Keresés

Részletes keresés

dogofthetemple Creative Commons License 2001.01.31 0 0 7528
csak nem az utolso mondat lenne az a SZO SZERINT?

he?

egyebkent is bunkok vagytok mind a rohadt agyatlan buta metalzeitekkel.
pl.:
BARKI VAGY ISMERED REG
AZ O NEVE GYILKOLOGEP

Uristen! Ez a szinvonal??????????

Locus star Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7527
Ej ej, micsoda hang, pedig SZÓ SZERINT ezt mondta...Talán egy másik szótárral "Mein Bruder" :)))
Előzmény: dogofthetemple (7525)
Albatross Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7526
Hát igen, változnak az idők :). Supersztárról mi sosem is hittük el, hogy pallosmetálossá lényegült át, tudjuk, hogy szíve mélyén egy igazi grunger maradt, otthon, mikor leteszi a bárdot, előkerül a dédelgetett kockás ing: csak hát a biznisz nagy úr :)). Én amúgy akkor örültem, mikor Stzar, aki az Indexezők közül messze a legnagyobb bizniszmen (ráadásul a zenéből keres: holott minden igaz adnergrander tudja, hogy azon csak veszíteni szabad súlyosakat és éveken át :))), szóval ő mondja azt, hogy jaj ez az Ulrich meg jaj ez a Fred Durst...Egyébként rendben :).

a.

Előzmény: dogofthetemple (7525)
dogofthetemple Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7525
Superfuck!

Ki mas is lenn, mint az agyatlan barmok fobirkaja, maga a metal istene: Lenard Karvolt!?

Ekkora barom vagy, vagy mi?

Kurvara nem ezt mondta Jerry. (Ebbol is latszik, hogy nemetbol egy gyenge kettest sem erdemelsz...)
Layne-t mint testveret szereti. Ha mond neked ez a szo meg valamit.
Ja, es ezerszer jobb a legrosszabb AIC dal is, mint a Hammerfall valaha kiadott barmelyik dala, mert van bennuk Valami... Talan gondolatok, talan erzesek, talan emberseg, de ezt te ugy sem erted...
Ha mar a gyokerekrol van szo. Jerry Cantrell egyszer Scoprpions, Iron Maident, Black Sabbathot emlitett, mint aktualis kedvencek.
Ja, ez abban a MHH-ban volt, amelyikben TE ezt irtad a PJ masodik albumarol: "---es hogy milyen az uj album? a valasz: kibaszottul csodalatos."
Nos, igen. Ez ketsegtelen. Am a Te szadbol ez baromi hiteltelenul hat vagy hiteltelenne tesz.

nagyon sok van meg, amit el kene mondanom, de megyek

kis thoro

Hail, hail muveszet es metal!!
:)

na pa

Előzmény: supertzar (7502)
Albatross Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7524
Ez a Silver Ginger egyáltalán olyan frankó verihevipankendroll lesz, mint az early Whearts?? Mer' a fotókon a Dzsindzser ilyen fura gumiruhába van bújva, meg ilyen dizájnos modern gitárral nyomul, sehol valami Les Paul (vagy Swimming Paul? copy: Parti Nagy Lajos), szóval ha letöltötted valamit írjál már be róla.
Megvenni úgyse tudjuk még évekig :(.

a.

Előzmény: holdkölyök (7514)
Nausea Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7523
Nnnnna,végre,hogy valaki megemlíti Bordint is,mint a Dream Team tagját.Róla még egy bizonyos Dave Lombardo is azt nyilatkozta,hogy a fellegekben jár,ha ot látja játszani.
Előzmény: SOWHAT (7522)
SOWHAT Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7522
supertzar:Cantrell,Trujillo + Bordin az már 3/4 dreamteam ! kifogástalan úriemberek, vagy tudsz valami cinkelni valót munkásságukban ? ok Korn dobos, azonkívül ? :)

Diesel: baszki az kell nekem is !!! multkor hülye voltam nem mentettem el gyorsan aztán leszedtek a geoecititesröl :) azok tutira igazik

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7521
Elküldöd e-mailbe, mert nem tudom miről van szó!
Előzmény: -)Diesel (7520)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7519
Megsúgod, hogy mi történt? Hol kaptak el megint? Kivel verekedtél?
Biztos megint színpadon érezted magad:-))
Előzmény: -)Diesel (7518)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7517
Hey! Mit történt? Ez már a negyedik, ha jól számolom.
Javaslom, hogy kis, rövid nicket használj, így nem találnak meg a modik:-)))))))))))))(((((((((((((((())))))))))))))((((((((((()
Előzmény: -)Diesel (7516)
atus69 Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7515
Majd ha letoltotted, mondd meg, van-e olyan jo, mint az Earth...:-)

Errefele kb. 10000-ert szerezheto be a japan import, ugyhogy varok legalabbis addig,amig lesz rendes kiadasa.

