AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
A Sztárvendég a halált olvastam.2 nap kellett hozzá. Nem lenne rossz, csak én Stephen Kinget szeretem...
Elég gyenge a sztori, egy menő zenekar turnéja közben elkezd kipusztulni a stáb...
A könyv tele van klisékkel, meg nem túl érdekfeszítő. Kapunk ízelítőt Endrénk költészetéből, vicceiből is.
De ezt nem mondom el, mer' le leszek anyázva.
Szar viccek.
Totál offtopic:
Supertzar, nem tudnál küldeni Neck Sprain új lemez borítót totál elektronikus formában holnap du.ig? Nagy segítség lenne, mert akkor nem kéne megközelítenem a számomra rejtélyes scanner nevű ördögi eszközt és a lemezajánló a Stage passban legalább jól nézne ki, nem csak az interjú. Ha tudsz segíteni, köszi.
Mi beszerzhetetlen szerinted Magyarországon?
Már ne is haragudj de történetesen egy honapja vettem meg az a limited edition Guano Apes CD-t a CD Pincébe (szerintem nem is volt egyébbként drága /990 Ft volt/)
De mondjuk már a Nyugatinál (MCD) is láttam nem olyan rég bár ott huzosabb volt az ára (2300 Ft)
off mar erosen, de amugy pont most voltam abban a secondhand boltban, Nottinghillben,es hat imaba foglaltam a neved..;-) A videki hasznalt CD boltok sokkal dragabbak, es kisebb a kinalat, itt meg rogton bejatszott egy Mordred meg egy wildhearts maxi, plusz vegre megvan igy CD-n az isteni Handsome lemez.
ja, meg elég aljas módon bunkózott, aztán a leányzó beégette a végén egy kicsit, lazán közölte, hogy hülyeségeket kérdezett :))
metálica: zeneileg olyan közepesek, még hallgatható, az akkori itthoni zenei világot tekintve, viszont icának nulla hangja van és azt is rosszul adta elő. mittomén akik paksit istenítik, annak ez is tetszett. értelmesebbek csak röhögtek rajta.
még annyit a csiszár témához, h az első adásában szerepelt egy vak lány - aki egyébként egy ex-kollégám menyasszonya - naszóval már ott bemutatkozott cs., annyira tapló volt, h nagyon, mondjuk ezen nem csodálkoztam, csak önmagát adja, a rádióműsorában is ilyen volt. szomorú a műsora színvonala, metálicát is fölöslegesen piszkálta, inkább hallgatta volna meg egyszer mit válaszol. siralmas, na.
Nos, februárban újra lesz MHH, megjelenés jövő hét második felében (pontosabbat majd akkortájt tudok mondani)
Címlap: Savatage
Poszter: Tankcsapda/Maiden
(a közönségszavazás alapján 2000 zenekara itthon és kint)
ilyenkor szokásos:
Közönségszavazás
Szerkesztőség 2000
Interjúk:
Sava
RATM
Avantasia
Megadeth
Children Of Bodom
Millenium
Malmsteen
At The Drive-In
Mark Boals
Green Day
Geddy Lee (Rush)
Árnyak
Land Of Charon
Primal Fear
Memory Garden
Darkthrone
Mantra
Queens Of The Stone Age
Replika
XY akta Nevergreen
Keresem a Guano Apes: No speech maxi Limited edition digipack változatát. Mo-n beszerezhetetlen! Csak Németo-ban kapható vagy Internetes online áruházakban, de ott meg csak hitelkártyával lehet vásárolni. Ha valaki tud segítsen!
Kellene még CD-n az összes MAIDEN maxi, főleg a 10 YEARS széria!!! (megvenném)
Abszolút off,de kiváncsi voltam arra,amikor a Tereskovával próbálkozik meg a Kozsóval,meg az URH Benedekkel, és tisztán láccott,hogy egy Icával sem tud mit kezdeni,a Kriszta(vö.Tereskova) meg egy picit több aggyal, meg főként visszafogottab személyiséggel(Pmármint a médiában,mert irdatlan az a csaj,de birom),meg 3 perc alatt úgy lesudribunkózta,mint ide a gondoljátokhozzámi.Pedig régebben sokkal vállalhatóbb dolgai voltak,de úgy láccik fertőző a LárszUlrik-kór...Benedek bácsiról inkább Jód vagy semmi a Kozsónak meg úgy benyalt csontig,hogy a kövi 3 havi termést is a fenekéből..Szóval ennyit erről...aa.
én is úgy gondolom, hogy ezek amolyan image-építő legendák. Aki valóban komoly dolgokon megy át, annak szerintem egyértelműen sokkal több empátiával kéne rendelkeznie.
A tévéből egy érzéketlen, gátlástalan, felszínes fickó képe jön le. Amilyen irányba halad a népbutítás, nyilván lesznek még ennél "súlyosabb" műsorai is...
Ő mondta pár éve egy műsorban. Már csak azért is őszintének hat, mert az ember a kábszeres múltját nem nagyon szokta kiteregetni, főleg nem egy "médiatényező". :)) De most már tényleg hagyjuk azt a pöcsöt.
Én azt hallottam, hogy ez a Csiszár gyerek nagy hippie volt, egész Európát bejárta autóstoppal, Portugáliában még motoros rockerekkel is csövezett együtt, aztán heroin, elvonókúra, és akkor "megkomolyodott".