AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
ja, meg elég aljas módon bunkózott, aztán a leányzó beégette a végén egy kicsit, lazán közölte, hogy hülyeségeket kérdezett :))
metálica: zeneileg olyan közepesek, még hallgatható, az akkori itthoni zenei világot tekintve, viszont icának nulla hangja van és azt is rosszul adta elő. mittomén akik paksit istenítik, annak ez is tetszett. értelmesebbek csak röhögtek rajta.
még annyit a csiszár témához, h az első adásában szerepelt egy vak lány - aki egyébként egy ex-kollégám menyasszonya - naszóval már ott bemutatkozott cs., annyira tapló volt, h nagyon, mondjuk ezen nem csodálkoztam, csak önmagát adja, a rádióműsorában is ilyen volt. szomorú a műsora színvonala, metálicát is fölöslegesen piszkálta, inkább hallgatta volna meg egyszer mit válaszol. siralmas, na.
Nos, februárban újra lesz MHH, megjelenés jövő hét második felében (pontosabbat majd akkortájt tudok mondani)
Címlap: Savatage
Poszter: Tankcsapda/Maiden
(a közönségszavazás alapján 2000 zenekara itthon és kint)
ilyenkor szokásos:
Közönségszavazás
Szerkesztőség 2000
Interjúk:
Sava
RATM
Avantasia
Megadeth
Children Of Bodom
Millenium
Malmsteen
At The Drive-In
Mark Boals
Green Day
Geddy Lee (Rush)
Árnyak
Land Of Charon
Primal Fear
Memory Garden
Darkthrone
Mantra
Queens Of The Stone Age
Replika
XY akta Nevergreen
Keresem a Guano Apes: No speech maxi Limited edition digipack változatát. Mo-n beszerezhetetlen! Csak Németo-ban kapható vagy Internetes online áruházakban, de ott meg csak hitelkártyával lehet vásárolni. Ha valaki tud segítsen!
Kellene még CD-n az összes MAIDEN maxi, főleg a 10 YEARS széria!!! (megvenném)
Abszolút off,de kiváncsi voltam arra,amikor a Tereskovával próbálkozik meg a Kozsóval,meg az URH Benedekkel, és tisztán láccott,hogy egy Icával sem tud mit kezdeni,a Kriszta(vö.Tereskova) meg egy picit több aggyal, meg főként visszafogottab személyiséggel(Pmármint a médiában,mert irdatlan az a csaj,de birom),meg 3 perc alatt úgy lesudribunkózta,mint ide a gondoljátokhozzámi.Pedig régebben sokkal vállalhatóbb dolgai voltak,de úgy láccik fertőző a LárszUlrik-kór...Benedek bácsiról inkább Jód vagy semmi a Kozsónak meg úgy benyalt csontig,hogy a kövi 3 havi termést is a fenekéből..Szóval ennyit erről...aa.
én is úgy gondolom, hogy ezek amolyan image-építő legendák. Aki valóban komoly dolgokon megy át, annak szerintem egyértelműen sokkal több empátiával kéne rendelkeznie.
A tévéből egy érzéketlen, gátlástalan, felszínes fickó képe jön le. Amilyen irányba halad a népbutítás, nyilván lesznek még ennél "súlyosabb" műsorai is...
Ő mondta pár éve egy műsorban. Már csak azért is őszintének hat, mert az ember a kábszeres múltját nem nagyon szokta kiteregetni, főleg nem egy "médiatényező". :)) De most már tényleg hagyjuk azt a pöcsöt.
Én azt hallottam, hogy ez a Csiszár gyerek nagy hippie volt, egész Európát bejárta autóstoppal, Portugáliában még motoros rockerekkel is csövezett együtt, aztán heroin, elvonókúra, és akkor "megkomolyodott".
Van egy csiszár.hu-s topic a törzsasztalon, én onnan informálódtam, hogy minden műsorban ekkora paraszt szokott lenni, vagy talán még nagyobb. De ez már eléggé OFF.
Számomra meg pont az jött le, hogy Ica nem szégyellte a metalladységet. Akkor és ott azt tényleg komolyan gondolta, és valóban nem kevesen lehettek, akiknek tetszett is, amit csinált.
Cs.ból az intelligencia és az empátia abszolút hiányzik, képtelen beszélgetni bárkivel, mert NEM HALLJA a másikat.
Csiszar pont hu.
Igazából nem volt sose bajom a Csiszárral, de a MetálIcás "interjú" elég bunkóra sikerült.
Oké, Icánk nem egy bölcsészprofesszor, de Jenőnk folyamatosan arra játszot, hogy még butábbnak tüntesse fel.
Picit nem tetszett. Kedvesemnek meg nagyon nem :-)
Végig azt cikizte Jenci, hogy milyen szövegei voltak Icának metal korszakban ("egy falka, egy vér"), és azóta meg lélekszépít meg megvilágosít, és hogy ez hogy fér össze.
