Köszi a segítséget, eligazítást. Kérdés: Voipblast softphone-ban hogyan tudok beírni számokat hívás közben? Hogyan jön elő a tárcsázó felület? Van ilyen? Pl. Banknál nyomja meg a "0" gombot. Most ezt nem találom.
hol találtad meg hogy mennyit kell feltölteni a FREE időszakhoz (1-10) ??
Én összehasonlítottam 3 SIP VoIP szolgáltatót (jumbo/voipblast/voipcheap) de mindegyiknél azt írják hogy feltöltés után 90nap ami értelmezésem szerint akár 1cent is lehet...
Jól látom hogy ezen SIP szolgáltatók jóval olcsóbbak mint a SkypeOUT, még a free időszak után is ? (a Skype-nál free időszakot se láttam)
Hogy megy az amikor hívó is és a hívott fél is SIP+wlan -on csatlakozva van akkor hogy hívják egymást? (ez gondolom mindenképp ingyenes, vagy nem?)
1-a usernevet kell tárcsázni (azt hogy)?
2-vagy a rendes telefonszámát (de ekkor nem megy-e a telefontársaság felé a hívás)?
3-vagy máshogy?
Skype-nál egyértelmű mert ott van párosítás névkeresés, de sip-nél nincs.
MIkor várható az 1 euro paypal fizetésem jóváírása a voipblast-ra?
"Free calls with VoipBlast
New users can try VoipBlast out for free for a total of 60 minutes. During this trial period you can only call the destinations marked as free. Register your account by buying credit in order to extend your free calls.
Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. During your Freedays you can call all destinations listed as "Free" for free. When you have run out of Freedays, the normal rates apply. You can get new Freedays by buying credit."
Ip telefonon szeretnék használni egy voip szolgáltatott ami ad vonalas irányba ingyen perceket Magyarországra. Ti melyiket ajánjátok? Illetve most melyik szolgáltato a legjobb?
Háromnegyed kettőkor még ment. Persze ez még a mai hivatalos indulás előtt volt.
Valószínűleg a felette levő Hongkong sorát voltak olyan jók, és átmásolták... Most viszont vigyázat, mert a fizetős irányokra 3,9 ct. kapcsolási díjat is felszámít. Akkor már inkább a Jumblo-t érdemes használni a 4,5 centjével, kapcsolási díj nélkül. A VoIPBlastba befektetett "irdatlan" összegeket meg el lehet használni ingyenes vezetékesre, ott nincs kapcsolási díj. Azért kiváncsi lennék arra, hogy az 1 eurós 90 nap megmaradt-e. Mert akkor még mindig jó.
Hiba: A Fritz.box SIP device-al nem tudtam hivast kezdemenyezni, mert mindig 503-as hibat kaptam. (a logban semmi egyeb)
Megoldas: a stun server megadasabol ki kellett torolni a sip.voipdiscount.com-ot.
2-3 het nyuglodes utan kaptam ezt és még sok egyeb otletet egy szakertotol (http://betamax-reseller.eu/documents/kapcsolatfelvtel.html)
Azert jo tudni hogy van a betamaxnak hozzaertő segitokesz -ráadasul hazai!!- supportja, mert a nemzetkozi customer supportjuk leszerepelt nalam is. lassd Wikipage.
Egy kis segítséget kérnék. Létezik olyan alacsonyabb árfekvésű, de megbízható voip adapter hagyományos telefonhoz, amelyet a router után lehet bekötni? Köszi!
Már hetek ota nem mukodik rendesen a voipdiscount es a hsonszoru szolgaltatoktol SIP device onkeresztul a magyarorszagi szamok hivasa. Mindig az 503 as hibauzenetet kapom. 11.08.09 23:56:46 Error in Internet telephony during connection with 00361xxxxx over sip.voipdiscount.com. Reason for error: (503)
Mas is tapasztalja? A helpdesk valaszra sem meltat, nemhogy megoldanak.
Üdv! A BudgetSip-ben hogyan lehet mobilszámot kijeleztetni, amikor hívok valakit? Esetleg tudtok ebben segíteni? Próbáltam a számomat hozzárendelni, kaptam róla verifikáló sms-t, beírta ma kódot, be is van pipálva a Profile-nál, mégis magánszámként jelzi a hívást...
Nincs semmi ilyesmi odaírva. Miért kellene? Arról van szó, hogy ha több előfizetést használsz egyazon IP-címről, akkor a 200 perc az összes, ugyanonnan használt között oszlik meg.
* Registered users get max 200 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. During your Freedays you can call all destinations listed as "Free" for free. When you have run out of Freedays, the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit.
Ezek szerint fix ip kell hozzá hogy használhassam?
Változás a Dellmont euróalapú szolgáltatásainak feltölthetőségénél:
Megszűnt a Jumblonál az a lehetőség, hogy 5 euróval is 90 ingyenes napot kapj. Új viszont, hogy a Jumblora és az Actionvoipra mától 1 eurótól kezdődően lehet (egész eurót) feltölteni. Ez az ingyenes napok terén azt jelenti, hogy az 1 eurós feltöltéssel 8 ingyenes nap jár (kipróbáltam). A 2, 3, 4 euró esetén azt ígérik, hogy arányos lesz az ingyenes napok száma. Az 1 eurótól induló feltöltés lehetséges az ActionVoipra is, itt eddig sem volt ingyenes nap.
Ha például nyaralni mész, és nem akarod az itthoni előfizetésedet egy internetkávézóban vagy egy nyitott WLAN-on veszélyeztetni, akkor ez a lehetőség jól jöhet.
A beárazás még folyamatban, de 1-2 órán belül kint lesz a www.jumblo.eu-n. (lánykori nevén www.voipresellers.net, csak ez a cím közvetlenül a Jumblo árakhoz vezet).
Már kb 3 hónapja fizettem be a 10 Eurot a számlámra, elsősorban azért, hogy a vezetékes hívásokat ingyen bonyolíthassam. Most lassan lejár a free, szeretném megtudni, hogy milyen módon lehetne ezt az ingyenességet meghosszabítani? (elég ha utalok ujjab összeget a számlára)?
Kössz, ezt már korábban megtaláltam, de nem talál minden linkhez fordítást (pl. az árakhoz). Havi 6 dollárért lehet ingyen beszélni a felsorolt helyekre, és ebből jön le a mobil ill. az sms-ek díja? Mit jelent a sima feltöltés? Nem ismerem a másik két szolgáltatót, így a rendszerüket sem:(