkoztam és az megáll, amikor a böngésző sem tölt. Most címmel és -t kapcsolóval és ez hasít. És megnéztem: a Winamphoz a legtöbb könyvjelző IP-címmel van lementve, ezért működhet.
Az enyém random időpontokban bekapcsol akár alvó-, akár hibernált állapotból. Én arra jutottam, hogy a rádiós bill. és egér-vevő kaphat fals jelet. MS Sculptot használok. Nálad nincs hasonló setup?
A ping nem megy (nem kap választ), amikor oldalakat se tudok megnyitni, kivéve, ha fut a Winamp és azt a szervert pingelem meg, amit éppen hallgatok. Már leszedtem és visszatettem a Winampot, mert a távolléte nem oldott meg semmit.