Ica ezt viszonylag kulturáltan lereagálta először (igaz, tényleg nem mondott konkrétat, talán tényleg cikinek érezte a metállédiséget, de magyarázta a szövegeit, meg hogy ő még mindigátérzi a szövegeit), de aztán PontHu barátunk ugyanezt még vagy ötféleképpen kérdezte meg, szegény nő a végén már picit remegő állal válaszolt.
Nem gondoltam volna, hogy te is ilyeneket nézel, hehe. Cs. egyébként amellett, hogy alkalmatlan, még jó nagy tapló is, már-már legendák keringtek erről a műsorról, ezért is ültem neki megnézni, erre belebotlok a Metal Ladybe. Jól jártam. :))
1994-ben jöttek ki egy ilyen lemezzel? Ne már! A Maróthy játszott rajta?
hogy három tinédzser megkínozza, megölje, majd megerőszakolja a 15 éves lányt.
nem gyenge halottat megeroszakolni
supertzar mesélj már valamit mi van a Stonehenge albummal
adamskij ha jól tudom te vagy a P. Lost tudor, hallottam pár számot egy tribute-ról, és a Say just words egész ígéretes, asszem As we die for a címe
így utólag minden kedves/nem kedves egyetemistának/foiskolásnak sikerekben gazdag új félévet
aaki meg megbukott, hát annak szar lehet
G
MM : Slayer : Diabolus in Musica(desire i would kill for you)
ja, nesztek Szléjer számcímek
Bloodline
Warzone
Here Comes The Pain
Exile
Disciple
Threshhold
God Send Death
Scarstruck
Seven Faces
Ez már tényleg a múlt ködébe vész, olyan rég volt... Egyszercsak Ica felbukkant a színen.
Készült egy film az akkori Pokolgép közreműködésével, amihez megszületett a lemez is, aminek a zenéjét/szövegét is a Pokolgép csinálta. A film producere Ica akkori partnere volt, ha jól rémlik. Valamiért aztán a film mégsem került bemutatásra, pedig elkészült, ha jól tudom. Egy rejtély a sok közül...
Aztán Trunkos András (Rolls) lett Ica párja (asszem a műsorban is említette, hogy még ma is együtt vannak), és 1994-ben ő csinálta meg Icának a második lemezt (Azé a nő aki megműveli...). Ebben pedig az Ossian ex-hangszeresei vettek még részt :-)))
Ja, eszembe jutott a film címe: Emberrabló lányok.
Én megnézném!
Láttam amúgy a Csiszár műsort, és Ica nagyon szimpatikus volt. Cs. egyszerűen nem tudta kezelni Ica egyszerű őszinteségét. Cs sok mindent nem tud kezelni, műsorvezetésre úgyszólván alkalmatlan.
Asszem az egyik lemezenek cime volt ez az Aze a no, aki megmuveli... de aztan az Icanak sikerult kimagyaraznia a dolgot egy MHH-s interjuban, ahol fel lettunk vilagositva, hogy ez lelki, szellemi muvelest jelent..:-))
A zenet, azt hiszem, Ossian zeneszek irtak, gozom sincs, hogy milyen lehetett, de csak leelem az eletem anelkul, hogy ezt megtudjam..:-))
azért kérdeztem akkor, hogy melyik O. volt, mert a démont ugyanaz a srác csinálta, aki a Stonehenge klipet. Mondom, nem látok klipeket, úgyhogy én csak a hátteret tudtam ecsetelni.
supertzar
bocs hogy ilyen késon reagálok, de vizsgák miegymás
a klipek : nem az a baj hogy alacsony költségvetésu a klip, hanem az hogy vérlázítóan(ez egy remek szó, használnom kéne) gagyi, ötlettelen szar az említett három és nem azért mert nem volt pénzük egy jó és olcsó ötletre
szvsz a Stonehenge se hiszem hogy egetvero összegbol gazdálkodhatott, de a Between... klipje egészen jó
a baj az hogy nincs ötletük és ehelyett vagy olyan elbaszott nem túl eredeti ötlettel állnak elo mint Paksi Endre a hegyen a diszkós háttérképekkel(amikor nem a hegyeket mutatta), az általam nagyon is kedvelt Nemesis-rol már nem is beszélve amire kár a szót pazarolni
Az Outcast-nál már a nótaalap(különösen a szöveg meg az énekes) kegyetlen szar volt, a többi már csak hab a tortán
nem akarok itt belepofázni mint aki jobban tudja, de ettol kiakadok, ennyi
tudom hogy vagy egy hete volt róla szó, de az intézetbol nem volt net-elérés:))))
G
ui.Jason barátunknak is tele lett a töke a dolgokkal, remek....:)