Előzmény: holdkölyök (7514)
holdkölyök Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7514
nincs meg valakinek a silver ginger 5? most töltöm, de folyton leakad! :-((
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7513
Én kardozok Cár pallossal véd:-))))
Előzmény: araya (7511)
planar Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7512
Na, drukkolok Jerrynek, hogy azt sose találja meg:)

uff

Előzmény: supertzar (7508)
araya Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7511
mostakkor késeltek vagy vigyorogtok?
Előzmény: supertzar (7510)
supertzar Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7510
Nem bizony, arra itt az Index... :-)))
Előzmény: SATURNEMBRYO (7509)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7509
Neked viszont nem kell gyökereket keresned..............:-))))))))))))))))
Előzmény: supertzar (7508)
supertzar Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7508
Tévedsz, mert Jerrynek a glam metal gyökereit kell megtalálnia :-))
Előzmény: SATURNEMBRYO (7507)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7507
Amúgy cárnak csak az a baja, hogy Jerry is azok közé a "fake" emberek közé tartozik, akik nem merészelték megtalálni a truemetál gyökereiket.
Előzmény: SATURNEMBRYO (7506)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7506
Szal, ha vesszük a Supertzar féle sajátos interpretálást és levonjuk belőle a lovagmetál cinizmust, akkor nagyjából megfelel a valós fordításnak.
Előzmény: SOWHAT (7498)
planar Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7505
Betojásoltál, mi???:)
Előzmény: Espé (7496)
PiSScHriSS Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7503
a sors ironiaja hogy nekem mar nem jon be a viva2
De bezzeg annak idejen volt pofajuk megszuntetni a Metalla-t, meg a Virus-t.
Nyomorodnanak meg. Egyebkent mar az Mcm sem jon be, oda a Total Metal is. Megmaradt viszont a kalap szart sem ero "Superock" az emptytv-n...
Előzmény: SOWHAT (7493)
supertzar Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7502
aszongya nagyjából, hogy az a szemét Layne teljesen elcseszte a karrieremet, még jó, hogy ezt a koncertlemezt kiadtuk, legalább a számláimat rendezni tudom. Persze, a saját lemezem meg nem fogyott, úgyhogy a Sony jól kidobott. Most mi a f...t csináljak? Itt van ez a két állástalan csákó, ez a Trujillo meg a Bordin, akik nem kapnak egyértelmű választ Ozzytól, úgyhogy most velük bazseválok valamit. De ki fogja ezt kiadni? Pedig annyi nótám van, hogy dupla CD is lehetne :-)))
Előzmény: SOWHAT (7498)
Kátai Tamás Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7501
Igen, a múltkor Pantera, Emperor, Ozzy, Carcass (Necroticismről!) ment egymás után.
Előzmény: supertzar (7499)
leos carax cornelius Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7500
Nagyon fasza volt, Dennis annyira komisz volt, hihetetlen, táncolt, mint állat, spárga, flikkflakk, tripla leszúrt riccberger, minden ment neki, kiköpött James Brown, be voltak egyébként öltözve ilyen uniformisba ala Nation of Ulysses, de inkább úgy néztek ki, mint az Illés, csak azzal az apró, de azér el nem hanyagolható különbséggel, hogy zúztak, mint... mint a Refused mondjuk a... a Kinks-szel keverve.
Előzmény: SATURNEMBRYO (7497)
supertzar Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7499
Semmi közöm Patkóhoz, leszámítva, hogy az első két Edda megaisten volt! :-))
Az az LL nem én vagyok.

Télleg viva2 is bemetalosít?!
Hiába, az MHH keze messzire elér! Addig nyomtuk a buzdító pallos metalt, hogy még a viva2 is behódolt :-)))

Saturn, rád nagyon szar idők járnak mostanában, majdnem megsajnáltalak :-)))
Hammerfallon remélem ott fogsz már headbangelni!
Virgin Steele főnök még meg is gyújtja a pallost, kötelező megnézni!

SOWHAT Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7498
Saturn fordíts, nem értek semit :)

Cantrell stellt zweites Soloalbum fertig
Während Alice In Chains weiterhin im Koma liegen, hat Jerry Cantrell mit hochkarätiger Unterstützung ein Doppelalbum aufgenommen.

Jerry Cantrell, der vor rund drei Jahren sein Solodebüt "Boggy Depot" vorlegte, war angesichts der langen Pause seiner Hauptband Alice In Chains erneut ohne seine Bandkollegen im Studio, um sein zweites Solowerk einzuspielen.
Begleiten ließ er sich bei den Aufnahmen von Bassist Robert Trujillo (Suicidal Tendecies, Ozzy Osbourne) und Mike Bordin (Faith No More, Korn), die 25 Songs mit ihm aufnahmen. Erscheinen werden die Stücke vermutlich auf einem Doppelalbum, das nach derzeitiger Planung "Degradation Trip, Vol. 1" heißen und im Laufe des Jahres erscheinen soll. Konkreter sind die Pläne derzeit offenbar noch nicht, da sich Cantrell zunächst auf die Suche nach einem passenden Label begeben muss.
Alice In Chains-Fans sollten derweil nicht allzu große Hoffnungen darauf setzen, die Band jemals wieder in Aktion erleben zu dürfen. In einem Interview sagte Cantrell, dass die Band "almost nonexistent" sei und für ihn nicht mehr den Schwerpunkt seiner Arbeit darstelle - "was aber nicht heißen soll, dass wir in Zukunft nichts mehr gemeinsam machen könnten". Aber: "So lange wir alle noch rumlaufen und atmen, werden wir auch immer noch Alice In Chains sein."
Toller Trost...

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7497
Olyan volt? Komcsira? Hát én akkor még nem is tudtam róluk, csak a Refused tetszik nagyon, de az INC-t is hallottam, de nem tetszett annyira. És milyen volt a koncert?
Előzmény: leos carax cornelius (7479)
Espé Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7496
Tudod, kit ijesztgessél, bazmeg! :)
Előzmény: planar (7472)
araya Creative Commons License 2001.01.30 0 0 7495
Sowhat megint megmondta a frankót:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!